Przeciwnicy nie wiedzieli, że istnieje taka pozycja jak bramkarz?
Kluchman
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 lip 2023, 22:33
Pisałem chyba raz, że w jednym z tych meczów grał były talent z Wisły, jeden z najmłodszych debiutantów w historii ekstraklasy, który ostatni sezon spędził w Wieczystej. W jednym meczu stracił więcej bramek niż przez cały sezon w seniorskiej piłce.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 21 lip 2023, 11:23
Wczorajsza "rewelacja" z Daily Mail.'I was raped by a Premier League footballer – and keep seeing his face on the TV': Too scared to go to the police or tell her family, Chloe has lived with her trauma for eight years. Now she feels it's time to speak out
Chloe, which is not her real name, reveals aged 19 she was raped by a footballer
'In his mind,' says Chloe, 'I'm probably some girl he slept with. That has never been how I viewed him. He has always been a rapist. I think about him every week.
'He wouldn't even remember my name or know who I was if we walked past each other in the street.
'I'd love to know what he thinks happened that night. I would love to know.'
Chloe wants to talk. She has thought long and hard about doing so because, even though we are not using her real name, this deeply scarring moment is immensely painful to relive.
Eight years ago, when she was 19 years old, Chloe was raped in her own bedroom at a house party. The offender was a footballer who now plays in the Premier League.
They had never met before. They have never met since.
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 12:20
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 12:29
sickstick
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 12:39
Ale Adam Johnson nie został skazany za gwałt. On po prostu wszedł w romans z 15-latką, za jej zgodą. Coś jak Hank Moody w Californication. Oczywiście w żadnym wypadku nie chcę go bronić, ale sam spałem z 15-latką kiedy byłem w jej wieku i nie uważam żeby zrobił coś złego, fakt że gdybym miał wówczas 10 lat więcej to byłbym dziś przestępcą seksualnym jest mocno dziwny
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 12:43
Powiem tak. Łatwo jest w obecnych czasach oskarżyć faceta o gwałt czy molestowanie, bo wiadomo, że wszyscy najpierw uwierzą kobiecie ... Pewnie wiele z tych przypadków jest bezpodstawne i tylko na wyciągnięcie kasy, ale wielu piłkarzy inteligencją nie grzeszy i pewnie wydaje im się, że mogą wszystko dlatego robią głupotę za którą później muszą zapłacić. Myślę, że w tym przypadku mogło tak być. Daniego jako piłkarza lubiłam bardzo, dowcipniś z niego też był niezły. Taki luzik, lajcik i na luziku wyszło
Ilka
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 22 lut 2024, 12:47
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 13:00
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 13:07
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 22 lut 2024, 13:12
Polecam sprawdzoną, a wciąż mocno niedocenianą, metodę poczytania na dany temat przed wciśnięciem 'wyślij', gdyby Alves nie był gwiazdą futbolu i nie miał rzeszy fanów, to chyba nikt nie miałby wątpliwości w tej sprawie, Alves tam regularnie kłamał i zmieniał zeznania, a dziewczyna miała mocne dowody.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 22 lut 2024, 13:13
Nie byłbyś. Piętnaście lat to wiek zgody w Polsce, wiec nic by Ci nie mogli zrobić.
Na szczęśce powoli sytuacja może się odwracać. W sensie są coraz częstsze i wyższe kary za nieprawdziwe oskarżenia o gwałt. Przykładowo niedawno w Anglii kobieta dostała 8.5 roku więzienia za fałszywe określenia o gwałt i pobicie. Trochę takich wyroków pójdzie w świat i się wiele kobiet dwa razy zastanowi zanim spróbuje takich kłamstw.
venomik
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio