Gry... - Strona 34

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 19 maja 2005, 18:24

metol pisze:Jeżeli umiesz strzelać z wolnych tak jak mówisz to jesteś skubaniec... Ja na palcach u jednej ręki policze swoje rzuty wolne w PES-ie które dały mi bezpośrednio bramkę :? Muszę się nauczyć strzelać lepiej...ale jak?? Raz jak strzelam i jest idealnie 1/2 paska siły to ładuje w mur, a raz jak jest dokładnie tyle samo siły (oczywiście tym samym zawodnikiem kopiąc) kopie nad bramką... Ręce opadają (i nie tylko ręce :lol: )
polecam poćwiczyć w treningu ale jak grasz jedną drużynką i tam masz zawodnika od wolnych, to ucz się strzelać właśnie tym jednym zawodnikiem... dlaczego?? każdym się strzela inaczej!! ja np. gram Juve... jak wolny wykonuje Del Piero i trafie idealnie w pół paska, to praktycznie jest bramka... natomiast jak strzelam Nedvedem, to pół paska już wali w mur... oczywiśćie też zależy od odległości ale to musisz sam po prostu wyczuć. ale przede wszystkim ucz się strzelać jednym zawodnikiem- tym, którym grasz i wykonujesz wolne.

z czasem będziesz pakował wolne łatwo i przyjemnie :D:D

mi jakiś miesiąc temu padła karta graficzna..... dostałem zastępczą ale ta jest za cienka na PESa więc musze czekać, aż mi z gwarancji przyślą nową :? miesiąc bez gierek....... bez PESa... :cry: :cry: :cry:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 maja 2005, 20:12

A zapomnieliście o wolejach? Piłka spada z góry, leci z powietrz, naciskam strzał to typ uderza z główki,z amiast chuknąć z woleja, częsot tak macie.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 19 maja 2005, 20:36

BUNCH pisze:A zapomnieliście o wolejach? Piłka spada z góry, leci z powietrz, naciskam strzał to typ uderza z główki,z amiast chuknąć z woleja, częsot tak macie.
jeśli się nie myle, to, żeby strzelić z woleya trzeba nacisnąć strzał dwa razy. jednorazowe naciśnięcie/przytrzymanie, to strzał głową...

podobnie jak z dośrodkowaniem. jedno naciśnięcie to wysoka wżutka, dwa- ostre dośrodkowanie, trzy- ostre dośrodkowanie po ziemi czy jakoś tak ;)

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 19 maja 2005, 23:01

PES to jest mistrzostwo świata, najlepsza gra piłkarska pod słońcem, a do tego wcale się nie nudzi. Realizm tej gry jest wręcz zadziwiający. Tylko japończycy mogli ją wymyślić 8) Wielkie brawa i chwała im za tą rewelacyjną gierkę. Mam i na PSXie i na PCie. Polecam wszystkim.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 20 maja 2005, 23:49

Wlasnie pojawil sie pierwszy trailer kolejnej czesci Prince of Persia jak narazie zatytulowanej Prince of Persia 3 :P
Trailer mozna zobaczyc tu

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 21 maja 2005, 11:54

Właśnie sibie wczoraj zainstalowałem Warrior Within, zaobaczyłem jak to wygląda, pograłem z 10 min... Doszedłem do jakieś fajnej babeczki, która ze mnie zrobiła marmoladę... Ciężko w to się gra 8) Dobrze przynajmniej ze mam pada bo bez niego to w to się nie da grać

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 maja 2005, 14:05

metol pisze:Właśnie sibie wczoraj zainstalowałem Warrior Within, zaobaczyłem jak to wygląda, pograłem z 10 min... Doszedłem do jakieś fajnej babeczki, która ze mnie zrobiła marmoladę... Ciężko w to się gra 8) Dobrze przynajmniej ze mam pada bo bez niego to w to się nie da grać
Taka mala pomoc: walki z typiarami (glowne walki, a troche ich bedzie :wink: ) mozna wygrac poprzez:
*blokowanie do momentu gdy podniesie ona dwa miecze do gory wtedy dopiero atakowac
*przeskakiwac nad nia (space) i atakowac
*gdy ona atakuje robic zwody ( kursory i space) i kontratakowac

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 maja 2005, 15:29

mam pytanko.
mam pes4 na kompa. jak zrobic by wyedytowane sklady i umiejetnosci zawodnikow byly w grze, w master league, w exibition match, a nie tylko w lidze???

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 24 maja 2005, 15:40

jesli chodzi o tryby opcji, pilakrzy itd to FIFA! ale jesli chodzi i luznosc gry i realnosc to PES! :P 8)

Awatar użytkownika
ww
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ww » 24 maja 2005, 15:52

Mi zdecydowanie bardzie do gustu przypada seria Pro Evolution Soccer, zwlaszcza ze ostatanio w necie natrafilem na swietny patch zmieniajacy kluby na prawdziwe. Teraz poroznywanie fify z pro evo jest absolutnie nie na miejscu.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 24 maja 2005, 16:14

hmm... do wydania PES'a 3 myslalem ze to FIFA jest najlepsza. ale musze zmienic zdanie, bo zagralem sobie w PES'a (dopiero teraz bo mi na moim poprzedniaku nie chodzil ;) ). PES rzadzi, w porownaniu z FIFA jest o niebo lepszy. FIFA jest zbyt shcematyczna. jeszcze nigdy nie strzelilem tam naprawde pieknej bramki :( a w PES'ie jest zupelnie inaczej...
teraz tylko czekac na PES'a 4!!!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 maja 2005, 18:06

PES4 mam juz od 4 miesięcy :-)

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 24 maja 2005, 18:07

ja go mialem tez jakies 2 miechy tem, tylko ze na DVD, a ja nie mam napedu!!! i czekam, az go ktos zdobedzie go na CD :( :(

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 maja 2005, 19:01

CHłopie co ty wogóle gadasz PES4 był chyba z 5 miesięcy na CD, ważył 800MB, po instalce się rozpakowywał bez filmiku, okrojony i do bani, a niedawno otrzymaem PES4 na DVD 2GB!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 maja 2005, 15:27

moze ktos wie skad mozna sciagnac patha chociaz. jakas strona, jakis link, przydalby sie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”