ciekawe jakby to brzmiało po Brazylijsku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 12 sie 2009, 23:45
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 sie 2009, 0:00
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: centurionis » 13 sie 2009, 0:23
centurionis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 13 sie 2009, 0:51
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2009, 8:17
Polecam ostatni jego wywiad. Szczegolnie jak mowi o sobie i slabiznie naszych ligowcow.Frankowski... Jasne, to cały czas świetny zawodnik, ale w ataku stawiałbym na Lewandowskiego z Brożkiem - Franek ławka.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 sie 2009, 9:41
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2009, 10:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 sie 2009, 10:37
Wszystko prawda, aczkolwiek do Murawskiego po wczorajszym ciężko mieć jakiekolwiek pretensje.Piotr pisze:Ja widzialem, że przyszedl chlopak z dobrego francuskiego klubu, ktory pokazal tej zgrai co to znaczy byc pilkarzem. Juz nie chodzi o te 2 gole ale gdy mial pilke to widac bylo ze on GRA, i grac potrafi. W meczu zagral jeszcze jeden czlowiek ktorego mozna nazwac pilkarzem, czyli oczywiscie Kuba. [...] W kadrze mamy teraz juz 2 PILKARZY.
Pamiętam, pamiętam. Też mnie zawsze zastanawiało, że w Wiśle Żuraw piłkę potrafił przyjąć, a w kadrze już nie... Taki Franek nigdy i nigdzie z tym problemów nie miał.Piotr pisze: staral to sie i Zurawski jak mu zawsze gala na 3 metry po przyjeciu odskakiwala, a Engel biadolił, że Maciek "wykonuje szalenie ważną prace na boisku
I Muraś sam będzie czyścił przedpole? Jakoś tego nie widzę.Elfin pisze:Błaszczykowski-Roger-Murawski-Obraniak-
Otóż to. Obca mu jest "polska myśl szkoleniowa". I bardzo dobrze.fieldy pisze:Ludovic ładnie się pokazał, widać po nim, że wie na czym gra polega. Podawał piłkę do kolegi i od razu wychodził na pozycję by ją z powrotem dostać, coś co jest normalne w piłce, ale niekoniecznie polskiej.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 sie 2009, 10:47
Za Rogera chyba jednak Lewandowski ,który wykonuje bardzo dużą pracę i jest po prostu zawodnikiem lepszym. Co do Jodłowca chyba wolę jednak Dudkę jest dla mnie pewniejszy niż TomekElfin pisze:--------Boruc----------
-Wasilewski-Żewłakow(?)-Jodłowiec-Gancarczyk-
-Błaszczykowski-Roger-Murawski-Obraniak-
----Brożek----Lewandowski-------
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 sie 2009, 10:55
Jeden dobry mecz w Polsce. W Metallurgu - z tego co mi wiadomo - cały czas był w wysokiej formie. Interesowali się nim w Glasgow.majer13 pisze:Gancarczyk to nadal dla mnie jedna wielka niewiadoma zagrał na razie jeden dobry mecz ale jeśli chce się załapać do podstawowego składu kadry musi utrzymać formę znacznie dłużej
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 sie 2009, 11:27
Chodziło mi oczywiście o ten sezon, że musi pokazać że w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze10 pisze:Jeden dobry mecz w Polsce. W Metallurgu - z tego co mi wiadomo - cały czas był w wysokiej formie. Interesowali się nim w Glasgow.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 13 sie 2009, 12:02
Nie do końca, raz minął się z dośrodkowaniem (dobrze że nikt z Greków nie zamykał akcji) i raz po podaniu od obrońcy chciał ośmieszyć zwodem napastnika a wyszło tak że musiał się ratować wybiciem piłki na aut. Ale mimo wszystko występ Artura na pewno na plus.fieldy pisze: Boruc pewnie przez cały mecz.
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2009, 12:14
Wole takie kopie niz np Zurawskich itp.Oby nie okazało się że nasz naturalizowany Polak to kopia Smolarka
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 sie 2009, 12:18
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 sie 2009, 12:59
Nie wiem czy Ty spodziewałeś się tego, że od razu będzie się rozumiał z kolegami, dryblował, rozgrywał, strzelał ? Ja myślę, że przede wszystkim pokazał to co podkreślają inni - zagraniczną myśl szkoleniową.Podczas tej jednej połowy można było zauważyć jak się porusza po boisku, jak przyjmuje piłkę, już przez zagraniem piłki do niego on wie gdzie ją odegra [ w Polsce jest tak, że jak zawodnik dostanie piłkę to dopiero zastanawia się gdzie ją zagrać ].Inferno pisze:Nie bardzo rozumiem dlaczego tak wychwalacie Obraniaka?
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio