Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 wrz 2011, 21:57
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 wrz 2011, 23:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 wrz 2011, 23:07
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 28 wrz 2011, 0:38
ddemon pisze:Swoją drogą ciekawy meczyk no ale nie wiadomo jakby się ułożył gdyby nie podyktowany karny na Silvie
Chlopaczek pisze:Juz na samym poczatku sedzia powinien podyktowac karnego dla MC za faul na Silvie.
Chociaż bardzo chciałem to nie mogłem obejrzeć spotkania a na powtórkach dostępnych do tej pory nie widziałem, powiedzcie - kto był odpowiedzialny za karnego? - bardzo mnie korciło żeby postawić na to, że Tymoschczuk wyłupie żółtko lub, że właśnie będzie karny w tym meczu..?MGiggs pisze:poza karnym Silvy rywale nic nie umieli pokazac
Po tym co podopieczni Garrido pokazali w pierwszym meczu LM i pierwszych kolejkach PD, to każdy punkt zdobyty przez nich to bedzie wielki sukces. Wg mnie tej druyny już nie powinno brać się pod uwagę w kontekście awansu do dalszej fazy czy zakfalifikowania się do LE z 3-ego miejsca w grupie - niestety ale pozostaje im rola statystów.Ebi pisze: Villareal raczej odpada, ale to i tak mocny klub, który może urwać punkty każdemu.
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 wrz 2011, 10:37
Boateng.Inferno pisze:kto był odpowiedzialny za karnego?
Tymo wszedł pod koniec także chyba byłby zwrot.Inferno pisze: że Tymoschczuk wyłupie żółtko lub
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2011, 17:26
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 paź 2011, 15:45
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 paź 2011, 16:37
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 paź 2011, 16:40
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 paź 2011, 17:45
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 paź 2011, 18:00
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 paź 2011, 18:01
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 paź 2011, 21:53
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2011, 8:14
Wygraną QPR z Chelsea możesz śmiało do nich zaliczyć. Do tego Villarreal - Levante 0:3Ebi pisze: Czekam na dalsze cuda
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 paź 2011, 16:03
Otóż odpowiadam. Porażka z zeszłego tygodnia była dość pechowa, choć Bayern nic cudownego nie grał. Pierwszy gol z karnego po fatalnym błędzie Lahma, drugi po pechowym rykoszecie, więc na dobrą sprawę Hannover żadnej "uczciwej" bramki nie zdobył. Bayern z kolei miał kilka szans, ale Gomez jebał wszystko co się dało. Gola wbił dopiero Alaba, a niedługo potem Schweini walnął piłką w słupek. Remis byłby najuczciwszych wynikiem.emdżej pisze:Jak wyglądała ta porażka Bayernu? Zasłużona, czy więcej w tym przypadku? I przede wszystkim pytam o słuszność czerwonej kartki dla Boatenga (za co?) i rzutu karnego.
Wygraną QPR z Chelsea możesz śmiało do nich zaliczyć. Do tego Villarreal - Levante 0:3Ebi pisze: Czekam na dalsze cuda
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio