Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 29

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 16:45

Vicas pisze:Teraz jest juz bardzo mozliwe, ze Arsenal utrzyma druga lokate do konca :wink:
Zwłaszcza, że Manchester przegrał :(
No cóż... Patrząc na ostatnie poczynania obu drużyn wydaje mi się, że drugie miejsce dla Arsenalu jest już niemal pewne...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 kwie 2005, 16:46

A nawet więcej niż pewne!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 21 kwie 2005, 18:15

To nie jest jeszcze przesadzone, nie spieszmy sie tak :wink: Man Utd moze sie jeszcze przebudzic, a Arsenal stracic forme... :? Oczywiscie jest to narazie malo prawdopodobne, a uklad tabeli w chwili obecnej chyba nas zadowala :wink: jednak nie mozna niczego orzekac przedwczesnie :P

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 kwie 2005, 20:59

moim skromnym zdaniem arsenal moze byc pewny drugiej lokaty, widać, że zespól ostatnio jest bardzo umotywowany i zmobilizowany, więc licze teraz na pasmo zwycięstw do końca sezonu :wink: Oby następny był bardziej udany :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 kwie 2005, 21:52

Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy :lol: A poza tym to wygrał z nimi Everton :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 22 kwie 2005, 22:46

W środe odbyły się głowne derby Londynu bo tak bym to nazwal;].
A juz w poniedzialek kolejne derby Arsenal-Tottenham...Jakie są Wasze typy na ten mecz? W pierwszym meczu obu tych druzyn na stadionie w Tottenhamie padl ciekawy(heh) wynik bo 4-5 dla Arsenalu? Jak będzie w poniedzialek? Ja stawiam gladką przeprawe kanonierów i 2-0 or 3-0 :D

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 22 kwie 2005, 22:56

metol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy :lol: A poza tym to wygrał z nimi Everton :lol: :lol: :lol:
Metol twoja wypowiedz jest po prostu ..... smieszna. Obrazasz wielkin klub, klub z sukcesami. teraz jest w kryzysie i sie smiejesz???
Everton teraz zajmuje 4 dobre miejsce , a kiedys koło 10 miejsca był, a Manchester zawsze był w trójce....
I nie obrazaj nazywajac go '' papier toaletowy''
Choc zawsze nie lubiłem Evertonu to wyrazałem dla nich szacunek, wiec ja ciebie prosze metol troche szacunku

:wink: :wink:
peace

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 kwie 2005, 23:32

To samo było z Realm...i jest do tej pory...ale kiedyś nadejdzie dzień i Real przymknie pyski niedowiarką...tak samo ManU kiedyś wszystko się kończy...Koniec zawsze jest początkiem czegoś...Więc koniec kryzysu Realu czy ManU wróży powrócenie na szczyt...choć te drużyny nadal są na szczycie...Ale wymaga się od nich wiecej...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 9:20

Couter25 pisze:
metol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy :lol: A poza tym to wygrał z nimi Everton :lol: :lol: :lol:
Metol twoja wypowiedz jest po prostu ..... smieszna. Obrazasz wielkin klub, klub z sukcesami. teraz jest w kryzysie i sie smiejesz???
Everton teraz zajmuje 4 dobre miejsce , a kiedys koło 10 miejsca był, a Manchester zawsze był w trójce....
I nie obrazaj nazywajac go '' papier toaletowy''
Choc zawsze nie lubiłem Evertonu to wyrazałem dla nich szacunek, wiec ja ciebie prosze metol troche szacunku

:wink: :wink:
peace
OK niech Ci będzie...
Ale ty napisałeś że Real jest troche przereklamowany a Mourinho to arogancki cfaniak to się ciebie nikt nie czepił. Więc ja to zrobie :lol: CZego go tak nazwałeś? Ja do Fergusona, chociaż go nie lubie, zawsze miałem szacunek... i mógłbym tak dalej. :lol: :twisted:
A co do tego papieru toaletowego to chodziło mi że sie tak jakby rozwijają :lol: :twisted:
A Figo11 ma racje bo Realu się wszyscy czepiają(ja też :twisted: ) bo im teraz nie wychodzi i tym też się nikt nie przejmuje...
Tylko nie przejmuj się moją wypowiedzią bo to tylko taki żart i nie chce znów się z Tobą kłócić, ok?
Peace 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 11:10

A ja myślałam, że Ty się na piłce znasz :roll:
Jednak Twoja wypowiedź świadczy o czymś zupełnie innym.
I nie mówię tego dlatego, że obrażasz mój ukochany klub - po prostu niektórych rzeczy nie wypada mówić...

PS. Gdyby Everton chciał zatrzymać Rooneya, to by go zatrzymał. Od kiedy kupno zawodnika nazywa się gwizdnięciem? Taka jest kolej rzeczy, trzeba to zrozumieć.

PS.2 Arsenal na dzień dzisiejszy gra lepiej od ManU - ale nie zgodzę się z tym, że grają ładniejszą, czy mniej chamską piłkę...

