Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 12:55
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 lip 2005, 13:14
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 14:07
Nie rozumiem jak mozna przezucic sie na jakis inny klub. Przeceiz jak byc kibicem to kibiceem nie ?? Ja jestem fanem Interu i nie wyobrazam sobie zebym mogl sie przezucic tak poprostu na jakis inny klub, po prostu sobie tego nie wyobrazam .... A co do Chelsea to powiem Ci ze lubie ten klub od objecia go przez Abramovicha i co szkoda ci mnie ?? Nie zeby to byl moj ulubiony klub, ale chetnie ogoladam mecze ....krzychu212 pisze:Ciekawe co stałoby się z tymi "kibicami" Chelsea jakby zabrakło RomkaNo pewnie przezyciliby się na Barcę albo Real bądź ManU lub Juve. Szkoda mi takich ludzi.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 16:43
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:03
Widzisz nie tobie osadzac kto jest jakim kibicem bo kazdy powienien wiedziec jakim jest tak naprawde fanem. Ja osobiscie uwazam ze w roli fana spisuje sie nieźle bo kibicuje Interowi od zawsze i zawsze ebde ale Chelsea tez lubie chociaz ktos moze pomyslec ze za Abramovicha i jego pieniadze, a jak powiem ze lubie Barce to pwiedza ze dopiero od teraz jak sciaganeli DEco, Giulego, LArssona, Eto'o czy Bellettiego ....internista1908 pisze:To sa tzw "kibice tymczasowi" ktorzy sa za ta druzyna ktora jest w danej chwili jest na szczycie. Nie nawiedze takich![]()
![]()
i musze niestety przyznac ze jest ich duzo co mnie smuci niezmiernie
![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 20:06
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:12
No wlasnie o to chodzi. Przeciez przez to ze Abramovich ma duzo pieniedzy i kupuje gwiazdy to nie zawiesze sobie tabliczki z napisem KOCHAM THE BLUES nie ??Bienias pisze:Lubic mozesz ale Cule nie jestes
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:54
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 lip 2005, 21:07
Lepiej jak by Gallas odszedłz chelsea bo teraz jeszce gorzej bedzie mu sie wedrzeć do pierwszej jedenastki. Najlepiej jak by trafił do Barcelony bo tam by miałpewne miejsce na środku obrony.Mikusinski pisze:Liverpool jest zainteresowany kupnem obrońcy Chelsea-Wiliama Gallasa. Sam Francuz wielokorotnie podkreślał, że jest niezadowolony ze swjej pozycjii w klubie, nie odpowiada mu rola lewego obrońcy lub rezerwowego. Ale ja raczej wątpie aby Jose sie pozbył Francuza.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 21:44
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 lip 2005, 0:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 lip 2005, 9:14
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 lip 2005, 10:19
Pewne? Raczej nie... Jest Belletti, na środku - Puyol, Marquez i Edmilson...no chyba żeby wygryzł GIO ze składu, ale ja w to nie wierzę.Rossi pisze:Lepiej jak by Gallas odszedłz chelsea bo teraz jeszce gorzej bedzie mu sie wedrzeć do pierwszej jedenastki. Najlepiej jak by trafił do Barcelony bo tam by miałpewne miejsce na środku obrony.Mikusinski pisze:Liverpool jest zainteresowany kupnem obrońcy Chelsea-Wiliama Gallasa. Sam Francuz wielokorotnie podkreślał, że jest niezadowolony ze swjej pozycjii w klubie, nie odpowiada mu rola lewego obrońcy lub rezerwowego. Ale ja raczej wątpie aby Jose sie pozbył Francuza.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 lip 2005, 10:22
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lip 2005, 11:15
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio