Ronaldo, Shevchenko, Henry... który lepszy? - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
SlaskWroclawFan
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SlaskWroclawFan » 14 gru 2006, 19:03

Dla mnie tam najlepszy z nich to Henry :wink: a Sheva nigdy mnie do siebie przekona :roll:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 gru 2006, 19:49

SlaskWroclawFan pisze:Dla mnie tam najlepszy z nich to Henry :wink: a Sheva nigdy mnie do siebie przekona :roll:
Tez mi sie tak wydaje.Wszyscy trzej sa bardzo dobrymi lub byli napastnikami lecz Heniek gra juz dlugo na bardzo wysokim poziomie czy to w Arsenalu czy w reprezentacji.Uwazam, ze Sheva ju z sie powoli konczy a przejscie do Anglii a szczegolnie Chelsea to wielki jego blad.Powinnien zostac i zakonczyc kariere we Wloszech.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 gru 2006, 20:39

SlaskWroclawFan pisze:Dla mnie tam najlepszy z nich to Henry :wink: a Sheva nigdy mnie do siebie przekona :roll:
Ale żeś się rozpisał. Masz jakieś argumenty które uważają że Henry jest lepszy od Ronaldo czy Andrija ?

Na obecną chwilę najlepszy z nich jest... RONALDO :twisted:
już mówie czemu :arrow:

Shevchenko- obecnie gra bardzo przeciętnie czasem ma przebłyski ale widać że Angielska premiership nie jest dla niego

Henry- leczy kontuzje :) i nie będzie grał bodajże miesiąc ? a może i więcej.

Ronaldo- gra obecnie na poziomie w ostatnich meczach pokazał się w bardzo dobrej strony i dlatego najlepszy z nich na chwilę obecną jest Ronaldo :D

Jeżeli patrzeć na całokształt kariery to Ronaldo osiągnął najwięcej więc też jest najlepszy. Dziwne... ale prawdziwe ;P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”