Nieliczyłem ze odrazu będe grał jakoś fenomenalnie, ale prawde mówiąc liczyłem na wiele wiecej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 23 mar 2006, 22:41

_Tiesto_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 23 mar 2006, 22:54
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 27 mar 2006, 17:24
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 mar 2006, 19:12
A który masz sezon bo w pierwszym na transfery w Romie dostałem nico powyżej 2 mln euro_Tiesto_ pisze:Po zakupieniu Messiego, M. Lopeza i Del Horno wyglada to troche lepiej
Ja w ogóle nie proszę asystenta o pomoc bo on podejmuje jakies dziwne decyzje, nawet przydziela piłkarzy nie na swoją pozycję.Loczek pisze:wejdź w opcje mededżera i ustaw sobie, żeby odpowiedzialny za trening, wystawianie składu itd był asystent, a jak skład ustalasz, też niech Ci asystent pomoże
Dokładnie mówiąc to wszystkim po trochu. Chociaż jak koleś nie ma formy to u mnie nie ma przebacz, nawet jakby się nazywał Ronaldinho_Tiesto_ pisze:A wystawiając skład na mecz to kierujecie się nazwiskami, forma, kondycją??
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 mar 2006, 16:25
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 28 mar 2006, 16:31
Lukaz pisze:A który masz sezon bo w pierwszym na transfery w Romie dostałem nico powyżej 2 mln euro Crying or Very sad
No mi asystent przy ustalaniu składu doradza np. na lewa ManciniegoKarmelinho15 pisze:Nie uważam ,żeby pomoc asystenta była najlepsza.
Karmelinho15 pisze:Ważne są także w przerwie meczu i na koniec meczu rozmowy z piłkarzami.
_Tiesto_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 29 mar 2006, 18:49
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 29 mar 2006, 19:47
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 29 mar 2006, 22:27
jasu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 30 mar 2006, 11:53
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 mar 2006, 13:52
ja poproszę screeny składu i tych innych rzeczy, bo wierzyć się nie chce, aczkolwiek nie chcę umniejszać osiągnieć twoich. Tylko, że grałem już lepszymi klubami niż Kraków a takich kolosalnych wyników nie miałem .Karmelinho15 pisze:No to fakt ,że nie mam jakiś gwiazd ale mam świetnego bramkarza. Joaquin Irigoytia. Uratował mnie wiele razy. Grunt to dobra taktyka. Wiem ,że wydaje to się wam dziwne ,że w pierwszym sezonie praktycznie bez wzmocnien. Zawsze przed ważnym meczem analizuje gre przeciwnika. Np. Juventus. Zobaczyłem jakim grają ustawieniem, jaka bedzie 11, kto jest najgroźniejszy. Po przeanalizowaniu ich składu ustawiania. Sam musiałem ustalić jak ma grać Wisła. Nie można grać defensywnie bo zostanie się zepchniętym do własnego pola karnego i bedzie sie przez 90 minut bronic. Trzeba ustawić taką taktyke która będzie się sprawdzać w ataku i w obronie. Najlepsza to jest chyba 4-3-1-2(Moim zdaniem). Trzeba ustalić polecenia drużynowe. Pressing na całym boisku i gra na czas. Podania bezpośrednie. W starciu z takim rywalem jak Juve przetrymywanie piłek może się skończyć stratą i kontrą. Nastawienie- suwak na najniższe ustawienie ofensywne. Podawania do zawodników po ziemi. Polecenia indywidualne dla obrońców to długie piłki żeby jej nie przetrzymywali pod własną bramką. Nastawienie defensywne. Krycie 1-1. Pomocnik srodkowy pełni więcej funkcji defensywnych niż ofensynych. Napastnicy strzelają dużo z dystansu. To część ustawień jakie ustawiam. Ustawiam wszystko szczegółowo. Polecenia drużynowe, indywidualne i pol. przy wolnych i rożnych.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 31 mar 2006, 14:02
jasu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 15:27
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 mar 2006, 16:54
Chylę czoła. Ale dziwne, u mnie nie ma w grze tego bramkarza . Chociaż mam ustawione na zasób piłkarzy - ogromny . Dziwne .Karmelinho15 pisze:Nie dodaje nowych graczy ani nie powtarzam meczy. Rozumiem was ,że nie za bardzo mi wierzycie. Oto mój skład http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/oxu ... tcdgo.html
A oto mój bramkarz. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2nn ... gu9rb.html
Ten bramkarz jest rewelacyjny. Obronił kilka karnych. Uratował mnie wiele razy. Broni świetnie. Jest dobry w sytuacjach 1 na 1 a także strzały z dystansu
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 17:14
Karmelinho15
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio