Nie, dziękuję. Pokonałeś mnie doświadczeniem.bartbuks pisze:To masz, pokoloruj... Jak coś to wpisz sobie w google Kubuś Puchatek i będziesz widział oryginalne kolory.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 22 lis 2010, 14:19
Nie, dziękuję. Pokonałeś mnie doświadczeniem.bartbuks pisze:To masz, pokoloruj... Jak coś to wpisz sobie w google Kubuś Puchatek i będziesz widział oryginalne kolory.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 lis 2010, 14:41
Mieli jeden cel na poprzedni sezon - utrzymać się w Ekstraklasie, na nic więcej ich nie było stać bo 10 pkt w plecy na początku rozgrywek to ogromna strata, cud, że udało im się to zniwelować bodajże w 5 kolejek bo mieliby ciepło do końca sezonu. Zadanie wykonali odpowiednio szybko, więc odpuścili końcówkę: grały rezerwy, młodzi zawodnicy, sprawdzenie składu kto się nada na następny sezon a kto nie. Wiele drużyn na całym świecie tak robi, nic w tym dziwnego. Nie bez powodu w maju wygrali tylko jedno spotkanie. Też warto odnotować, że Jagiellonia wreszcie przełamała fatalną passę meczów wyjazdowych i choć nadal nie błyszczą, a w tabeli są wysoko głównie dzięki twierdzy Białystok to jednak mimo wszystko dla mnie to wygląda sensowniej jak rok temu. Należy też wspomnieć, że Wisła miała bardzo nieudaną wiosnę więc tutaj jakby wszystko się wyrównuje.bartbuks pisze:Rok wcześniej było podobnie, więc aby zdobyć mistrza, Jaga musi wyzbyć się owych nawyków i dać z siebie wszystko. I tyle. A tłumaczenie, że miała -10 pkt i musiała się bronić przed spadkiem, a potem odpuściła, jest śmieszne. Profesjonalny piłkarz nie powinien nawet tak pomyśleć. Choć z drugiej strony profesjonalizm nie równa się Ekstraklasa.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lis 2010, 14:44
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lis 2010, 14:50
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lis 2010, 15:24
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 lis 2010, 15:25
To co powiedzieć o Legii i Lechu? Poza tym bramki w końcówkach były dwie, akurat w takich meczach, gdzie Wisła powinna prowadzić już wcześniej. Nie wiem jak to jest, że w przypadku innych zespołów mówi się raczej o konsekwencji, wytrwałości i innych takich bzdurachczeher pisze:A Wisla jak narazie ma wiecej pkt ze szczesliweych zbiegow okolicznosci niz z faktycznej ich gry
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lis 2010, 15:30
Nowak zostaje w Bełchatowie.czeher pisze:do kadry dolacza zaklepani Nowak i Sadlok
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 15:34
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2010, 15:46
W takim razie dlaczego kumpel zwolnił kumpla po jednej porażce z Łksem?. Zieliński jest tu dobrym rozwiązaniem, bo z trenerów jacy mieli okazję pracować u Wojciechowskiego, on jest mu najbliższy. Są jak kumple, o czym wiedza stali bywalcy stadiony przy Konwiktorskiej. Zieliński będąc trenerem Lecha pojawiał się na Polonii bardzo często. Gdy Lech grał w piątek/sobotę, a Polonia w niedzielę, to on obowiązkowo pojawiał się w Warszawie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 15:50
Bo grono innych kumpli nagadało Józkowi, że Zieliński już więcej z tego zespołu nie wyciśnie. Potem przecież Wojciechowski przyznał, że niepotrzebnie dał się wprowadzić w maliny i zbyt szybko się zagotował. Obaj panowie szybko sobie wyjaśnili te sprawy i jeszcze przed zakończeniem feralnej rundy razem pojawiali się przy Konwiktorskiej.Kamil232 pisze:W takim razie dlaczego kumpel zwolnił kumpla po jednej porażce z Łksem?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 lis 2010, 16:26
Przecież to Dowhań był wielkim orędownikiem sprowadzenia Antka do Legii. Tak naprawdę nikomu nie było na rękę sadzanie Chorwata - za którego zapłacono pół bańki € - na ławce kosztem przeciętego Kostii czy wypychanego z klubu Skaby. Trzeba też pamiętać jakie były okoliczności spadku Antolovica w hierarchii legijnych bramkarzy z pozycji nr. 1 na 3 bo tu nie zadecydowały w 100% względy sportowe.bartbuks pisze: Zastanawia mnie jedna sprawa. Krzysiek Dowhań jest fachowcem o znanym nazwisku, i to nie tylko w Polsce, a przez pierwsze kolejki Skorża molestuje kibiców niezdarnym Antolovicem, potem troszeczkę bardziej wyprostowany Kostia, a na konie najbardziej wg mnie kompetentny Skaba. cloner chyba wie o czym mówię, bo Wojtek nie jest miękkim [ch**] robiony i zasługuje na rundę zaufania. I tu nasuwa się pytanie: czy Skorża jest tak uparty i nie słucha Dowhania, czy może trener bramkarzy ma gówno do powiedzenia?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 lis 2010, 17:02
Craxa?? Nie dadzą licencji Polonii Bytom lub Arce i Craxa dalej będzie w ekstraklasie. Nie wiesz jakie jaja tu się dziejąBoromir pisze:Craxa już w drugiej lidze, mam nadzieję, że taki sam los spotka Wiejskie Zagłębie Lubin.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zack » 22 lis 2010, 17:05
bartbuks pisze:Bo grono innych kumpli nagadało Józkowi, że Zieliński już więcej z tego zespołu nie wyciśnie. Potem przecież Wojciechowski przyznał, że niepotrzebnie dał się wprowadzić w maliny i zbyt szybko się zagotował. Obaj panowie szybko sobie wyjaśnili te sprawy i jeszcze przed zakończeniem feralnej rundy razem pojawiali się przy Konwiktorskiej.Kamil232 pisze:W takim razie dlaczego kumpel zwolnił kumpla po jednej porażce z Łksem?
Zack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 lis 2010, 17:40
Myślę, że drugi raz taki numer już nie przejdzie.Craxa?? Nie dadzą licencji Polonii Bytom lub Arce i Craxa dalej będzie w ekstraklasie. Nie wiesz jakie jaja tu się dzieją
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lis 2010, 18:39
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio