Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 lut 2008, 15:29
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 lut 2008, 15:36
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 lut 2008, 15:46
Masz jakies uprzedzenia do Hiszpanskich zespolow, Ebi?Ebi pisze:w końcu nie będzie np. Espanyolów czy innych Alavesów), ale kluby, dla któych zabrakło miejsca na tym etapie LM.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 lut 2008, 16:02
Dodałbym do tego jeszcze zwycięzcę pojedynku Viola-Everton - obie ekipy są wystarczająco mocne, żeby sięgnąć po trofeumDiamen23 pisze:Bayern-Werder-PSV.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lut 2008, 16:21
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 lut 2008, 17:23
Nawet tak nie pomyślałem. Po prostu chciałem wymienić jakieś bardzo mało znaczące kluby, kóre raz osiągnęły taki sukces i nic więcej (wiem, wiem, Espanyol grał w finale w 88).mistyk pisze:Masz jakies uprzedzenia do Hiszpanskich zespolow, Ebi?Ebi pisze:w końcu nie będzie np. Espanyolów czy innych Alavesów), ale kluby, dla któych zabrakło miejsca na tym etapie LM.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 lut 2008, 18:37
heheheczeher pisze:Dla mnie faworyt nr jeden ... TottenhamMr. p.UEFA na lawie, kadra chyba jednak najsilniejsza ze wsyztskich ekip.
fakt... Tottenham gra za to w tym sezonie galaktyczny football... strach sie bacczeher pisze:Bayern gra slabo i nawet pogromy nad tak slabymi ekipami jak Aris czy Aberdeen tego nie zmeinia.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 lut 2008, 18:45
Gomez pisze: hehehe Laughing serio myslisz ze maja silniejsza kadre niz Bayern??
Bayern może i jest faworytem, ale IMO tego pucharu nie wygra.Gomez pisze:faworyt obecnych rozgrywek jest jeden jedyny - FC BAYERN... oczywiscie jak to w zyciu bywa... moze sie roznie zdarzyc i niechcaco Bawarczycy moga sie potknac,
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 22 lut 2008, 19:03
guru pisze:Bayern może i jest faworytem, ale IMO tego pucharu nie wygra. Wink
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2008, 19:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2008, 0:29
kiedy oglądałeś nasz mecz ostatnio? Serio pytam. Nie wiem czy się nie sugerujesz końcówką poprzedniego roku.fieldy pisze:Myśle, ze Bayern w aktualnej dyspozycji jest w ich zasięgu.
why?Gdyby doszło do pojedynku Tottenham- Bayern, dla mnie pewniejszym typem byli by Londyńczycy.
Tyle, ze my mamy mocniejszą i jak dla mnie na wyższym poziomie. A Ottmar jeszcze umiejętnie rozkłada siły graczy rotując. Taka rotacja jak z Aberdeen mi się podobała.fieldy pisze:Spurs mają bardzo wyrównaną kadrę i długa ławkę,
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2008, 0:40
zdaje sobie sprawę, zresztą wy też macie nie byle jakiego treneraAkarin pisze:Trener to nie wszystko fieldy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lut 2008, 0:48
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2008, 0:49
fieldy pisze:na wyjeździe ich zniszczyli, było chyba 3:0
why?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2008, 1:16
no właśnie, o tym mówięguru pisze: Bayernu nie oglądam i ciężko jest mi w ogóle tu dyskutować o waszej grze.
wiem, mamy lepszego trenera (nie zaprzeczyszAkarin pisze:zdaje sobie sprawę, zresztą wy też macie nie byle jakiego trenera Smile
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio