LECH POZNAN GOOOOOOL !!!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 07 maja 2005, 21:01
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 maja 2005, 21:06
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 21:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 22:03
nowok pisze:wyszedlem sobie na piwko z nadzieją ze jak wroce bedzie dobrze .... a tu taka niespodzianka(((((((((( ide chyba sie dobic .... bo co nam innego pozostalo, tylko sie schlac
( ale puchar oczywiscie dla KOLEJORZA !!!!!!!!!!!!
LECH POZNAN GOOOOOOL !!!
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2005, 22:50
i trafilemcloner pisze:a moj typ to 3-0 dla Legii !!maciejdas26 pisze:myślę ze Lech sobie poradzi chociaż nie będzie to łatwe w końcu grają w Warszawie a tam wiadomo jacy są gospodarze.Ale czuje ze Lech zrobi nam wielką niespodziankę i wygra na Łazienkowskiej.To już dzisiaj trzymajmy kciuki za naszych Kolejorzy.Mój typ 2;0 dla Lecha bramki strzeli Reiss - myślę ze się juz odblokował oraz Gajtkowski.
pozdro
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 07 maja 2005, 23:11
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 23:49
Gratuluje Cloner że trafiłeś pozdrawiam cię bardzo serdecznie myślę że chociaż raz Lech wygra z Legią w końcu chciałbym abyLech grał w pierwszej lidze w przyszłym sezonie .Słyszałem ostatnio że Działacze Lecha chcą aby Lech grał w pucharze Intertoto.Myślę ze to jest możliwe w końcu Lech to jest Lechcloner pisze:i tafilemcloner pisze:a moj typ to 3-0 dla Legii !!maciejdas26 pisze:myślę ze Lech sobie poradzi chociaż nie będzie to łatwe w końcu grają w Warszawie a tam wiadomo jacy są gospodarze.Ale czuje ze Lech zrobi nam wielką niespodziankę i wygra na Łazienkowskiej.To już dzisiaj trzymajmy kciuki za naszych Kolejorzy.Mój typ 2;0 dla Lecha bramki strzeli Reiss - myślę ze się juz odblokował oraz Gajtkowski.
pozdro![]()
![]()
![]()
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 08 maja 2005, 0:19
Txp1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:30
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 maja 2005, 0:32
a wg mnie dobrze sedziowal, nie byl stronniczymaciejdas26 pisze:ja już wcześniej napisałem ze moze być trudno wygrać na łazienkowskiej w końcu gospodarze można się było spodziewać że będą stronniczy.Myślę że Lech wygra puchar polski w końcu to obrońcy tytułu niech wygra LECH w końcu
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:39
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:12
A moim zdaniem sędziował na korzyść LechaTxp1986 pisze:Niestety sędzia w warszawie był stronniczy na korzyść legii, mam nadzieję, że podczas meczu pucharowego w Poznaniu Lech będzie drużyną lepszą i przybliży się do 1/2 finału.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 08 maja 2005, 16:39
Txp1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 17:07
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 09 maja 2005, 19:39
nowok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio