Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 2786

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8400

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 lis 2013, 15:57

Dr.Football1 pisze:Co prawda wtedy wlasciciel zrobil mi wode z mozgu, ale nie klamal przynajmniej w jednej kwestii - mam 10x lzejsza robote niz na poczatku, polowe czasu jestem w trasie, a moje psie obowiazki przejal nowy mudzyn :)
No to fajnie, cieszę się, że Cię tam doceniają, i że ostatecznie nie rzuciłeś roboty, skoro teraz nie narzekasz :)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2894

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 lis 2013, 16:54

Więcej pracy=mniej picia.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 lis 2013, 16:57

wiecej pracy = wieksza wypłata = więcej picia

eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 17:06

.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 23:04 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2894

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 lis 2013, 17:32

Ale mniej wolnego czasu :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 lis 2013, 18:42

Ozdobny pisze:Ten caly Marsz Niepodleglosci jest jednym wielkim wstydem dla Polski. To nie sa patrioci. To jest bydlo, ktore trzeba wziac za pysk I rozprawic sie za pomoca wymiaru sprawiedliwosci
Ozdobny pisze:Te podzialy nie sa juz polityczne. Staly sie podzialami spolecznymi i to jest wielki problem Polski.
Podzielić ludzi na normalnych i bydło, a potem narzekać, ze w Polsce są podziały. Majstersztyk. Też ubolewam nad faktem podziałów w Polsce. Jak wytępimy bydło, te podziały znikną i wszyscy będziemy mieć jedno zdanie.

FRYDERYK SZOPEN pisze: Dla przykladu w innych miastach taki Marsz zbiera ile tłumu? Tysiac osob? W Szczecinie wczoraj bylo ze 2tys?
Jeśli ogólnopolski Marsz Niepodległości ma określoną lokalizację, jest organizowany w Warszawie i zbiera w Szczecinie 2 tysiące osób to jest fantastyczny, ze względu na dystans, wręcz niemożliwy wynik i chwała Marszowi Niepodległości, że obejmuje swoim zasięgiem ponad 500 km. Zastanawiam się ile ci ludzie szli ze Szczecina do ronda Dmowskiego. Albo z innej beczki; ile było na wielkim marszu antyfaszystowskim z okazji rocznicy zabójstwa Narutowicza. Albo na wielkim antyfaszystowskim marszu z okazji Nocy Kryształowej, która nam ponownie zagraża.

2 tysiące na lokalnym marszu w Szczecinie to faktycznie śmieszny wynik. Więcej stoi po bułki w sklepie codziennie.

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 19:48

.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 23:04 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2486
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 12 lis 2013, 20:04

@Piknik
Pozdro jezeli dla Ciebie wyznacznikiem tego na ile kto jest patriota jest uzywanie polskich znakow...

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 20:07

.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 12 lis 2013, 20:11

Przez jaki najdłuższy czas nie zmieniałeś podpisu?

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 20:12

.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 lis 2013, 20:13

Te bicie piany jest doprawdy zabawne.

Osobiście strasznie śmieszy mnie poziom idiotyzmu w naszym kraju. Bo jak inaczej nazwać te rzesze ludzi, którzy wierzą ślepo w to co pokaże TV. Jak kraj długi i szeroki było sporo okazji do świętowania niepodległości, w rozny sposób. Nie trudno się dziwić jednak że tłumy ludzi wybiorą się na ten marsz w Wawie bo przecież będzie sie działo, był tam cały naród ( mam na mysli przekrój społeczny). Jestem jednak ciekawy dlaczego jezeli przejscie calego marszu zajmowalo okolo 50 min, to kamery akurat idealnie ustawione były tam przy tym Squacie ? Przypadek ?

Czy jezeli ktoś biega w kominiarce oznacza to że jest kibolem ? Mało to bohaterskiej gimbazy tam się przewineło, co tylko szuka okazji zeby komus wjebać i nie ważne komu ? Wartym zastanowienia jest fakt dlaczego ludzie zakladają maski ? Moim zdaniem dlatego, ze zyjemy w czasach podsluchow, kamer i tego calego syfu jakim są mass media. Teraz możliwym jest zmieszanie z błotem każdego i takie obrocenie sprawy żeby wyszło na moje. Ludziom od władzy się pierdoli w głowie i nagle chcą kontrolować wszystko i wszystkich i pozniej są swiecie przekonani że to ich racja jest najwazniejsza.

Ja tam mam dość generalizowania, ogolnej poprawnosci politycznej i tej całej obłudy. Jezeli jest to święto Polskosci , to ja sie [k****] PYTAM dlaczego Policja nie lapie lewaków ? Ktorzy z definicji nie chcą panstwowosci i Polskosci jako takiej. Dlaczego jest taki krzyk o tą tęcze ? Przecież to nie ma ani krzty estetyki ? Dlaczego jezeli pada słowo pedał na wizji to jest to obraza, przecież To powinno być normalnością ze taka sprawa jest uważana za nienaturalną, i powinna być krytykowana. Jak jestes chory na jakąs chorobę to przecież starasz się z niej wyleczyć a nie przyklasnąć i to tolerowac ?

Osobiscie w życiu kieruje się prostymi zasadami, żeby słowa nie były puste, i żeby ogólnie nie robić z gęby dupy, więc gdy Patrze w TV jak kłamią i uogulniają to nóż w kieszeni się otwiera. Prawo powinno zakazywać wypowiadania publicznych kłamstw . Moze niektorzy nauczyli by się używać aparatu mowy do tego do czego słuzy a nie do wydawania ekstermentów.

Chciałbym zaznaczyć na koncu, że najblizej mi do nurtu Narodowego, lecz nigdy nie moge spojrzeć na to jak niektore debile bez szkoly malują swasty itp. W Polsce ?! Przecież my mamy tylu bohaterów na przełomie wieków, że naprawde nie ma się kurna z kim utożsamiać ? Ogolnie przyklad Hitlera pokazał jak łatwo manipulować ludzmi. Aryjczycy dowodzeni przez kryptożyda. Historia bywa przezabawna w swej tragiczności. Kurde czy nie można mieć Husarza wymalowanego w pokoju, bądz żołnierza Polskiego , zamiast Jakichś podobizn Adolfa.

Ogolnie brakuje mi Polsce ludzi którzy zniszczyli by te Lewackie kmiotki Intelektualnie, żeby zapanowała Sprawiedliwość w normalnym tego słowa znaczeniu. Zeby prawo było dla ludzi a nie ludzie dla Prawa. Pewnie w Polsce nigdy tak nie będzie, bo Jak kiedyś Piłsudzki powiedział . Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Mam nadzieje jednak, że kiedy postkomunityczne betony za te 30 lat juz sie wykruszą to uda się w Polsce doprowadzić do stanu normalnośći. Choc jednak w to nie wierze bo historia, położenie geograficzne, ogolna Polskość ( czyli tak już mamy żę drzemy koty między sobą) pokazała że Polska to jednak kraj podziałów i waśni.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2486
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 12 lis 2013, 20:13

eloupikniqtu pisze:No ale rozumiem, że w gimbazie uczyłeś się minimum ze 2 języków, jesteś z tego dumny, a polskie znaki to dla ciebie abstrakcja.
I moze sie ucze tych 2 jezykow (jednego niechetnie, ale coz, jeszcze rok jakos trzeba wytrzymac z tym paskudnym szwabskim...), ale tylko po tym wnioskujesz, ze polskie znaki to dla mnie abstrakcja? Nie uzywam polskich znakow od bardzo dawna mimo, ze mam mozliwosc pisania nimi, ale po prostu tak mi jest wygodniej. No ale spoko, nie pisze polskimi znakami, jestem odmiencem :spoko: :

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 12 lis 2013, 20:21

.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 lis 2013, 20:23

Kazdy czlowiek ceniacy swoj w czas w jakims sensownym stopniu pisze bez polskich znakow, tyle - skoro stopien zrozumienia u odbiorcy jest taki sam, to po co przedluzac

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”