I Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: Turniej FIFA 14 - Zapisy,

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 wrz 2013, 13:41

Panowie. Co to za problem, że jak jeden gra dana drużyną to drugi już nią nie może :?: Bezsens. Przecież nikomu to nie robi różnicy. No chyba, że nie można gra online meczu Real vs Real to rozumiem.

Zaraz tworzę profil na konsoli. Jeżeli uda mi się konsole podłączyć z netem to możliwie, że w FIFE zagram z wami i kupię ją już w tym tygodniu. Maksymalnie w następnym.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 wrz 2013, 13:43

ddemon pisze:Po 3 nie chcę nikomu zaglądać do portfela ale niech każdy mniej więcej określi kiedy mu pasuje rozpoczęcie turnieju
Ja dziś dostalem info z amazon, że moja fifa już w drodze :)

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 26 wrz 2013, 13:52

bartbuks pisze:moja fifa już w drodze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 wrz 2013, 14:33

:lol:

jak dla mnie to żadna zabawa grac ta sama druzyna vs ta sama drużyna

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 wrz 2013, 11:56

rekinho pisze::lol:

jak dla mnie to żadna zabawa grac ta sama druzyna vs ta sama drużyna
Dokładnie dlatego warto wybrać wcześniej - zrobiłem aktualizację składów i Tottenham stracił Bale'a i pół gwiazdki :D
Co do turnieju aby nie ośmieszyć Barcelony - zagram naszą trójką z Dortmundu ;)

Mirek15 - daj znać czy uporasz się z problemami i czy jednak wystartujesz - narazie na to masz jeszcze czas :)

Co do przedłużenia startu ligi o tydzień aby każdy miał czas na zapoznanie - mi to obojętnie rzuciłem luźną propozycję 1.10.2013 ale możemy to odłożyć na późniejszy termin - jak wspomniałem fajnei aby każdy się określił ;) Bo potem może wyjść,że jednego z tydzień czy 2 tygodnie nie będzie i może być znów lipa :P

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 wrz 2013, 12:14

dobra, mam już fifkę jak coś

początkowy sklad do ultimate team mam taki ( w sumie nie ten temat ale co tam) http://www.easports.com/pl/fifa/footbal ... enJ66p:ps3

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 wrz 2013, 19:06

Ja poprzednio miałem 12-tlę i w ogóle nie grał w UT, to teraz mam same 60-tki...

Ogólnie rzecz biorąc - nie mogę się przyzwyczaić za cholerę. Włączyłem Sezony pojedynków i w 8 lidze dostawałem baty (mam 3 mecze do końca, 3 pkt,a od 8 jest utrzymanie). :roll:
Ba, miałem 10 meczów bez zwycięstwa :lol:
Podszedłem do tego zbyt optymistycznie przez 12-tkę, gdzie jakiś czas temu wygrałem 1. ligę.

Prawie z każdego rogu wpada piłka do mojej bramki, co ciekawe ja też strzelam akurat takich dosyć dużo. Piłkę prowadzi się zupełnie inaczej niż w 12.

Ciągle się zastanawiam czemu zawodnicy nie chcą biec do piłki i uparcie biegną do przodu niezależnie od wszystkiego.

Ronaldo koks, Messim jeszcze nie grałem.

P.S. Nick mam taki sam jak tutaj.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 wrz 2013, 20:28

bartbuks pisze: Ja dziś dostalem info z amazon, że moja fifa już w drodze :)
Jakieś postępy są? W ramach możliwości daj znać kiedy dostaniesz przesyłkę - doliczymy do tego + 5-7 dni i startujemy,bo czekamy tylko na Ciebie...Chyba,że jeszcze ktoś chce dołączyć?
Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne ;)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 wrz 2013, 21:16

ddemon pisze:Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne ;)
Obrazek
Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty i jeżeli uda mi się rozwiązać problem to FIFE będę miał w tygodniu(kasę mam na nią więc kwestią jest pojechanie po nią). Jak bym nie poradził sobie z problemem w poniedziałek to dam znać, że wypadam z turnieju bo już zostawię jak jest i nie będę grał online.

Po meczu Milanu postaram się obczaić to forum.

80710723 - Możliwy błąd portów \\ Spróbuj otworzyć porty TCP Port: 80, 443, 5223 oraz UDP: 3478, 3479, 3658, lub dodać Playstation 3 do DMZ (Data Managment Zone - strefa zarządzania danymi)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 wrz 2013, 21:25

Mirek15 pisze:
ddemon pisze:Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne ;)
Obrazek
Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty i jeżeli uda mi się rozwiązać problem to FIFE będę miał w tygodniu(kasę mam na nią więc kwestią jest pojechanie po nią). Jak bym nie poradził sobie z problemem w poniedziałek to dam znać, że wypadam z turnieju bo już zostawię jak jest i nie będę grał online.
Po 1 raczej nie ryzygnuj z grania on-line nie tylko chodzi o FIFĘ lecz jest też wiele fajnych gier wartych grania tylko on-line..
Po 2 raczej nie sądze abyśmy zrobili start w poniedziałek(owszem były takie plany) ale raczej zostanie to wszystko zweryfikowane - kiedy startniemy? Jak bartbuks określi,że ma FIFĘ14 + 7 dni...Chyba,że będzie na tyle gotów(2-3 mecze i startujemy) ale podkreślę FIFA 14 a FIFA 13 to całkiem inna gra :P

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 wrz 2013, 21:36

ddemon pisze:Po 1 raczej nie ryzygnuj z grania on-line nie tylko chodzi o FIFĘ lecz jest też wiele fajnych gier wartych grania tylko on-line..
Jeżeli nie rozwiąże tego problemu to będę musiał zrezygnować więc w poniedziałek dam ostateczną decyzje. Jakby nie było żadnego problemu to już jutro mógłbym ruszyć bo FIFE do sprzedania ma znajomy za 195 zł.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 wrz 2013, 5:11

beznadziejn jest ta gra, w ogóle nie chce mi sie jej odpalać
Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty
miałem podobnie, zrywało mi polacznie na lapku i konsoli (wifi), przyjechał spoko typek i mi ponaprawiał :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 wrz 2013, 16:52

Dobra ja wypadam z turnieju i olewam granie przez sieć. Do UPC się nie da dodzwonić. Wypróbuje jeszcze ten link http://www.ps3site.pl/forum/topic/5990- ... ter-i-ps3/ jednak wątpię, że coś to da.

Jakbym podpiął konsole przez kabel to tych portów nie musiałbym odblokowywać :?:
rekinho pisze:beznadziejn jest ta gra, w ogóle nie chce mi sie jej odpalać
Jak dla mnie gameplay też jest słaby. Choć w tym przypadku duże znaczenie mam mały telewizor(21 cali full HD). Przyjemność gry jest niska. W szczególności odskakująca piłka podczas biegu co mija się z rzeczywistością bo jak oglądam mecze nie zdarza mi się często widzieć aby piłkarz nie miał kontroli nad piłką podczas biegu, a wręcz przeciwnie stara trzymać się ją przy nodze co w FIFIE jest mało realne. Powoduje to brak możliwości ogrania 3 graczy na wyższym poziomie(gram Milanem karierę na klasie światowej). Scouting w karierze też jest słabym posunięciem bo nie mamy do czynienia z FIFĄ Manager tylko zwykłą FIFĄ. Uruchomiłem na porównanie 13 i od razu czuć to przyjemność podczas grania.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 17:26

ja chyba wypadam z turnieju, zero zajawki żeby w ogóle odpalać tę grę (nie jest to ostateczna decyzja, uprzedzam z wyprzedzeniem żeby potem nie było że sie w ostatniej chwili rozmysliłem jak już bedzie terminarz czy cos)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 wrz 2013, 17:44

rekinho
Mnie też ta FIFA 14 mało co bawi, ale mimo wszystko wezmę w niej udział czysto dla zabawy aby turniej miał większą rywalizację,bo i tak frekwencja jest niska :) Myślisz,że ja mam zajawkę odpalać grę? Na palcach jednej ręki mogę Ci policzyć ile razy ją włączyłem,dostałem wklepane i z takim samym podejściem podejde do tego turnieju :) Mam nadzieję,że zmienisz decyzję :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”