Post Wyświetl pojedynczy post autor: realfyba » 02 cze 2006, 16:15
realfyba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 02 cze 2006, 16:57
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 18:19
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 sie 2006, 20:09
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 20:23
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 sie 2006, 20:29
Ok wiem spoko.Robinho jest troche na straconej pozycji jak wyżej napisałem z jakich powodów i nie bronie tutaj Robinho.Zobaczymy jak to wszystko się potoczy.Może na Barcelone spadnie bomba atomowa puszczona z Madrytu i Messi sie nie uratuje.Oczywiście zartuje ale poczekajmy na dalszy rozwój tych dwóch piłkarzy.Sam jestem ciekaw kto będzie lepszy oby był nim RobinhoTobik33 pisze:Wiesz jak Robinho przeszedł do Realu pojawił się Messi (który wielu kibicom Barcy był już wcześniej znany) wtedy zaczęło się mówić kto jest lepszy itd. ten temat służy po to aby dowieść kto zrobi większą karierę w zawodowym futbolu. Aguero znam tylko z nazwiska i tyle nie widziałem jego gry podobno jest dobry to się okaże... Robinho przychodził do Realu jako crack a obecnie tym crackiem nie jest... IMHO
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2006, 14:35
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 15 sie 2006, 14:42
Zgadzam się, Robinho jest dobry ale w Brazylii, jest dobry grając w tamtejszym stylu w ataku. Rzeczywistość europejska jest taka, że Południowcy muszą się przystosować, jednym idzie to lepiej i szybciej innym gorzej i wolniej. Nie skreślałbym Robinho zwłaszcza że jest młody, ale w obecnym Realu raczej wiele nie zawojuje.Messi E2 Ronaldinho pisze:Robinho narazei jak dla mnie bardzo mało sie prawdza. tak naprawde nie wiem jka role powinien pelnic czy chce pelnic w "11" Realu. Na lewej sie wg. dobrze sprawdzał, w lin\i napadu słabo, a sam twierdzi jesli dobrze pamietam, ze chciałby grać za napadziorami. Tam takze mi nie imponował i raczej napewno Capello go tam nie bedzie wystawaił. Messi ma łatwiej świetnei spisuje sie na prawej pomocy czy lini napadu i wszystko jest OK i do tego on był juz od dawna przygotowywany do europejskiego stylu. Nie mozan powiedziec takze, ze to wina aklimatyzacji bo zawodnik swiatowej kaly nie powinien miec z tym problemu. Narazie Messi prezentuje sie znacznie lepiej i to on na dzien dzisiejszy jest lepszym pilkarzem i z wiekszym dorobkiem w Europie.
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 16 sie 2006, 0:54
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 16 sie 2006, 1:05
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 16 sie 2006, 1:06
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2006, 1:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 16 sie 2006, 1:17
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2006, 1:26