Martinho ciesz się. Mam nadzieje że Włosi was znów zjedzą jak na MS. Tylko że obie drużyny muszą się znaleźć w finale. Będzie o to bardzo ciężko bo Włosi drabinkę teoretycznie mają trudniejszą.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 cze 2008, 22:37
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 cze 2008, 22:39
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2008, 22:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 cze 2008, 22:50
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 cze 2008, 22:55
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2008, 22:58
Jeżeli Ronaldo nie dostanie Złotej Piłki to ja już nie wiem co trzeba zrobić, aby ją dostać. Kto bardziej zasługuje niż Portugalczyk?Maciek (interista) pisze:Swoją drogą ciekawe czy dzisiejszym występem nie przekreślił swoich szans na Złotą Piłkę
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 22:58
Zrobil po prostu tyle ile musial. Nie popelnil bledu i tyle na jego temat, zadnej spektakularnej gryfieldy pisze:no i Jens się dziś świetnie zaprezentował.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 cze 2008, 23:01
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 19 cze 2008, 23:01
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 cze 2008, 23:02
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2008, 23:02
Nie wygłupił się, nie zawalił gola, a to już dużoRealFan pisze:Zrobil po prostu tyle ile musial. Nie popelnil bledu i tyle na jego temat, zadnej spektakularnej gry
Może nie zmieniło w tym sensie, że Portugalia już w pierwszej połowie dostawała 2 golami i nie było widać jakiegoś pressingu z ich strony na połowie Niemców. Może i wynik by się zmienił, ale ewidentnie to nie był dzień Portugalczyków.RealFan pisze:I nie zgodze sie, ze nic to nie zmienilo. Zmienilo. Jedna a dwie bramki roznicy to jest duza roznica.
ja od niego nie wymagam aby grał tak cały rok. Niech gra kapitalnie tylko w reprezentacjiCorinthians pisze:Nie można od niego wymagać, żeby cały rok grał na pełnych obrotach. Oprócz niego słabo grali: Petit, Meireles, Ferreira, Carvalho i Ricardo.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 cze 2008, 23:03
pewnie Ci chodzi o Guntera NetzeraKendo pisze:Odbiegając trochę od tematu structe meczu, mógłby mi jakiś fachowiec powiedzieć kim jest ekspert w studio na ARD?
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 cze 2008, 23:09
Chodzi o pewne przyjęte kryteria jakimi od lat kierują się Francuzi przyznając tą nagrodę i najczęściej jej zdobywcą jest mistrz świata lub Europy jeżeli w danym roku odbywa się któraś z wielkich imprez. Bardzo dobry jest tutaj przypykład Cannavaro z 2006 roku, kiedy swoimi występami w barwach klubowych raczej nie zachwycił, a nagrodę i tak zdobył.Mentor pisze:Jeżeli Ronaldo nie dostanie Złotej Piłki to ja już nie wiem co trzeba zrobić, aby ją dostać. Kto bardziej zasługuje niż Portugalczyk?
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 23:11
Jednak bramka na 3:1 wlasciwie zakonczyla zawody, bo trudno bylo oczekiwac, ze Niemcy dadza sobie strzelic dwie bramki w koncowce. Roznica jednego gola bylaby mozliwa do nadrobienia. Portugalia dala dupy ze sposobem rozwiazywania akcji, kompletnie nie mieli pomyslu, niepotrebnie sie spieszyli, ambicja przerosla rozsadek. W ostatnim kwadransie ten pressing Portugalii juz potrzebny nie byl. Niemcy dali im grac w miare swobodnie prawie do pola karnego. A potem juz tylko beznadziejne strzaly z dystansu i wrzutki na prawie dwumetrowych obroncow. I niczego w tej kwestii nie zmienia to, ze bramka na 2:3 zostala strzelona wlasnie po dosrodkowaniu.fieldy pisze: Może nie zmieniło w tym sensie, że Portugalia już w pierwszej połowie dostawała 2 golami i nie było widać jakiegoś pressingu z ich strony na połowie Niemców. Może i wynik by się zmienił, ale ewidentnie to nie był dzień Portugalczyków.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 cze 2008, 23:16
maciek_88
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio