Kobiety .... - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2012, 19:04

franz pisze:"Piąte przez dziesiąte" wspomniałem o spodniach, który Ty albo Chłopaczek (nawet nie pamiętam który z Was) wrzucaliście w domku, dawno temu i które akurat przypadkiem miał na sobie ten gość, nic nikomu nie sugerowałem, a Ty już tłumaczysz się z żelu na włosach i kolczyków (uderz w stół, a nożyce się odezwą?) + robisz mi psychologiczny wykład o tym jakie to mam rzekomo problemy z ubiorem i że niby ze mnie jakiś neandertalczyk/dresiarz z blokowiska mocny w gębie z chłopakami z osiedla
Posądzasz mnie o coś, co teraz sam robisz. Ty nie adresowałeś takich określeń w moją stronę, a ja o neandertalczykach nie pisałem w Twoją stronę. Po prostu takie mam zdanie o ludziach takiego pokroju a znam ich od cholery. Wraz ze zmniejszeniem ich odległości od osiedla wzrasta ich mniemanie o sobie i odwaga.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 paź 2012, 19:28

sbQ pisze:nie grać kogoś kim się nie jest
Popieram :)
sbQ pisze:franz napisał ważną rzecz, aby nie budować związku na kłamstwie, bo to nie wróży dobrze.
Nie to, że kłamstwo u podstaw "nie wróży mu dobrze", ale całkowicie skreśla szansę na to ze czeka nas coś ważnego.

Nie jest to z moje strony żaden romantyzm i zagrywa w rodzaju młodego Wertera. Stosunki między ludźmi, które mają być trwałe i wartościowe można budować tylko na zaufaniu, a do tego warunkiem z serii "condicio sine qua non" jest prawda i tylko prawda. Wiem, że to truizm czystej wody, ale w tzw. "dzisiejszych czasach" takie oczywistości niestety trzeba przypominać.
bartbuks pisze:Posądzasz mnie o coś, co teraz sam robisz. Ty nie adresowałeś takich określeń w moją stronę, a ja o neandertalczykach nie pisałem w Twoją stronę. Po prostu takie mam zdanie o ludziach takiego pokroju a znam ich od cholery. Wraz ze zmniejszeniem ich odległości od osiedla wzrasta ich mniemanie o sobie i odwaga.
Opowiadałem historie o kolesiu, który przypadkiem miał spodnie takie, które Ty albo Chłopaczek wrzucaliście na forum. Nie kierowałem tej wypowiedzi do Was, nie odnosiłem się Was, nie snułem analogi pomiędzy tym namolnym dupkiem, a Wami. Chłopaczek to "skumał" i nie było z jego strony żadnej reakcji, Ty zaś nie wiedzieć czemu musiałeś pisać o tym, że żelem i kolczykami się brzydzisz i odżegnujesz się od tego jednoznacznie/nie masz z tym nic wspólnego. Po co to zrobiłeś? Nie wiem i to nie moja, a Twoja sprawa :)

Zaś co do tych "neandertalczyków" też nie mam pojęcia jakie są powiązania pomiędzy młodzieńcami, których charakteryzowałeś, a moją historią z Galerii Mokotów, którą opisywałem. Brak elementów wspólnych :wink:

No chyba, że ta dresowa wstawka z Twojej strony miała zwierać sugestię, że moje radykalne "przegonie" namolnej pizdeczki, jest symptomatyczne dla owych "mocnych w gębie dresiarzy". Może i tak, ale jeśli obrona swoje kobiety, przed natrętny pedałkiem, który nie wiedzieć czemu próbuje wyżebrać od Niej numer telefonu sprawia że jestem neandertalczykiem - to jestem z tego dumny i nie mam zamiaru tego zmieniać :)

W tej kwestii z mojej strony to tyle, jeśli już musisz coś dodać - zapraszam na PW (żeby nie robić tu burdelu nie związanego z tematem)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2013, 14:40

No, już myślałem że nie ma takiego tematu!

Zajebiste zdjęcie:

Obrazek

:brawo:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2013, 14:48

Co w nim takiego zajebistego? Cycki?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:50

bartbuks pisze:Cycki?
Nie. Głębia... intelektu :)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 690
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 lis 2013, 14:51

Ciekawe co na to wszystko waginosceptycy 8)

eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 15 lis 2013, 14:52

.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2014, 23:56 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:53

Bassu pisze:Ciekawe co na to wszystko waginosceptycy
Zauważ, że zdjęcie nie ma dolnej części - w dzisiejszych czasach postępu wszystko jest możliwe :(

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2013, 14:54

Nie wiem czy jest niespodzianka, ale piersi pierwsza klasa. :whistle:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 690
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 lis 2013, 14:55

Lisek pisze:Nie wiem czy jest niespodzianka, ale piersi pierwsza klasa. :whistle:
Może być tam, gdzie napisał franz :bicz:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 lis 2013, 14:58

fajny pluszowy miś

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:58

Nie no miejmy nadzieje na normalność, to nie polski sejm. Dziewczyna OK, zwłaszcza cycki :) (przepraszam panów lewicowców za ten "wykluczeniowy i homo/trans-fobiczny dyskurs")

Swoją drogą zauważyliście, że na manifestacjach patriotycznych pojawia się sporo dobrych lasek? A wiecie jak wyglądają dziewczęta na manifestacjach lewackich?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lis 2013, 15:03

franz pisze:Swoją drogą zauważyliście, że na manifestacjach patriotycznych pojawia się sporo dobrych lasek?
zdecydowanie. cieszy oko i dusze. ale przyznam szczerze, ze nie mam pojecia, jak wygladaja te na lewackich, choc jak sie zastanowic to w ogole zadnej ladnej lewaczki nie znam. wszystkie czarownice, widocznie postep jest ich jedyna nadzieja na satysfakcjonujace zycie seksualne. kazdej po rowno.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1554
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 lis 2013, 15:15

Na niektoryc lewackich spedach ciezko odroznic mezczyzne od kobiety. :lol:

A piersi tej dziewczyny faktycznie ekstraklasa ;)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lis 2013, 17:09

<cham i prostak> Fajne melony <cham i prostak>.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”