Finał LM: FC Barcelona- Manchester United - Strona 32

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto będzie triumfował na Wembley?

Czas głosowania minął 29 maja 2011, 0:32

Manchester United
24
56%
FC Barcelona
19
44%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 maja 2011, 23:19

ddemon pisze: Co do sędziego ktoś powie ręka Villi w drugiej połowie przy 3-1 ja napiszę ręka Evry w 1 połowie bodajże jeszcze przy 0-0
Identyczne sytuacje. I właśnie, jak je powinno się odgwizdac? Ja tam popieram decyzję Węgra.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 28 maja 2011, 23:21

Też, co miał Villa z tą ręką zrobić? Zostaje nabity z 0.5metra, nie robi żadnego ruchu, trzyma ręce przy sobie. Jak dla mnie nie ma o czym gadać.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 maja 2011, 23:22

Oczywiscie, ze gramy dalej.
Boniek to jest jednak przeuj. Cytuje przepisy, o ktorych nie ma zielonego pojecia (vide sytuacja z ta reka Villi).

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:29

widzieliscie rece fergusona w 85 minucie? ten facet jest niezwyciezony! zakladam sie dzis z kimkolwiek ze united za rok znowu zagra w finale.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 maja 2011, 23:30

miguel indurain pisze:widzieliscie rece fergusona w 85 minucie? ten facet jest niezwyciezony! zakadal sie dzis z kimkolwiek ze united za rok znowu zagra w finale.
Co zrobił, bo musiałem odebrać telefon :?

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:31

trzesly mu sie jak w padaczce. szok

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:34

najlepsze z tego wszystkiego co dzis widzialem jest to, ze united to druzyna z jajami. pogreatulowali zwyciezcom,. niektorzy nie umieja tego zrobic. jestem naprawde poruszony tymi chlopacmi z old trafford, ale moglem tego oczekiwac, to sa faceci a nie lalki typu ronaldo i pepe.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 maja 2011, 23:35

maciek_88 pisze:
ddemon pisze: Co do sędziego ktoś powie ręka Villi w drugiej połowie przy 3-1 ja napiszę ręka Evry w 1 połowie bodajże jeszcze przy 0-0
Identyczne sytuacje. I właśnie, jak je powinno się odgwizdac? Ja tam popieram decyzję Węgra.
Również popieram Węgra...Komentatorzy nie widzieli sytuacji z Evrą.. No cóż Borek choć stara się być obiektywny jest fanem Realu więc możliwe że przymknął oko zaś natomiast Boniek przyczepił się do Villi lecz on dużo pieprzył bezsensownie pewnie chlał z Kołtoniem(15min przed meczem relacjonował ze stadionu) którego wcieło a że ma lepszą głowę(strzelał kapitalne bramki) to jego wpuścili na antenę :lol:

Dobra żeby Wam oszczędzić mojego pieprzenia choć mam wrażenie że piszę obiektywnie to mimo wszystko skończę aby się nie pogorszyło zarówno mój stan jak i pisania 8)

VeB!! :beer:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 maja 2011, 23:36

miguel indurain pisze:najlepsze z tego wszystkiego co dzis widzialem jest to, ze united to druzyna z jajami. pogreatulowali zwyciezcom,. niektorzy nie umieja tego zrobic. jestem naprawde poruszony tymi chlopacmi z old trafford, ale moglem tego oczekiwac, to sa faceci a nie lalki typu ronaldo i pepe.
Nazywalnie lalkami CR czy Pepe, przy tym co robili Alves, Masche, Pedro i reszta wiecej niz graczy w polfinale, jest objawem skrajnego debilizmu.

Meczu nie ogladalem, bo po zlodziejstwie w polfinale stracilem ochote.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:37

wg mnie - kARNY. nie kozna zagrywac reka w polu karnym ot tak.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2011, 23:45

Nie spinaj sie :wink: Zaden sedzia nie da w finale takiego karnego.Sedzia poza kartka dla Valenci-znakomity.Rosnie nstepca szandora Pula czy jak mu tam było.Spalony przy golu to nie jego wina, a tak sedziowal przyjemnie.Teraz chyba najciekawsze okienko ostatnich lat, VDS konczy,Berba chyba sam odejdzie i bedzie mały klopot.Mam nadzieje ze SAF ma plan na ta ekipe. Co do Barcy, jesli nie znajdzie sie jaki Jose z Pepe to wroze pasmo sukcesow do konca kariery Xaviego, potem moze byc roznie.
Tak od siebie dodam.Pique dzisaj slabo, raz sobie strzelim samo jak podawal Valdesowi, w 2 polowie dal sie ograc Roo. Taki Vidic poza siatka Messiego zagral swietnie i zaden obronca na swiecie chyba by nie zagral dzisaj lepiej od niego.Taka jest wlasnie roznica dlaczego nigdy nie chcialem Pique w MU, przy calym szacunku do niego ,facet niedałby rady w ekipie ktora musi tyle bronic,sory za dywagacje ale dzisaj z nim w druzynie bysmy dostali wiecej bramek.

Teraz tylko czekac na transfer Berby, humorkach De Gei i braku srodkowego pomocnika.Sezon i tak konczy sie wspaniale bo w momencie kontuzji Antosia i braku Roo majster i final LM wydawały sie nierealne....brawa za ten sezon...tylko dlaczego nie fletcher.....

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 28 maja 2011, 23:52

cru pisze:
miguel indurain pisze:najlepsze z tego wszystkiego co dzis widzialem jest to, ze united to druzyna z jajami. pogreatulowali zwyciezcom,. niektorzy nie umieja tego zrobic. jestem naprawde poruszony tymi chlopacmi z old trafford, ale moglem tego oczekiwac, to sa faceci a nie lalki typu ronaldo i pepe.
Nazywalnie lalkami CR czy Pepe, przy tym co robili Alves, Masche, Pedro i reszta wiecej niz graczy w polfinale, jest objawem skrajnego debilizmu.

Meczu nie ogladalem, bo po zlodziejstwie w polfinale stracilem ochote.

Swoją drogą nie wiem czy Sergio znów nie łapał sie tam gdzie dostał , ładnie gracze United pospieszali go za linie :lol:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 0:06

mysle ze sie mylisz. pilkarze unitred raczej pokepywali buske bo wiedzieli ze dostal konkretnie w bebechy.

// widzieliscie co powiedzial fabian na tvn? roznica miedzy realem a barca jest taka ze oni tego puchatru nie upuszczą :haha:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 maja 2011, 0:19

miguel indurain pisze:mysle ze sie mylisz. pilkarze unitred raczej pokepywali buske bo wiedzieli ze dostal konkretnie w bebechy.

// widzieliscie co powiedzial fabian na tvn? roznica miedzy realem a barca jest taka ze oni tego puchatru nie upuszczą :haha:
Evra (bodajże) go tam trochę popędzał, ale nic nadzwyczajnego.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 0:38

Po pierwszym tytule Rijkaarda byłem w ekstazie szczęścia, czekałem długo po Van Gaalu na mistrzostwo kraju, widząc w międzyczasie miejsce 17naste. W drugim sezonie wygraliśmy LM... to była moc, pokazanie światu, że Barca trwale odżyła, nie Hiszpanii, ale całemu światu, graliśmy futbol, że lepszy byc nie może...
Wtedy były dwa lata bez misrzostwa Hiszpanii, bez LM, cały czas ten sam futbol, ale już najlepszy nie był... Wypaliło się...
Przyszedł Guardiola! Buuuum! Rozpizdziel totalny, inne tytuły nieważne, ale LM zdobyta jako niefaworyt, co urągało trochę Barcelonie. Rzym, Manu - FCB, i Barca mimo swej grzej w sezonie, miażdżeniu kolejnych rywali nie jest faworytem? Bo Pep vs SAF, bo ferdinand vs Pique, bo, wtedy ktoś jeszcze śmiał porównywac Messi vs Ronaldo. Nieważne, wyszła dominacja Barcelony, Wtedy byłem zadowolony, nie orgazmiczny, po prostu zadowolony, Barcelona udowodniła swą supremację, swą wyższosc.
Dziś? Dziś się poryczałem, jak dziecko się poryczałem, jak strzelil Villa, jak zabrzmiał gwizdek kończący. Barcelona była faworytem, ale klasa, sposób i różnica poziomów nie pozostawiła wątpliwości. Płakałem widząc drużynę epokową. LM Rijkaarda to było wejście, pierwsza Guardioli to pokaz, ale ta dzisiejsza to kanon. Sztuka, wzór, deklasacja, dominacja, tworzenie historii.
Mistrz Anglii był bezradny... szacunek dla MU, każdy byłby bezradny.
Kibice wszelkich klubów muszą przyznac, iż dzisiejsza Barcelona, to najlepsza drużyna... nie wiem... w całej historii, w historii po 90', porównywa ją można z milanem Sacchiego, ale wydaje mi się, że to bardzie z szacunku dla historii i czasów przeszłych. Do Realu gen. Franco nigdy nie porównam, bo to jak porównywac diament do gówna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”