siema.może mi ktoś podac jakieś talenty do fm 2006??
Ronaldo, Ibrahimovic, Eto'o, Ronaldinho, no i jeszcze ten znakomity Bramkarz Buffon, tylko nie pamieam w jakiej druzynie gra.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lis 2005, 22:31
siema.może mi ktoś podac jakieś talenty do fm 2006??
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 lis 2005, 22:46
Tak. Dodatkowo możesz jeszcze mnie ściągnąć. Jestem dostępny na wolnym transferze i obiecuje, że dużo tygodniowo nie biore. Tylko uważaj bo za dwa sezony odchodze na emeryture, zostaje trenerem i moge cie wyrzucić z pracy.Lakier pisze:siema.może mi ktoś podac jakieś talenty do fm 2006??
Ronaldo, Ibrahimovic, Eto'o, Ronaldinho, no i jeszcze ten znakomity Bramkarz Buffon, tylko nie pamieam w jakiej druzynie gra.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 12 lis 2005, 10:55
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 11:12
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 lis 2005, 11:16
U mnie w Barcy Tevez sie nie sprawdził. TY masz chyba Obi Mikela w Man Utd. Ja bym na niego postawił. Jak nie to propnuje Alex'a z Fenerbahce lub Juninho z Lyonu.Marq pisze:Gram pierwszy sezon Manchesterem United i kupiłem sobie Sanli Tuncaya za 10 mln i miałem nadzieje że będzie motorem napędowym, ale niestety niesprawdził się i ma noty 5-6Macie może jakieś rady jak poprawić jego gre, czy może po prostu go sprzedać.
W okienku zimowym chcem kupić Teveza, ale też nie wiem czy się sprawdzi, więc może doradzicie mi gwiazde która sprawdzi się na pozycji OM.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 11:21
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 12 lis 2005, 11:24
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 12:00
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 12 lis 2005, 12:38
Ale wtedy nie będe miał ofensywnego pomocnika, bo Scholsa sprzedałem.<LILI> Romanista pisze:Marq dawaj Tuncay'a na lewą pomoc to ci sie sprawdzi a zamiast teveza kup sobie cavenaghi'iego moim zdaniem jest lepszy
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 12:47
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 lis 2005, 12:57
To jak, moglby mi ktos pomocVoid pisze:Sorry jesli takie pytania juz byly, ale cos wyszukiwarka mi nie dziala Dopiero co zaczalem grac, wiec nie sledze tego tematu od poczatku
Gram CSKA i :
- chciałbym się dowiedzieć za ile udalo Wam sie kupic Silvio Proto z Anderlechtu [ew. jakis inny bramkarz do 26 lat], bo Akinfeev jest dobry, ale przydalaby sie jakas konkurencja dla niego
- potrzebuje mlodego srodkowego obroncy, zastanawiam sie pomiedzy Kompany'm a Khalidem Bularouzem [nie wiem czy dobrze napisalem] z HSV Za ile mozna ich pozyskac i kogo innego polecacie ???
Z gory THNX za odpowiedz.
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lis 2005, 13:16
Void pisze:- chciałbym się dowiedzieć za ile udalo Wam sie kupic Silvio Proto z Anderlechtu [ew. jakis inny bramkarz do 26 lat], bo Akinfeev jest dobry, ale przydalaby sie jakas konkurencja dla niego
W Villareal jest niezly obronca Gonzalez.Void pisze:potrzebuje mlodego srodkowego obroncy, zastanawiam sie pomiedzy Kompany'm a Khalidem Bularouzem [nie wiem czy dobrze napisalem] z HSV Za ile mozna ich pozyskac i kogo innego polecacie
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 13:20
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 lis 2005, 13:25
Chyba bede musial od nowa grac i w edytorze ustawic wiekszy budżet, bo na starcie mam 2,8 mln euroLakier pisze:W Villareal jest niezly obronca Gonzalez.
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2005, 14:37
U mnie Park spisuje się dobrze na prawej pomocy.Na razie sprowadziłem tylko Mascherano na defensywnego pomocnika i gra świetnie.Bardzo rzadko schodzi ponizej 7, zazwyczaj 8 lub 10.Malo strzela,ale ma dużo asyst,przechwytów,dobrze rozgrywa.Dalem za niego 17 mln,czyli tyle ile ty za cambiassoMarq pisze:Ale wtedy nie będe miał ofensywnego pomocnika, bo Scholsa sprzedałem.<LILI> Romanista pisze:Marq dawaj Tuncay'a na lewą pomoc to ci sie sprawdzi a zamiast teveza kup sobie cavenaghi'iego moim zdaniem jest lepszy![]()
A Tevez sprawdzi się na pozycji OM, czy lepiej kupić tam kogoś innego??
Park Ji Sung też gra bardzo słabo i to jest jego pierwszy a zarazem ostatni sezon pod moją kadencją.![]()
Kolejnym moim niewypałem transferowym jest sprowadzenie Cambiasso za 17 mln. Koleś może nie gra tragicznie, ale spodziewałem się po nim większych not niż 7.![]()
Chyba uzbieram troche forsy i zakupie Ronaldinho.![]()
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio