Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2013, 18:34
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2013, 18:47
nie ma szans moim zdaniem na taki scenariusz. tzn. nie wierzę, że Goetze mógłby celowo nie chcieć zagrać, to finał Ligi Mistrzów, każdy piłkarz marzy by w takim meczu wystąpić.Aker pisze:W sumie jakby Mario miał grać w finale i zdecydowanie odstawać swoim poziomem do jakiego nas przyzwyczaił (a to by było moim zdaniem wielce możliwe) to może i lepiej, że nie zagra, choć mnie by wcale nie zdziwiło jeśli młody Niemiec wyolbrzymia kontuzję tylko po to, aby być zdrowym debiutując w FCB i mieć szansę równej walki o pierwszy skład, o który mu zresztą łatwo nie będzie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 maja 2013, 18:59
Tez mi sie nie wydaje, żeby to było celowe zagranie z jego stronyfieldy pisze:nie ma szans moim zdaniem na taki scenariusz. tzn. nie wierzę, że Goetze mógłby celowo nie chcieć zagrać, to finał Ligi Mistrzów, każdy piłkarz marzy by w takim meczu wystąpić.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 22 maja 2013, 19:02
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 maja 2013, 19:04
Pomyśl sobie o takim Badstuberze. Drugi rok z rzędu lipa - wpierw kartki (złapana w dogrywce w Madrycie), teraz ciężka kontuzja, ominie go Mundial w Brazylii (o ile Niemcy się zakwalifikują).Wiloch pisze:Ciekawi mnie jak to przyjął bo na jego miejscu byłbym wkurzony niemiłosiernie.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 maja 2013, 19:30
Ebi, rozumiem, ze jesteś sceptykiem, ale pisanie w trybie przypuszczajacym o tak oczywistej sprawie to juz lekka przesadaEbi pisze:ominie go Mundial w Brazylii (o ile Niemcy się zakwalifikują).
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 maja 2013, 19:51
Zgadzam się. Nawet powiem, że jestem wyjątkowo spokojny przed tym finałem. Inaczej przygotowałem się mentalnie do tego spotkaniaMichał M pisze:Ebi, rozumiem, ze jesteś sceptykiem, ale pisanie w trybie przypuszczajacym o tak oczywistej sprawie to juz lekka przesadaEbi pisze:ominie go Mundial w Brazylii (o ile Niemcy się zakwalifikują).sorry za lekki offtop.
Żeby zupełnie nie zejść z wątku - wyglada na to, ze wszystkie znaki na niebie i poza nim wskazują na zwycięstwo Dortmundu. Cóż, jak to powiedział Olli Kahn "nie ma nic piekniejszego jak cały stadion jest przeciwko Tobie"
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2013, 20:08
Fajne są różne analogie, ale to raczej ciekawostki, a ważniejsza jest chyba forma, czy same składy (to BVB jest osłabiona, nie Bayern).... nie pojmuję i chyba już nie pojmę.Michał M pisze: wszystkie znaki na niebie i poza nim wskazują na zwycięstwo Dortmundu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2013, 20:23
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 maja 2013, 20:25
No pewnie, ze to są ciekawostkifieldy pisze:Nie mogę tego pojąć, cały czas słyszę jaki z Bayernu potwór, ba sam to widziałem jak lał Barcę 7:0, masa rekordów, wyników niemalże dwucyfrowych z dobrymi ekipami i co chwile teksty w styluFajne są różne analogie, ale to raczej ciekawostki, a ważniejsza jest chyba forma, czy same składy (to BVB jest osłabiona, nie Bayern).... nie pojmuję i chyba już nie pojmę.Michał M pisze: wszystkie znaki na niebie i poza nim wskazują na zwycięstwo Dortmundu.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2013, 20:30
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2013, 20:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 maja 2013, 20:44
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2013, 20:54
nikt im nie bronił, to oczywiście tylko i wyłącznie ich wina/sprawa. Ale to własnie (między innymi) stawia Bayern w roli zdecydowanego faworyta. Nie wiemy kto wygra, ale wiemy kto ma większe szanse. Dlatego dalej uważam, że jeśli znaki na niebie i ziemi wskazują na kogokolwiek, to na pewno nie na BVBMichał M pisze:Zgadza sie, Bayern dysponuje szerszym składem. Ae czy ktoś bronił BVB posiadania dłuższej ławki rezerwowych ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 maja 2013, 23:12
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio