i wiecej pustych trybun na Legii
Dobra dedykacja filmuku dla siebie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 19 paź 2016, 15:13
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2016, 15:58
Za starych czasów wracałem z Legii i jak zwykle autobusy były napchane ludźmi. Akurat przechodziłem obok takiego, który został zatrzymany przez policję. Szedłem sobie normalnie z szalikiem, nic nie krzycząc, nie prowokując. Normalnie wracałem do domu. Wtedy i jak na razie jedyny raz w życiu dostałem pałką po plecach. Tak więc wyłącz komputer, a włącz życie.Dostał pałą bo pewnie darł jakieś rynsztokowe hasła. Może nawet poczytał i krzyczał "puta policia".
Lać to to barachło.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 16:11
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 paź 2016, 16:43

Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 19 paź 2016, 17:32
I nie krzyczeliście nic w stylu hwdp, acab albo "kto nie skacze" ?cloner pisze: Takie sytuacje to standard. Raz z jakiegoś wyjazdu wracalismy, mieliśmy swój pociag wynajęty, jestesmy już w środku, stoimy na peronie, okna pootwierane i co? oczywiscie pieski do wiekszosci okien psiknęły gazem i tekst "to na powrót". To było jakies może 7-8 lat temu, więc jeszcze przed smartfonami nagrywającymi wszystko
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 paź 2016, 18:14
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 paź 2016, 19:20
Dzisiaj na meczu skradziona oprawa Arki zawisła na płocie, później spłonęła, a sektorówka została rozerwana. Wszystko na filmiku poniżej. Gorąco się robi przed derbamiZamaskowani sprawcy uzbrojeni w łomy zdemolowali w nocy Halę Gier, znajdującą się obok stadionu piłkarskiego przy Olimpijskiej w Gdyni . W środku kibice Arki przygotowywali meczową oprawę. Doszło do bójki, a starcia miały przenieść się na ulice Witomina.
Do zdarzenia doszło ok. godz. 4. w nocy z soboty na niedzielę. Według niepotwierdzonych informacji kilkanaście osób w kominiarkach uzbrojonych w łomy zaatakowało obiekt oraz znajdujące się w nim osoby. Zniszczyli płot okalający halę, wybili w niej szyby, a na parkiet została wylana farba.
W udostępnionym przez Gdyńskie Centrum Sportu obiekcie znajdowali się kibice Arki, przygotowujący oprawę na najbliższy mecz z Lechią. Doszło do bójki, która przeniosła się poza obiekt. Według nieoficjalnych informacji, jedna osoba jest ciężko poszkodowana - ma połamane obydwie nogi.
Elementy oprawy miały zostać zabrane z hali, a bójka - po wcześniejszej pogoni kibiców - za złodziejami przenieść na ulice Witomina, gdzie policja wylegitymowała kilka osób - mieszkańców Gdańska.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 paź 2016, 20:57
Ja, kilka lat temu wracałem ze Stalowej Woli, w Tarnowie policja zaczęła ostro prowokować i z cwaniackich popychanek, rozpętała się gruba awantura na dworcu. Policja nieźle się zdziwiła, bo została pogoniona.Bienias pisze:Za starych czasów wracałem z Legii i jak zwykle autobusy były napchane ludźmi. Akurat przechodziłem obok takiego, który został zatrzymany przez policję. Szedłem sobie normalnie z szalikiem, nic nie krzycząc, nie prowokując. Normalnie wracałem do domu. Wtedy i jak na razie jedyny raz w życiu dostałem pałką po plecach. Tak więc wyłącz komputer, a włącz życie.Dostał pałą bo pewnie darł jakieś rynsztokowe hasła. Może nawet poczytał i krzyczał "puta policia".
Lać to to barachło.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 paź 2016, 22:12
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 paź 2016, 8:09

Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 30 paź 2016, 13:34
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 paź 2016, 13:38
Skoro nie przeszkadzało na ciasnych ulicach jak w madrycie to na wiekszych ulicach pewnie też;p
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio