Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 28

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 sie 2005, 13:27

Rufus pisze: ale już wcześniej przestał strzelac bramki :twisted:
? o co ci dokladnie chodzi .. ma taki wklad w druzyne ze akurat jego pozytecznosc nie liczy sie tylko bramkami.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 14:18

rebuzz pisze:
Rufus pisze: ale już wcześniej przestał strzelac bramki :twisted:
? o co ci dokladnie chodzi .. ma taki wklad w druzyne ze akurat jego pozytecznosc nie liczy sie tylko bramkami.
ale mi chodzi o to że tak dużo strzelał i przestał nagle jeszcze w Arminii nie mówie ż jest niepożyteczny :D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 sie 2005, 14:27

aha , ty piszesz o Buckley ... a ja o Rickenie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 sie 2005, 1:09

to Borusiia odpadla z DFB Pokal :shock: :lol: ,

Eintracht Braunschweig - Borussia Dortmund 2:1 (1:1)
bramki: 0:1 Koller (28.), 1:1 Rische (41.), 2:1 Graf (84.)

troszke wstyd odpasc tak wczesnie, ale moze klub chce sie skupic tylko i wylacznie na BL

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sie 2005, 9:22

Troche mnie martwi postawa Borussi :(
Myślałęm, że w tym sezonie zagrają tak jak pod koniec ostatniego.
Narazie w Bundeslidze mają tylko jeden punkt po dwóch kolejkach. Odpadli z Intertoto, chyba najbardziej kibiców boli odpadnięcie z Pucharu Niemiec z tak słabym rywalem tymbardziej, że Borussia grała w prawie podstawowym składzie.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 sie 2005, 10:50

Z tego co się orientuje to Buckley ma kontuzję... No i Ricken wskakuje za niego do pierwszego składu.. Czy tak? :wink: Wydaję mi się, że będzie z tego większy pożytek. Wszyscy chwalili Buckleya, ale trzeba zwrócić uwagę na to, iż w Arminii wszyscy grali "pod niego". Gdy pilkarze z Bielefeldu wychodzili z akcją ofensywną, ostatnie podanie musiało byc zaadresowane właśnie do reprezentanta R.P.A. Dlaczego nie miałby wykorzystywać takich sytuacji. Natomiast w BVB jest tak, iż Rosicky, Kringe i Kruska grają na Kollera, bądź Smolarka. Buckley się nie może odnaleść.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 16:36

Gdzieś przeczytałem, że Borussia zakupiła Cedrica van den Guna z Ajaxu, jak myślicie okaże się wzmocnieniem, i czy może wywalić Smolarka ze składu :?: Bo POlak mimo dwóch bramek nie zbiera najlepszych recenzji :?

A co do Pucharu Niemiec, to jeden wielki blamaż :!: BVB powinno chyba zależec na europejskich pucharach, a to na dzień dzisiajszy jedyna chyba dla nich szansa (Puchar Niemiec). Szczerze wątpie, żeby załapali się do najlepszej piątki w BL, zajmą 7-8 miejsce.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 18:29

kama_reda pisze:Gdzieś przeczytałem, że Borussia zakupiła Cedrica van den Guna z Ajaxu
też to czytałem - na telegazecie tvp1

kama_reda pisze: i czy może wywalić Smolarka ze składu
wywalić może nie - ale napewno zwiększy rywalizację - jednak nie oszukujmy się - Ebi, jest jednym z jaśniejszych punktów Borussi.
Własnie - wie ktoś może jak zagrał Smoarek - bo wiem, że grał - ale nie wiem jak :oops:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 18:57

fieldy pisze:
kama_reda pisze:Gdzieś przeczytałem, że Borussia zakupiła Cedrica van den Guna z Ajaxu
też to czytałem - na telegazecie tvp1
dokładnie mówiąc strona 241 :wink:
fieldy pisze:Własnie - wie ktoś może jak zagrał Smoarek - bo wiem, że grał - ale nie wiem jak :oops:
W dwóch meczach strzelił dwie bramki, ale właściwie były to sytuacje, w których musiał już trafić, co nie umniejsza mu sukcesu. Ogólnie jednak nie otrzymał najlepszych not od dziennikarzy 3,5 i 4 (od Kickera, czyli takie przeciętne występy). Do tego był bardzo krytykowany za występu w Pucharze Intertoto. Mogło być lepiej :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 19:00

Ale jemu chodziło jak Smolarek zagrał w przegranym meczu w Pucharze Niemiec a nie jak sobie radzi w lidze i intertoto :roll: Mecz chyba był na ARD :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 19:01

kama_reda pisze:W dwóch meczach strzelił dwie bramki,
tak wiem - widziałem Bundesliga Pur 8)
jednak interesuje mnie jak grał w tym Pokalu, co Borussia odpadła dzisiaj [czy może wczoraj] z jakimiś amatorami

na ARD? dlaczego wcześniej nikt nie mówił :?:
obejrzałbym - i już byście wiedzieli jak zagrał :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:05

nie znam tego van der Guna, ale na pewno może Smolarka wygryżć ze składu. Smolarek jest dla mnie strasznie dziwnym napsatnikiem. Strzela gole, ale takie ślamazrne farfocle, że mi się patrzeć na nie nie chce. Jak van der Gun będzie grał lepiej to na pewno wygryzie Smolarka ze składu, ale nie sądze aby pomógł Borussi wyjśc z kryzysu.
Boooże! Przegrać z Bruszwikiem w Pucharze Niemiec to wstyd. Nie myślałem, że Borussia jest w aż takim dole! W meczu z Wolfsburgiem 1-1 nic nie znaczyło, bo Borussia zagrała dobry mecz. Meczu z Schalke nie widziałem, ale też chyba pokazali się z dobrej strony. Więc byłe pewien, że poradzą sobie z Bruszwikiem. Ale pamiętajmy, że nie takie sensacje się zdarzały. W innych meczach też omal nie doszło do sensacji. Hertha w ostatniej minucie doprowadziła do dogrywki, a Stuttgart wygrał zaledwie 4:3. Nie ździwię się jak Puchar Niemiec wygra taki drugoligowiec typu Brunszwik, Karslruhe, czy Alemania Aachen.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 19:09

Corinthians pisze:Smolarek jest dla mnie strasznie dziwnym napsatnikiem
może dlatego, że on jest pomocnikiem :?:

jego główne zadanie to dogrywanie piłk - jak coś strzeli to fajnie - ale ma pomagać w zdobywaniu goli - a on strzela aż miło -więć chyba jest w miarę przydatny :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 19:09

Cederic Van der Gun zapowiadał kiedyś a Amasterdami na wielkiego zawodnika razem z Rafaelem van der Varrtem wchodzili do pierwszej drużyny Ajaxu ale Cederic sobie pograł pare meczy i zosatł wypożyczony chyba do Bredy :roll: Miał swego czasu występy w młodzieżówce Holandii . Ale piłkarz z niego wielki nie jest :?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:11

fieldy pisze:
Corinthians pisze:Smolarek jest dla mnie strasznie dziwnym napsatnikiem
może dlatego, że on jest pomocnikiem :?:

jego główne zadanie to dogrywanie piłk - jak coś strzeli to fajnie - ale ma pomagać w zdobywaniu goli - a on strzela aż miło -więć chyba jest w miarę przydatny :?:
:shock: Ja też myślałem, że jest pomocnikiem, ale chyba na Polsacie Sport powiedzieli, że jest napastnikiem, to uwierzyłem :warrior:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”