Pozdro :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 kwie 2005, 11:29

No widzisz, a ja sądzę, że Liverpool jest dużo lepszy niż Everton i to oni powinni zajmować 4 lokatę w tabeli Premiership! Mieli wielkiego pecha w tym sezonie, gnębiły ich kontuzje. I nawet bez zawodników takich jak Xabi Alonso, Cisse, Morientes zaszli tak daleko w CL. A Everton mógł się skupić jedynie na rozgrywkach ligowych. Fakt sprzedał Rooneya, Gravesena, ale czy to akurat spowodowało, że "The Toffies" grają lepiej? Nie sądzę! Ale ja się cieszę, że (jak to nazwałeś) ManU gwizdnęło Wam Rooneya. Pewnie płakałeś w poduszkę jak się o tym dowiedziałeś :wink: Przypominam Ci również, że w meczach pomiędzy w/w drużynami padały wyniki:
ManU - Everton 0:0, 2:0 i 0:1! Więc kto jest lepszy w ogólnym rozrachunku? Może Everton :twisted: ?
Manchester United gra chamską i brzydką piłkę? A Everton gra jak aniołki :wink: , tak samo jak Arsenal? Nie rozśmieszaj mnie. Gdy liczy się każdy punkt to zespół walczy na maxa.
Peace

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 kwie 2005, 13:14

PS.2 Arsenal na dzień dzisiejszy gra lepiej od ManU - ale nie zgodzę się z tym, że grają ładniejszą, czy mniej chamską piłkę...
tak dla porównania:

Arsenal: Żółte 42 Czerwone 1
MU: Żółte 41 Czerwone 5

jak widać Arsenal ma o 1 więcej żółtą kartkę ale ManUtd ma aż 5 czerwonych kartek. a za byle co czerwonej kartki sie nie dostaje

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 13:37

Wiesz... Kartki nie są dawane wyłącznie za faule - to chyba wiesz.
Jak znajdziesz dokładniejsze statystyki kto, za co i od jakiego sędziego [bo to też jest wbrew pozorom istotne] pochwal nam się i sam oceń.

Poza tym ja wyciągam wnioski po tym co widzę w każdym meczu. A to, że kilka jednostek wiecznie łapie kartki nie może obciążać całej drużyny mianem 'chamskiej'.

Ale zamotałam :roll: :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 kwie 2005, 14:40

Wiesz... Kartki nie są dawane wyłącznie za faule - to chyba wiesz.
no właśnie, czerwone sa dawane głównie za CHAMSKIE zachowania......

ale to nie odpowiedni temat do rozmowy o tym więc..

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 15:11

OK skończmy tą kłótnie ludzie! Macie rację przyznaje się do błędu... ale ludzie o co ta kłótnia? nie o to mi chodziło, zeby aż was tak rozłościc.
Ok, spróbuje pokolei wam to wyjaśnie.
. Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy

"Troszkę" przesadziłem z tą chamską piłką. Nie potrzebnie to powiedziałem. A tak apropo tego Rooney'a to tak jakby żart(ciezko to tak nazwać ale szukałem pretekstu zeby się przyczepić do MU, wiem ze to debilnie brzmi ale tak było, to samo się tyczy tego papieru toaletowego)
A poza tym to wygrał z nimi Everton
A to była po prostu duma...
No widzisz, a ja sądzę, że Liverpool jest dużo lepszy niż Everton i to oni powinni zajmować 4 lokatę w tabeli Premiership! Mieli wielkiego pecha w tym sezonie, gnębiły ich kontuzje. I nawet bez zawodników takich jak Xabi Alonso, Cisse, Morientes zaszli tak daleko w CL. A Everton mógł się skupić jedynie na rozgrywkach ligowych. Fakt sprzedał Rooneya, Gravesena, ale czy to akurat spowodowało, że "The Toffies" grają lepiej? Nie sądzę! Ale ja się cieszę, że (jak to nazwałeś) ManU gwizdnęło Wam Rooneya. Pewnie płakałeś w poduszkę jak się o tym dowiedziałeś Przypominam Ci również, że w meczach pomiędzy w/w drużynami padały wyniki:
ManU - Everton 0:0, 2:0 i 0:1! Więc kto jest lepszy w ogólnym rozrachunku? Może Everton ?
Manchester United gra chamską i brzydką piłkę? A Everton gra jak aniołki , tak samo jak Arsenal? Nie rozśmieszaj mnie. Gdy liczy się każdy punkt to zespół walczy na maxa.
Ja wiem że taki dobry sezon Evertonowi sie przytrafia raz na jakiś czas i ze gdyby Liverpool nie miał tej plagi kontuzji to mógłby go wyprzedzić... Ale liczą się fakty a nie to ze The reds nie mieli iluś-tam zawodników z pierwszego składu. :lol:
A po sprzedaniu Rooney'a do Manchesteru nie płakałem w poduszkę jak ty to mówisz. Szczerze mówiąc nie bardzo sie tym przejąłem. Dlaczego? Bez Rooney'a radzą sobie całkiem dobrze. Nawet lepiej niż z nim. Wiem ze to wspaniały piłkarz i jeden z nielicznych z MU których lubie, ale to prawda, ze bez niego grają o niebo lepiej...Może z nim grali by jeszcze lepiej, ale w to nie wnikam :lol: Poza tym bardzo podreperował budżet Evertonowi który akurat z tym ma poważny problem. Może w następnym sezonie zrobi pare spektakularnych transferów :roll: Przynajmniej mam taką nadzieje :lol:
A co do tego kto jest lepszy MU czy the Toffies to ja nie wątpie że MU jest lepsze... ja nigdy tego nie powiedziałem. Przynajmniej sobie czegos takiego nie przypominam
OK koniec tej kłóni, przyznaje się do błędu i już nie chce więcej na ten temat rozmawiać, bo i tak do niczego nie dojdziemy a poza tym odchodzimy od tematu. Mam nadzieje, że mi wybaczycie :lol:
Peace and the end :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”