Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 01 sty 2011, 2:41
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 sty 2011, 6:27
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 sty 2011, 8:46
To co ty, na akademikach mieszkach? W Kato kiedyś była podobna akcja, ale sprzęt daleko nie poleciał bo chłopaki na parterze mieszkalibartbuks pisze:Stoję z ukochaną na balkonie, popijamy szampana, oglądamy fajerwerki i nagle widzę spadającą lodówkę.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 sty 2011, 11:28
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 01 sty 2011, 12:11
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sty 2011, 12:15
Może groźnie wyglądasz.Grand pisze:U mnie w aka tez sie niezle bawia, postanowili pokopac sobie moje drzwi od składu ale kiedy wyszedłem w glanach to uciekli i nie wiem dlaczego.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 01 sty 2011, 12:35
W tym roku nie, ktoś przecież musiał robić za pirotechnikaShlubb pisze:I jak po Sylwestrze? Nie bolą głowy?
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 sty 2011, 12:47
Też myślałem, że dużo przeżyłem. 5 lat w internacie przedstawiło mi wiele wspaniałych historii, ale takiego czegoś nie widziałem jeszcze.Sergek pisze:Myślałem, że ja na prawdę widziałem różne odpały, ale to...
Ja na szczęście parkuję z drugiej strony bloku, bardziej przy ulicy, więc tam raczej nawet Pudzian by niczym nie machnął:DDr.Football1 pisze:'Widze spadajaca lodowke' - tutaj padlem Niezlych masz sasiadow Bart Tylko nie mow,ze celowali w twoja fure
Kolega pamiętliwy. No cóż, ulynif wszystkiego najlepszego w Nowym Rokuulynif pisze:Wmówiono im zaściankowość to naoglądali się zagranicznego yt i improwizują.
Nie, na JelonkachDuch pisze:To co ty, na akademikach mieszkach? W Kato kiedyś była podobna akcja, ale sprzęt daleko nie poleciał bo chłopaki na parterze mieszkali
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 sty 2011, 13:15
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 sty 2011, 14:14
Yelonky spokojne? Gralem przez wiele lat w Swicie i poznalem wiele mord z tych terenow i jezeli cos mowic o Bemowie to majac glownie na mysli wlasnie to osiedle. Tam zawsze jest ciekawie wiec gratuluje super oprawy. Spadajaca lodowka warta jest zobaczenia, taka niepowtarzalnaNie, na JelonkachW sumie to spokojna okolica, nigdy jakoś nie przytrafiło mi się nic złego, nawet imprezy w nocy rzadko się zdarzają. A tutaj taki psikus. Z tego co widziałem, to jakieś gej party tam było. Rano chyba się zreflektowali i zabrali lodówkę z parkingu. Może ciepła wódka im nie smakowała?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 sty 2011, 14:20
Może przypomniało im się, że nie wyjęli żarcia z lodówki i ją zabrali z powrotem żeby co jeść byłobartbuks pisze: Rano chyba się zreflektowali i zabrali lodówkę z parkingu.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2011, 15:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 sty 2011, 15:21
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 sty 2011, 15:36
No wiesz. Ja tu mieszkam od 2005 roku i jest ok. Czasami jak sobie idę z nocnego spaceru latem, to siedzą chłopaki na ławeczkach i bawią się w najlepsze, ale nie jest to jakieś chamstwo. Z własnego doświadczenia wiem (tzn. znam) gorszych popaprańców z Woli, którzy potrafią ganiać się z deskami po osiedlu, wrzucać kumpli do śmietników, wypić po 3 piwa i zrobić miedzy sobą ustawkę. Tutaj nie zaznałem takich przygódBienias pisze:Yelonky spokojne?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 sty 2011, 15:41
O kole piszesz? Bo od kumpli z woli się trochę o tamtej okolicy nasłuchałem.Z własnego doświadczenia wiem (tzn. znam) gorszych popaprańców z Woli, którzy potrafią ganiać się z deskami po osiedlu, wrzucać kumpli do śmietników, wypić po 3 piwa i zrobić miedzy sobą ustawkę
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio