Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 05 mar 2016, 16:06
Maccaron
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 mar 2016, 16:31
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 mar 2016, 16:45
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 05 mar 2016, 16:52
Maccaron
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 mar 2016, 16:59
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 05 mar 2016, 17:08
Maccaron
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 mar 2016, 17:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 mar 2016, 18:06
Cześć,Maccaron pisze:Mete, dobrze kojarzę, że pisałes w styczniu, że ten transfer Faraona to kpina, bo Roma go nie wykupi jak Wy Destro?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 mar 2016, 18:17
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 05 mar 2016, 18:48
Tak.Enjo pisze:Cześć,Maccaron pisze:Mete, dobrze kojarzę, że pisałes w styczniu, że ten transfer Faraona to kpina, bo Roma go nie wykupi jak Wy Destro?
Dobrze sobie przypominam, że w letnie mercato intensywnie uczestniczyłeś w dyskusji na temat transferów Dzeko-Bacca ?
Pytanie bez podtekstów, tylko że wydaje mi się, że to byłeś Ty,a później zniknąłeś na jakiś czas.
Maccaron

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 mar 2016, 19:03
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 mar 2016, 19:26
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 19:38
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 05 mar 2016, 21:48
Mnie nie chodzi o to, że to był jakiś dobry ruch Gallianiego, czy dobry interes zrobił Milan, ale IMHO być może prawdziwe są plotki, że Shaarawy chciał wrócić do Włoch, ale niekoniecznie do Milanu, a Galliani i Milan pewnie jednak jakąś kasę by za niego przytulili, to wypadło na Romę, bo Faraonowi pasowało, więc agent się skontaktował już na początku stycznia (tak plotkowano) i dawała ona nadzieję dla Milanu, w przeciwieństwie do Monaco, że za SES przy jakimś farcie zapłaci.Enjo pisze:Ja nie uważam, że z El Shaarawym to dobry interes.Sam byłem zwolennikiem tego aby został w Milanie, ale nie wiedzieć czemu go nie chcieli.Mam wrażenie, że woleliby przyjąć z bezrobocia Mesbaha,Muntariego czy Essiena niż z powrotem El Shaa.Nie wiem z jakiego to powodu, dziwi mnie to bardzo, że nawet nie rozważano nawet tego, żeby mógł luzować w drugiej rundzie Bonaventure (bo kto to ma robić?nie ma nikogo poważnego na lewą stronę) i oddano za grosze (wiem, że jego forma w momencie po pobycie w Monaco mogła wydawać się słaba, ale w dzisiejszej piłce płaci się za byle wafla poważniejsze pieniądze) do bezpośredniego rywala w walce o Serie A gdzie Egipcjanin strzela, dogrywa i robi punkty rzymianom.Hipotetyczna sytuacja - Roma go kupuje za 12 mln €, w lato przychodzą jacyś bogaci frajerzy z Anglii i płacą lekką ręką za Faraona ze 30 mln bo to dla nich grosze.Przebitka jest ? Jest.LM przy pomocy Stephana jest ? Jest.Same profity.A tylko tyle, że Galliani oddał go za damski [ch**].
Maccaron

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 mar 2016, 22:11
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio