Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 paź 2019, 18:22
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 19 paź 2019, 18:35
Ta gra jest spieprzone pod względem znaczenia tempa/szybkości przede wszystkimKesz pisze: ↑19 paź 2019, 18:13Nie wiem wy też macie takie wrażenia z FIFA 20, że ta gra jest spierdolona po całości?
Odbiory piłki w tej grze równają się bardzo często z faulem, sędziowie za byle wejście dają żółte kartki.
Bardzo powolne animacje zawodników
Bardzo słabo funkcjonuje mechanika strzałów sytuacyjnych
Bramkarze potrafią wyciągać niemal każdy strzał z dowolnej odległości ale nie potrafią złapać piłki w ręce przy prostym dośrodkowaniu
Hitbox przecinania podania czy odbioru piłki jest ogromny, zawodnik jaki często nie ma opcji by przechwycić podanie nagle zamienia się w inspektora gadżeta i je przejmuje
Fatalne działanie SI przy podaniach i zmianie zawodnika. Ile razy traciłem piłki przez zły zamysł SI co do podania to nie zliczę, podobnie jak zmiana zawodnika gdzie o dziwo SI nie przełącza mi od razu na gracza jaki jest najbliżej przeciwnika.
Nie opanowałeś jockey'a, nie graj, bo w tej wersji FIFA tego typu obrona jest zwyczajnie OP, nagle każdy zawodnik może być Van Dijkiem.
Debilne sytuacje w grze, gdzie przeciwnik miał rzut rożny, mój bramkarz wyszedł do piąstkowania, wybił piłkę a sędzia odgwizdał rzut karny gdzie po pierwsze, bramkarz w polu karnym jest nietykalny a po drugie nawet jak było przewinienie, to przecież ja nie mam wpływu na działania bramkarza, więc nawet nie miałem nic tu do powiedzenia by zapobiec takiej sytuacji.
Znalazło by się więcej. Ta gra z każdym jej odpaleniem mnie odrzuca od siebie. Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia?
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 paź 2019, 18:42
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 paź 2019, 18:48
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 paź 2019, 18:53
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 19 paź 2019, 20:30
Dlatego nawet nie dokonczylem 1 sezonu w karierze i zamowilem pesa. Przeciez od tej fify to lepszy jest nawet pes mobile. Gdyby syn czasem nie gral (za mlody na pesa jest i nieogarnie) to dzisiaj bylaby wymiana.Kesz pisze: ↑19 paź 2019, 18:13Nie wiem wy też macie takie wrażenia z FIFA 20, że ta gra jest spierdolona po całości?
Odbiory piłki w tej grze równają się bardzo często z faulem, sędziowie za byle wejście dają żółte kartki.
Bardzo powolne animacje zawodników
Bardzo słabo funkcjonuje mechanika strzałów sytuacyjnych
Bramkarze potrafią wyciągać niemal każdy strzał z dowolnej odległości ale nie potrafią złapać piłki w ręce przy prostym dośrodkowaniu
Hitbox przecinania podania czy odbioru piłki jest ogromny, zawodnik jaki często nie ma opcji by przechwycić podanie nagle zamienia się w inspektora gadżeta i je przejmuje
Fatalne działanie SI przy podaniach i zmianie zawodnika. Ile razy traciłem piłki przez zły zamysł SI co do podania to nie zliczę, podobnie jak zmiana zawodnika gdzie o dziwo SI nie przełącza mi od razu na gracza jaki jest najbliżej przeciwnika.
Nie opanowałeś jockey'a, nie graj, bo w tej wersji FIFA tego typu obrona jest zwyczajnie OP, nagle każdy zawodnik może być Van Dijkiem.
Debilne sytuacje w grze, gdzie przeciwnik miał rzut rożny, mój bramkarz wyszedł do piąstkowania, wybił piłkę a sędzia odgwizdał rzut karny gdzie po pierwsze, bramkarz w polu karnym jest nietykalny a po drugie nawet jak było przewinienie, to przecież ja nie mam wpływu na działania bramkarza, więc nawet nie miałem nic tu do powiedzenia by zapobiec takiej sytuacji.
Znalazło by się więcej. Ta gra z każdym jej odpaleniem mnie odrzuca od siebie. Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia?
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 19 paź 2019, 20:37
sickstick pisze: ↑19 paź 2019, 18:22Postanowiłem przyczynić się do bojkotowania Blizzarda i zainstalowałem sobie wczoraj pirackiego Warcraft 3 Frozen Throne.
Z tą firmą od dłuższego czasu jest coś nie tak, jest fatalnie zarządzana. Ochota na powrót do Warcraft 3 naszła mnie równo rok temu, ale trafiłem w sieci na buńczucznego newsa że Blizzard na początku 2019 wypuści odnowioną wersję gry z poprawioną szatą graficzną. Pomyślałem sobie "no dobra, nie będę kupował starej wersji skoro za 2-3 miesiące wejdzie odświeżona". Minął rok, a odświeżonej ciągle nie ma... Więc się wkwiłem i ściągnąłem sobie pirata. Blizzard marketingowo leży.
To jest z klienta/strony Bliizarda o grze. Imo gra się pojawi w grudniu, bo zaczynają wychodzić modele/wygląd do gry (https://www.wowhead.com/news=295730/war ... n-kaelthas tego jest więcej)You must purchase the Warcraft® III: Reforged Spoils of War Edition in order to obtain the Third War Card Back for Hearthstone®, the World of Warcraft® Meat Wagon mount, the legendary Heroes of the Storm™ heroes Jaina, Thrall, Anub’arak and Tyrande, a Diablo® III pet that will be available on or before December 31, 2019, and other yet to be revealed in-game items for StarCraft® II and StarCraft®: Remastered.
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 paź 2019, 22:05
A jaka cie wciągnęła?Delpiero14 pisze: ↑19 paź 2019, 18:53Raczej po prostu niewiele jest tytułow które potrafią mnie wciągnąć
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 paź 2019, 22:08
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2019, 22:10
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 paź 2019, 22:18
Wiem, wiem, rok temu kupiłem roczną przez PSS ze względu na to, że w tych 240 zł były jeszcze 3 miesiące Netflixa (czyli równowartość 130 zł, które i tak bym wydał), tak że uznałem, że oferta jest opłacalna. Potem się po prostu zagapiłem.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2019, 22:24
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 paź 2019, 22:25
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2019, 22:26
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2019, 16:42
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin