Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 maja 2006, 14:32
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 maja 2006, 14:57
Hmmm - Viola - klub ktory daje zarobki Toniemu - 1,2 miliona - swojemu najlepszemu graczowi - Adriano zarabia u nas chyba z 5 czy wiecej milionów - a dla Toniego zaproponowalismy 4 miliony bodajze i jest wniebowziętydzieciol31 pisze:slyszalem gdzies o wymianie na lini Inter ViolaAdriano za Toniego...?!
co wy na to?! ja wogole nie wiem czy ten kto mi to mowil to prawda..wiec postanowilem o tym napisac;)
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 maja 2006, 14:58
A Viola nie jest umoczona w aferę? Nawet jeśli nie spadną to i tak wątpię żeby sam Adriano tam przeszedł. Fiołki pewnie mają niezły budżet, ale czy stać ich na płacenie minimum 4mln rocznie jednemu zawodnikowi? Raczej nie.dzieciol31 pisze:slyszalem gdzies o wymianie na lini Inter Viola
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 maja 2006, 15:06
rownie dobrze mozena mowic o Lazio i Milanie?! Czy dajesz szanse na to ze Vila jednak tez spadnie?!...dal mnie sa tyle co 0;)Martin Pellegrino pisze:A Viola nie jest umoczona w aferę?
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 maja 2006, 15:19
No a jeśli chodzi o Adriano to gdyby miał odejść to Real pewnie dałby mu z 5mln rocznie i jakąś tam gwarancję na granie o najwyższe trofea w Europie (chociaż Inter ostatnio zachodzi dalej w LM). Fiora zagra pewnie w LM, ale nie daję jej większych szans na odniesienie sukcesu. Ba... boję się, że może ich dopaść syndrom europejskich pucharów (jak Udinese w tym roku).dzieciol31 pisze:ale prawda jest ze cos sie dzieje z Tonim...w koncu nie jednak gazata o tym pisze...Wiadomo..ma swoj wiek..czas grac w klubie ktory zapewni mu zarobki na dlugie lata;)
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 11:35
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 maja 2006, 12:43
dzieciol31 pisze:Juras co do tych zarobkow...to Zaza mial mi przyslac wykaz
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 12:49
Kurde..mysalem ze pojdzie do mocniejszczego klubu...fakt w hiszpanii czul bedzie sie pewnie najlepiej...ale Atletico...*_Zaza_* pisze:Chłopaki pamietacie informacje na temat tego że Inter daje fortune za 17 latka z Argentyny ?
*_Zaza_* pisze:Nie podana jest kwota ale ciekawi mnie za ile go kupili.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 maja 2006, 13:07
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 13:12
wiedzialem ze cos jest nie tak..ale duzo newsow juz go laczylo z Atletico;)*_Zaza_* pisze:A przeciesz Rosicki = Kanonier
Liga Holenderska to nie to samo co Hiszpanska..widac golym okiem..ale ja bym jeszcze mu szanse dal;)*_Zaza_* pisze:Kezman już od roku na Vincente Calderon - w 50% zawodzi
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 cze 2006, 7:09
Jak narazie nic nie ma słychać o jego ewentualnym transferze, ale rozpoczęliśmy rozmowy z Parmą o pozoskanie Bonery. Podobno Parma chce 4mlnŁ za niego. Jeśli do tych ewentualnych przyszłych transferów dołączyć Barzagliego to myślę, że Matrix i Burdisso opuszczą nasze szeregi tego lata.dzieciol31 pisze:wiesz cos o Materazzim?! i jego kontaktach z Villareal?!
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 cze 2006, 7:18
No wiesz - ja osobiscie bym zostawił takich obroncow z naszej ekipy :Martin Pellegrino pisze:Jak narazie nic nie ma słychać o jego ewentualnym transferze, ale rozpoczęliśmy rozmowy z Parmą o pozoskanie Bonery. Podobno Parma chce 4mlnŁ za niego. Jeśli do tych ewentualnych przyszłych transferów dołączyć Barzagliego to myślę, że Matrix i Burdisso opuszczą nasze szeregi tego lata.dzieciol31 pisze:wiesz cos o Materazzim?! i jego kontaktach z Villareal?!
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 cze 2006, 7:29
Ja wręcz przciwnie... Burdisso nie zachwycił mnie w ani jednym spotkaniu, jest słaby i jego wyjazd na mundial jest podyktowany innymi sprawamiJuras_InterFan pisze:A co do pary Burdisso i Matrix to wolalbym sie pozbyc Matrixa bo starszy - a Burdisso za wczesnie oceniamy - w sumie to przyszlosc i podpora obecna Argentynskiej defensywy - podstawowy gracz kadry obecnie
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2006, 11:37
Martin Pellegrino pisze:Ja wręcz przciwnie... Burdisso nie zachwycił mnie w ani jednym spotkaniu, jest słaby i jego wyjazd na mundial jest podyktowany innymi sprawami Matrix jest prawdziwym twardzielem, brutalny, ale przeważnie skuteczny i takiego zawodnika nam potrzeba, którego wszyscy będą się bać
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 01 cze 2006, 11:47
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio