Moderatorzy - ocena pracy - Strona 28

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 18:05

wazi pisze:Odwiedza on w ogóle forum ?
Ma problemy z kompem i nic nie odwiedza ;).

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lis 2005, 18:06

wazi pisze:A co z bellusem czy nie rozważaliście, żeby podziekować mu za współprace i zrobić selekcje na nowego lepszego moda... Nie oszukujmy sie nie jest on modem na ten czas. Odwiedza on w ogóle forum ?
Fakt faktem trzeba się nad tym zastanowić bo jak dla mnie bez sensu jest ta cała sytuacja z bellusem. Pisałem już, że dla mnie powinien zostać 'wyrzucony' z funkcji moderatora. Tą sprawą powinni się zająć admini, tylko właśnie się dziwie dlaczego tego jeszcze nie zrobili.

Ktoś się wcześniej pytał o selekcję. Na dzień dzisiejszy nic takiego nie przewidujemy. Pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:21

Tomusmc:
Ktoś się wcześniej pytał o selekcję. Na dzień dzisiejszy nic takiego nie przewidujemy. Pozdrawiam
A szkoda :( nowa siła moderatorska (dobrze dobrana) mogłaby być lekarstwem na "całe zło" zwane przez mysliciela Zaze "insektami" :roll:

Grono moderatorów ogranicza się teraz do wlepiania ostrzeżeń :roll: a chyba nie na tym polega ich praca 8)

Ogólnie rzecz biorąc nie jest żle aczkolwiek nie ma spraw, których bieg nie mógłby przyjąć innego lepszego tempa

Pozdrawiam grono moderatorów :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2005, 18:26

piwus pisze:Ma problemy z kompem i nic nie odwiedza
To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Mysle że nowy moderator za bellusa by się przydał chocby nawet z powodu zadowolenia niektórych userów.Napewno na poczatku bedzie pałał ochotą do pracyi do rozdawnia WP.Bo jakos moderatorzy mało efektownie i co najważniejsze mało efektywnie działają.Wątpliwa jest też kompetencja romantyka który swoja funkcje wykrzystuje to n...Niedokoncze bo mnie zbanuje
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:36

To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
dokładnie tak jest :!:
jak nie jesteś zdolny wykonywac swoich zadań to "dziekujemy" bo nie chodzi tutaj o jego ambicje tylko o forumowiczów dla których On tą prace wykonuje :!:
Wątpliwa jest też kompetencja romantyka który swoja funkcje wykrzystuje....
Też sie zgodze :D Albo cos robi dość spontanicznie i póżniej to odkręca i przeprasza albo nic nie robi :cry:

Warto tez pamiętać, że nikt nie jest nieomylny i że mody to też ludzie ( czasami dzieci :P ) i czasami trzeba przymknąć oko na niektóre sprawy :!:
Ważne by wykonywali swoją prace z poświęceniem :wink:

Tile

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 18:43

Tomachos pisze:Grono moderatorów ogranicza się teraz do wlepiania ostrzeżeń :roll: a chyba nie na tym polega ich praca 8)

Może kawę zaparzyć?

Nie ograniczamy sie do wlepiania WP, zamykamy/przenosimy tematy, walczymy z pokemoństwem, które nie chce pisac po dostaniu rangi :(. Szkoda, ze nie widzisz tabeli ze zbanowanymi. 8 stron, serce każdego moderatora rośnie jak to widzi. Mam nadzieje, że wystarczająco opisałem nieróbstwo jakiemu się oddaję, bo przecież to jest nic.

Mam nadzieję, że to było napisane pół żartem, pół dowcipem, bo jeśli nie to ręce opadają.
Babel pisze: To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Babel pisze:Bo jakos moderatorzy mało efektownie i co najważniejsze mało efektywnie działają.
Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym. A moze zrobimy tak; ja Ci będe wysyłał na priva ilośc zbanowanych dziennie, ilość przydzielonych opisów, ilość rozdanych WP, a Ty mnie pod koniec dnia rozliczysz? Bo co możesz wiedziec o efektywności? O brak efektowności mnie chyba nie posądzasz? Zresztą nie jestem pewien, czy to pożądana cecha. Co innego, gdybyś mi płacił, wtedy sposób pracy mógłbyś swobodnie okreslić. Byłbym na tyle efektowny, na ile masz ochotę.

Fajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 10 lis 2005, 18:54

mam pytanie do moderatorów za co ten żenujący nabijacz odkad dolaczylem nie napisałem zbyt wiele postów i zawsze się staram żeby coś wnosiły do tematu co mam pisać jednego posta na tydzień czy kij ....?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2005, 18:56

I znowu sie niezrozumielismy nie chodzi o banowanie onetowców, dodawanie podpisów czy wlepianie WP.Wiem napiszecie mi ze to admini sa odpowiedzialni za forum jednak ich nie ma(nie wazne z jakich przyczyn)ich obowiązki spadają na modow bo przecież nie na uzytkowników.Wiadomo im wiecej ludzi tym mniej pracy wiec to wam chyba powinno najbardziej zależeć
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 lis 2005, 18:58 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:57

Może kawę zaparzyć?
Chetnie :lol: sypana, czarna, 2 łyżeczki cukru, dostarczysz mi do domu :?:

Mam nadzieje, że wystarczająco opisałem nieróbstwo jakiemu się oddaję, bo przecież to jest nic.
Popełniłem jeden poważny błąd uogólniając :? Piwus jesteś jednym z aktywniejszych modów i widac że się starasz, ale nie dotyczy to całej waszej "Armii Pogromców"
Mam nadzieję, że to było napisane pół żartem, pół dowcipem, bo jeśli nie to ręce opadają.
Mam na za sobą 160 postów i ani jeden nie był w 100% poważny :D

Fajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...
W jakim kontekście to napisałes :?:
serce każdego moderatora rośnie jak to widzi
Serce rosnie jak się sprawdza poczte i widzisz wiadomość :"dostałeś ostrzeżenie" :lol: :lol: :lol: [/quote]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 19:05

Tomachos pisze:Cytat:

W jakim kontekście to napisałes Question
Że rzuci ktoś hasło o niesprawiedliwości i jest niesamowite wodolejstwo przez parę dni... jestem ciekaw, czy ktoś pamięta przyczynę dzieki której zgromadziliśmy sie w tym temacie. Sytuacja jest powtarzalna i zazwyczaj to temat obecny albo 'ostrzeżenia'.

Na topie od dłuższego czasu dziś jest
Jakim reprezentacjom kibicujesz
Football videos - bramki,...
Football Manager 2006
Twój ulubiony piłkarz?
Mozna spozytkować czas spędzony tutaj na powaznej dyskusji...
Tomachos pisze:Serce rosnie jak się sprawdza poczte i widzisz wiadomość :"dostałeś ostrzeżenie"
Nie mam przyjemności :( ;).
Ostatnio zmieniony 10 lis 2005, 19:07 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 lis 2005, 19:05

mam prosbe:

For ZAZA MILAN - mozesz jeszcze raz napisac posta. zrozumialem tylko pojedyncze zdania z Twojej wypowiedzi i w zasadzie nie wiem jaki byl sens Twojego posta. moglbym prosic, abys jeszcze raz napisal? na serio: po prostu nie zrozumialem. (no moze pierwsza czesc, ale reszte to ni w cholere)

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 10 lis 2005, 19:09

odpowie mi kiedyś ten mądry co mi to napisał czy nie :?: :evil: bo strasznie mnie takie coś w... denerwuje :evil:

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 19:14

odpowie mi kiedyś ten mądry co mi to napisał czy nie bo strasznie mnie takie coś w... denerwuje
No i macie przykład jak pracujecie :!:
Wolicie polemizować z idiotą Tomachosem niż odpisac forumniakowi :cry:
ręce opadają.
Dokładnie :cry:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 lis 2005, 19:19

Przestańcie się już gryźć. Jeden pluje na drugiego i to do niczego nie prowadzi. Powinniście znaleźć nowego moda i kropka.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lis 2005, 19:22

bo moderatorzy, tak naprawde, sa BeBe!!! musza byc bebe, skoro moga mi wlepic wp. nigdy nie jest tak, ze wszystkim jest dobrze. temu nie pasuje to, tamtemu tamto. moderator musi byc nieomylny i sprawiedliwy, ale w moim sensie sprawiedliwosci, bo moja jest jedynie sluszna. to, ze dla kogos forum jest jego calym zyciem, nie znaczy, ze dla kazdego jest. nie podoba sie? to wypie*!!!

wypie* - cos niewulgarnego, sami wymyslcie...
Tomachos pisze:idiotą Tomachosem
patrz, czasem cos z sensem napiszesz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”