Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 cze 2008, 20:11
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 cze 2008, 20:18

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 14 cze 2008, 20:19
Capdevila.Jarzinho pisze:Kto zagrał ta pilke do Villi. Question
Remik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 14 cze 2008, 20:31
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2008, 20:35
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sting111 » 14 cze 2008, 20:46
Sting111

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 21:34
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 cze 2008, 22:56
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 22:56
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 cze 2008, 23:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2008, 23:14
Piotr pisze:Co do meczu Hiszpanow to wg mnie z taką grą 2 linii i usilnym szukaniem dwojki :Torres Villa, Hiszpanie za wiele w tym turnieju nie osiągną. Zabrakło mi w grze pomocnikow jakiejs wiekszej szybkosci i fantazji w rozegraniu pilki. Cesc godnie zastapil Xaviego i nic niestety nie pokazal
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szuki1991 » 18 cze 2008, 18:50
No tak, tyle ze Valencia nie chce go wypuscic. Co do Ramosa, gra slabo, ale czy tak az starsznie? Miejmy nadzieje ze sie troche poprawi, bo na Włochów moze okazac sie pieta achillesowa Hiszpanii. A Xavi rzeczywiscie gra niezle na tych mistrzostwach. Jeszcze przed myslalem ze Cesc bedzie gral w podstawie, ale teraz widze ze Xavi slusznie zajmuje miejsce w pierwszej jedenastce.brylancik pisze:Strasznie słąbo na tych mistrzostwach gra Ramos. Już pod koniec sezonu był w słabej formie ale myślałem że Aragones go odbuduje. Praktycznie wszystkie dobre akcje Szwedów szły właśnie prawą stroną. Strasznie pozytywnie za to mnie zaskakuje Xavi. Parę świtnych piłek i kżda akcja przechodzi przez niego. Villa to fenomen i jak się okaże że Calderon go odpuścił dla Ronaldo i kupi go Barca to pójdę na nogach do madrytu i go za jaja powieszę. Taki talent nie powinien się marnować w słabej Valencii, bo skończy jak Larsson który najlepsze momenty w karierze przesiedział w słąbym Celticu i pod koniec zaczął pokazywać dopiero że jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie, a wtedy było za późno.
szuki1991

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 cze 2008, 21:35
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2008, 21:38
wprawdzie spalem dzisja 2h i moze przez to za cholere nie wiem o co biega - jakies zlote mysli ?Magnum pisze:Rosjanie dominowali dopóki nie uzyskali przewagi..
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2008, 21:40
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio