Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 mar 2009, 19:40
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 mar 2009, 19:40
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 19:44
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 19:47
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 19:51
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 mar 2009, 19:54
Z taką formą to oni będą mieli problemy z San Marino.Wilmore pisze:a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
W wystawieniu go w podstawowej 11.Wilmore pisze:1. Gdzie jest błąd Leo, że Boruc minął się z piłką przy pierwszej bramce?
W wystawieniu go w podstawowej 11.Wilmore pisze:2. Gdzie jest błąd Leo, że Wasilewski skompromitował się przy kryciu przy drugiej bramce?
W wystawieniu go w podstawowej 11.Wilmore pisze:3. Gdzie jest błąd Leo, że Żewłakow zrobił coś, czego nie robią moi nastoletni podopieczni, a Boruc... Szkoda słów.
Smuda.Wilmore pisze:4. Ok, niech Leo odejdzie, w tym meczu trudno powiedzieć, by wielce zawinił, ale... Kto za niego?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 19:55
Mam dziwne wrażenie (subiektywne jednak), że nasza gra z Dudką w środku pomocy zamiast Bandrowskiego i w środku z Bosackim wygladalaby lepiej. Pomyłka personalna jak dla mnie (dość istotna).Wilmore pisze:Oho, nawet nie zdążyłem tu zajrzeć, a już widzę to, czego się spodziewałem.
Mam cztery pytania do "fahór" powyższych:
1. Gdzie jest błąd Leo, że Boruc minął się z piłką przy pierwszej bramce?
2. Gdzie jest błąd Leo, że Wasilewski skompromitował się przy kryciu przy drugiej bramce?
3. Gdzie jest błąd Leo, że Żewłakow zrobił coś, czego nie robią moi nastoletni podopieczni, a Boruc... Szkoda słów.
4. Ok, niech Leo odejdzie, w tym meczu trudno powiedzieć, by wielce zawinił, ale... Kto za niego?
Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 19:56
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 20:01
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 mar 2009, 20:02
Pewnie. Benhauer to kozak i nikt inny nie odniósłby lepszego sukcesu niż on. Kolego klapki z oczu. A od idiotów możesz sobie powyzywac np. na weselu w rodzinie.Wilmore pisze:Głupi byłem, liczyłem na dyskusję, a po takim meczu będą tylko hektolitry żółci wylewane przez idiotów na trenera.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2009, 20:04
Powiem krótko: GÓWNO prawda.Problem jest jeden. Polska nie ma piłkarzy. Z gówna bicza nie ukręcisz. To już nie lata 90, gdy byli piłkarze, a nie było trenera
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 mar 2009, 20:05
Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś Smuda był bardzo poważnym kandydatem na stanowisko selekcjonera. I dość istotne wtedy miało być zdanie kibiców. Więc w Sportowej Niedzieli (bodajże) było głosowanie idiotele kogo kibice wolą jako selekcjonera: Janusz W. czy Franz? Domyślasz się jaki był niestety wynik.Wilmore pisze:
W Smudę jako selekcjonera nie wierzę. Nie bez powodu ignorowano go przy kolejnych wyborach trenerów kadry. Lubię go, ale niech dalej będzie w klubach.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 20:08
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 mar 2009, 20:10
Wilmore pisze:Polak mądry po szkodzie, jak zwykle.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 mar 2009, 20:11
Wina dla mnie leży po obu stronach - gwiazdy na boisku i gwiazda na ławce trenerskiej. Dobry trener potrafi sprawić że słabsi piłkarze grają jak nigdy, ja mam wrażenie że gramy jak nigdy beznadziejnie. Niedawno twierdziłeś że wszyscy zyskują na treningach z wielkim Don Leo. Poza tym na boisku prezentujemy antykoncepcję nie będąc w stanie nic zrobić w ataku, obrona swoją drogą. Poza tym wiadomo że jak wygrywamy to Leo jest wielki, jak przegrywamy to mamy beznadziejnych piłkarzy. I tak można każdego tłumaczyć do usranej śmierci. A że Boruc potrafi puścić szmatę to wiadomo nie od dziś, znaczy jak widze nie wszyscy wiedzą.Wilmore pisze:Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
Pomniki po nim za awans do Euro zostaną, w końcu dokonał cuduMENDEZ pisze:jak dobrze, że nie awasujemy na MS bo może Leo straci swój dożywotni kontrakt z kadrą
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio