Byc w polfinale i odpuszczac?chyba kpiszkrzychu212 pisze:Sevilla już awansowała to możnaby sobie odpuścić mecze z nią w 1/2, bo w tym sezonie nam z nimi nie idzie za dobrze , mi sie marzy Depor.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 21 mar 2007, 12:40
Byc w polfinale i odpuszczac?chyba kpiszkrzychu212 pisze:Sevilla już awansowała to możnaby sobie odpuścić mecze z nią w 1/2, bo w tym sezonie nam z nimi nie idzie za dobrze , mi sie marzy Depor.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 21 mar 2007, 13:23
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 mar 2007, 13:37
Odpuścić w sensie żeby ich nie było w 1/2 finału tylko w finale. Nie uważam żeby Barca była słabsza o wiele, ale Sevilla nas albo czasem szczęśliwie, albo po nierównej walce pokonuje (oprócz meczu na CN którego nikt nie widział).Berik pisze:Byc w polfinale i odpuszczac?chyba kpisz Confused i co z tego, ze nie idzie z Sevilla? i dlatego trzeba pokazac, ze duzo gorsi od ekipy Juande Ramosa nie sa; wiecej, trzeba pokazac, ze sa lepsi. Odpuszczac polfinal Angry2 paranoja. To Barcelona juz jest taka slaba, ze nie mozemy pokonac Sevilli? Jezu Confused Samobójstwo
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 21 mar 2007, 13:55
Nie czajekrzychu212 pisze:Odpuścić w sensie żeby ich nie było w 1/2 finału tylko w finale.
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 mar 2007, 14:31
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 mar 2007, 15:21
Gdyby nie ten jakże często krytykowany Brazylijczyk to w tym sezonie nie moglibyśmy nawet myśleć o obronie mistrzostwa. Pod nieobecność Eto'o i Messiego to jemu zawdzięczamy bardzo wiele. Można mu zarzucać, że nie gra na miarę swoich możliwości, ale wystarczy spojrzeć na statystyki, aby zauważyć jak wspaniałym piłkarzem wciąż jest i jak wiele znaczy dla drużyny.Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 mar 2007, 16:04
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 mar 2007, 16:31
Meczetinio pisze:he jakby Bracelona odpadała z Pucharu , zajęła 2 lub 3 lokate w lidze to mozna by mówić o swoistym upadku dawnej Bracy,która w tamtym sezonie była nie do pokonania,mimo wzmocnień Braca gra słabiej ,jest to przykład ze nie zawsze sie wygrywa i że nawet Ronaldihno moze sie zmęczyc . Mam nadzieje ze Bracelona w tym sezonie nic nie osignie bo podziało by to na graczy jak kubeł zimnej wody, co za rok moze przynieść triumfy na wielu "frontach"
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 mar 2007, 18:00
Czy napisałem, że odpuścić CdR czy (mało przejżyście ale jednak) to że wolałbym Seville w finale niż w 1/2 finału? Wydaje mi sie że to drugie. Więc cała dyskusja o odpuszczaniu CdR dzięki mnieBarça_Hincha pisze:Nie czaje Angry2
Trzeba grac o wszystko a nie... Trzeba się zrewanżować Sevilli za tą przykrą przegraną w lidze Exclamation
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 21 mar 2007, 18:52
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 mar 2007, 19:10
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rokos » 21 mar 2007, 21:39
Rokos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 mar 2007, 22:04
Robbena to ja nie lubie, dlatego jak przejdzie do Barcy to nie będzie to dla mnie najlepsza wiadomość. Jest bardziej samolubny niż Ronaldo, a to już sztuka (nie mówie że Ronaldo w tym sezonie jest samolubem, zmienił sie chłopak)Rokos pisze:Nie jestem bardzo przekonany co do Robbena
Coś koło 30 - 35 mln €. Na pewno nie będą to łatwe negocjacje, jeśli wogóle do nich dojdzie między Del Nido i Laportą. Sternik Sevilli jeśli już zdecyduje się sprzedać swoją IMO największa gwiazdę to wyciśnie z rywala ostatnie pieniądze.Rokos pisze:Chciałbym usłyszeć cenę za Alvesa
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 mar 2007, 22:47
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 mar 2007, 9:24
Jarzinho pisze:Kolejnym zawodnikiem, ktory jest łaczony z odejsciem z Barcy jest... Motta, a jego usługami zainteresowana jest Fiorentina Smile Pozycja DM wymaga wzmocnien, a jesli dojdzie do takiego(mam taka nadzieje) ktos z dwojki Edmilson/ Motta powinien liczyc sie z odejsciem. Niby Thiago mlodszy, ale i tak mnie nie przekona nigdy do siebie. Jeszcze ostatnio te wyskok.
Jakoś mi się nie widzi ten jego transfer. Wątpie żeby to był gracz takiego formatu, aby grać DMa w Barcie. Jakoś mnie nie przekonuje.Jarzinho pisze:Mozna postarac sie o usługi Luccina, ktory bedzie dostepny za free... Ostatnio to świetne roziwazanie dla wielu klubow, wiec mozna i tak, a ten sezon Francuz ma bardzo udany.
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio