Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 20 lut 2005, 16:34
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 20 lut 2005, 17:26
Może Ciebie to zdziwi ale dostałem od zarządu taką "podwyżkę" 3 mln funtów (na początku miałem 30 tys.) na transfery, wiec spróbuje tych co mi poleciłeś.dziekiZależy ile masz kasy, bo w QPR gra bardzo dobry obrońca nigeryjski z angielskim paszportem - Danny Shittu. Ja bym Ci proponował Simelane z Denver Sundowns. NIe wiem czy dostanie pozwolenie na pracę.
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 7:09
Potrzebuje szybko pomocy? Nie moge wczytać seva od fm pojawi mi się że jest jakiś błąd wiecie co moge zrobić by nie zaczynać od nowa gry i jaka jest przyczyna tego? Prosze o pomoc.
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 7:22
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 lut 2005, 7:51
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 21 lut 2005, 8:56
dehamo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 21 lut 2005, 9:41
tylko jeden pacz, w niedalekiej przyszlosci ma wyjść kolejny (ale dal SI Games czas to pojęcie mocno względne)w00jtas pisze:mam jedno pytanko: Ile wyszlo patchy do FMa?
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 10:02
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 21 lut 2005, 11:19
Dziwne...dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych.Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Enrico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 21 lut 2005, 12:22
Uciebie też jest tak ,że jak mi jeszcze zostało kilka (10) meczy do końca sezonu to niemoge ustawić sparingu na wakacje... ?? Niepowinno być tak żeby można było ustawiać wcześniej??Enrico pisze:Dziwne...dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych.Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Ja mogę grać sparing prawie z każdym, wręcz pchają się do mnie drzwiami i oknami(gram Milanem). Ale sparingi trzeba ustalać dość wcześnie, bo potem wszyscy mają już zajęte terminy i możesz grać chyba tylko z amatorami. Ja zawsze z nimi gram 1 meczyk, aby moi gracze się rozstrzelali.
dehamo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 21 lut 2005, 13:34
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 14:07
zioło
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 21 lut 2005, 15:23
Wlasnie tak mam ustawioną funkcję asystenta. Tylko nie wiem czy jeśli ustawilem tę funkcję to powinienem jeszcze ingerować w trening?? czy jesli coś zmienie w treningu od początku ustawionym automatycznie to pozniej asystent będzie dobrze ukladal treningi??zioło pisze:Ja ci dam rade (ja ją stosuje) ustawiłem sobie żeby asystent ustalał treningi a cio do tych zawodnik.owc mają czerwone strzałki powystawiaj może nie których na końcówke jakiegoś meczu (lub kilku) a ich morale powinny wzrosnąć.
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 16:29
zioło

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 16:48
w00jtas
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio