Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 14:25
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 lis 2013, 14:43
czarny samael pisze:To ci którzy popełnili owe przestępstwa, są odpowiedzialni za to że nie mówimy np. o OFE
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 14 lis 2013, 14:59
Gdyby tak było, to Smoleńsk nie byłby tak nośnym tematem, który przyciąga widzów przed TV. Ludzie chcą jatki, ludzie chcą emocji. Marsz, koktajle Mołotowa, podpalona ambasada, czy walki uliczne to większe emocje, niż to że jakiś polityk PO innemu proponował posadę w spółce w której pracuje żona Hoffmana. Dla ludzi to mowa-trawa, co już nawet taki PiS zrozumiał.Boromir pisze:Uważam, że reportaży o nieudolności rządu i o tym, jak trwoni i kradnie się pieniądze podatników większość Polaków oglądałaby z wypiekami na twarzy. W przeciwieństwie do nikogo nie obchodzącej tęczy czy nielegalnego skłotu.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 15:59
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 20:00
Nie wiem w jakim świecie się poruszasz, ale w moim otoczeniu nikogo, powtórzę, nikogo, nie obchodzi matka Madzi czy spalona tęcza. Z tego względu uważam rozmowę z Tobą za bezcelową.czarny samael pisze:Po prostu nie rozumiesz w jakim świecie się poruszasz, kompletnie nie zauważając, że ludzi NAPRAWDĘ bardziej obchodzi matka Madzi, niż 14% procentowy spadek PKB na Ukrainie na początku kryzysu, choć na ich życie skrajnie bardziej wpływ ma ten drugi.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 21:30
Mnie również mało interesuje matka Madzi oraz tęcza(nawiasem mówiąc to nie mam nawet pojęcia po kiego wała ona tam była?),ale mimo wszystko takie sprawy interesują większą widownię niż PKB na Ukrainie.Boromir pisze:Nie wiem w jakim świecie się poruszasz, ale w moim otoczeniu nikogo, powtórzę, nikogo, nie obchodzi matka Madzi czy spalona tęcza. Z tego względu uważam rozmowę z Tobą za bezcelową.
Akurat tutaj średnio trafiłeś.Jak tak patrzę na nauczycieli z pobliskiej podstawówki i gimnazjum to słowo "darmozjady" pasuje jak najbardziej.masacra pisze:strajki nauczycieli to darmozjady kase chcą,
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 21:40
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 21:41
A PKB w Polsce. Będzie miało większą czy mniejszą?ryba_82 pisze:Mnie również mało interesuje matka Madzi oraz tęcza(nawiasem mówiąc to nie mam nawet pojęcia po kiego wała ona tam była?),ale mimo wszystko takie sprawy interesują większą widownię niż PKB na Ukrainie.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 21:44
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 21:52
Co najwyżej w kwiecie wiekumasacra pisze:Ryba, stary jestes myslałem, że skumasz.
Od matki Madzi?Obawiam się,że mimo wszystko mniejszą.Boromir pisze:A PKB w Polsce. Będzie miało większą czy mniejszą?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 21:54
Faktycznie to są tematy, które Twoi znajomi poruszają przy obiedzie, piwie, wódce, na uczelni czy siłowni?EnJoy pisze:Będzie miało mniejszą.To, że tutaj większość ludzi interesują ważne dla życia tematy nie odzwierciedla naszego społeczeństwa, w którym faktycznie króluje temat tego co słychać u matki madzi czy preferencje seksualne Biedronia.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 21:57
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lis 2013, 22:19
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 22:22
Ale dlaczego nie? Spotkali sie tu zupełnie przypadkowi goscie i kolezanki (jedna czy dwie hehe) których połączyła pasja do futbolu. Myslisz, że np na forum pasjonatów filetelistyki na tapecie jest jedynie matka madzi i royal baby?EnJoy pisze:Będzie miało mniejszą.To, że tutaj większość ludzi interesują ważne dla życia tematy nie odzwierciedla naszego społeczeństwa,.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 14 lis 2013, 22:29
czarny samael
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio