Interesujące słowa:
Henderson chce dopiąć swój transfer do środy.Sky Bet have slashed the odds on Phil Jones moving to Anfield from 5/1 to 4/5.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 cze 2011, 22:52
Henderson chce dopiąć swój transfer do środy.Sky Bet have slashed the odds on Phil Jones moving to Anfield from 5/1 to 4/5.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 cze 2011, 23:37
Modrić w ataku to bez sens, stąd moje rozważania nie były w kontrze do Twojej wypowiedzi. IMO to nie byłoby typowe zmienianie pozycji a cofnięcie go na boisku o parę metrów i dorzuceniu kilku zadań więcej.Owszem, Berbatov ma warunki na playmakera (świetna technika przedewszystkim), no ale zmieniać mu pozycję? W tym wieku? Dla mnie Berbatov zawsze był i będzie napastnikiem. W ogóle porównywanie Modricia i Berbatova bez sensu. Kto o zdrowych zmysłach widziałby przykładowo Modricia w ataku?
1.Jesteś pewien że znalazłbyś 5 meczów PL w których MU wyszło całą trójką na raz po przyjściu Berby?A gdzie on grał przez pierwsze dwa sezony w naszych barwach? Przecież grał na pozycji cofniętego napastnika za plecami Roo czy Teveza w pierwszym sezonie i w drugim za plecami Roo. Tak jak teraz Roo gra za plecami Hernandeza. Pozycja niemal podobna jak ofensywny pomocnik z tym, że ma mniej zadań defensywnych.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 cze 2011, 23:50
Ale jaką trójką? Przecież Kamil wyraźnie napisał "Roo czy Teveza". Czyli jednego klub drugiego. A nie za plecami obu. Jakbyśmy grali taką trójką z przodu to nieźle byśmy dostawali po dupieczarny_samael pisze: 1.Jesteś pewien że znalazłbyś 5 meczów PL w których MU wyszło całą trójką na raz po przyjściu Berby?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 cze 2011, 23:57
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 0:55
My bad. Ale widzisz, też podchodzisz do tego tak, że Berba by grał cofniętego napastnika. A mi chodzi o to żeby grał ofensywnego pomocnika. Tzn. tak żeby to było widać, że nie gra w ataku.Ale jaką trójką? Przecież Kamil wyraźnie napisał "Roo czy Teveza". Czyli jednego klub drugiego. A nie za plecami obu. Jakbyśmy grali taką trójką z przodu to nieźle byśmy dostawali po dupie
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 cze 2011, 1:27
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 9:57
Ale czy ja pisałem że chcę AM na stałe? Nie, napisałem że chciałbym zobaczyć Berbę na tej pozycji i zobaczyć co by z tego dla nas wyszło. Tym bardziej że przecież jest w klubie i nie trzeba nikogo po to kupować.Tyle, że u nas takiej pozycji nie ma. To znaczy nie gramy takim systemem, w którym byłby ofensywny pomocnik bez zadań defensywnych. Dlatego też nie chcemy VDV tylko Modrica. Różnica kolosalna.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 08 cze 2011, 8:20
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 12:01
Uznali N'Goga wartego 7 mln funtów? Bo Henderson poszedł za 20 mln funtów.Henderson jest właściwie jedną nogą w klubie. 13 mln funtów plus N'Gog w drugą stronę. zastanawiam się tylko, czy ściągniemy jakiegoś trzeciego/czwartego napastnika czy dostaną szanse młodzi z Akademii. Pacheco?
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 cze 2011, 12:12
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 08 cze 2011, 12:50
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 cze 2011, 13:04
fieldy jakiś czas temu wrzucał podsumowanie wydatków bodajże do tematu o Premier League. I mimo, że nie uwzględniały one ostatnich zimowych transferów, to raczej nie masz racji.miguel indurain pisze:sporo wydaje l'pool, nie wiem czy jakby nie podliczyc wydanej kasy od poczatku beniteza to l'pool nie znalazlby sie na 1.miejscu na wyspach
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 cze 2011, 13:35
Cris7 pisze: Phil Jones to mądry transfer. Bardzo mądry przynajmniej na pierwszy rzut oka i w teorii.
Blackburn defender Phil Jones is apparently undergoing a medical with Manchester United. by KopTalk
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2011, 13:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 cze 2011, 13:49
tu masz cały artykuł http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 50,00.htmlMGiggs pisze: Jones do MU? Jesli to prawda to żegnamy Evansa, bo po co nam 5 środkowy? Dodam że jestesmy blisko kupna Varane, a na DM chłopaczek raczej u nas nie pogra.Wielki talent ale na tych pozycjach mamy niezłych graczy.
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio