ochoa - kazdy sadzi, ze najlepszy w grze, ale u mnie na poczatku nie mial zbyt ciekawych statystyk, dopiero po 3, 4 latach jest bardzo dobry. kupuj jak najszybciej, bo cena rosnie
fernando henrique - moj ulubiony bramkarz, mam go u siebie w wolves. jest mlody i ma super atrybuty, broni jak profesor
igor akinfeev - jeden z najlepszych bramkarzy w grze, bardzo mlody, chyba 19 lat i juz jest super, w dodatku ma duzy potencjal, za 4 lata bedzie wymiatal
rowen fernandez - mialem go u siebie w wisle, bronil doskonale, ale nie wiem jak by bronil w lyonie. w kazdym razie jesli pozostali Ci nie spasuja lub beda za drodzy to bez wahania go kupuj(jest bardzo tani). zaimponowaly mi jego statystyki(chyba piec 20 w atrybutach bramkarskich: refleks, chwytanie, 1-1,...)
arenas - tak jak ochoa. tez go wszyscy wychwalaja, ale na poczatku jego satsy nie powalaja. moim zdaniem moze byc za slaby na lyon, ale byc moze u Ciebie bedzie lepszy niz u mnie (mozesz miec inny patch). i jest tani
sebastian frey - 25 lat, ale spokojnie moze grac na najwyzszym poziomie przez 7 lat, a do tylu to chba nie dojdziesz
oprocz bramkarzy polecilbym Ci jeszcze:
lorik cana, vucinic, gasbarroni( free), srna, lequi, zigic