Chyba najbardziej efektywny, bo oprócz Crisa nikt u nas nie wkręca w ziemię rywali.Berik pisze:Mu gra aktualnie najlepszy futbol w Europie
Narazie mamy AŻ 3 punkty przewagi nad Chelsea. Przypominam - 2:1 w plecy Chelsea z Tottenhamem. Miałem przyjemność oglądania tego spotkania.Berik pisze:Ekipa Fergusona ma wielkie szanse, zeby dokopac temu tyleczkowi z Portugalii Mourinho Razz
A ja Ci powiem, że bym wolał rasowego napastnika. Skoro zespół potrafi strzelać tyle bramek, to gdyby dodać do tego snajpera, mielibyśmy najlepszą jedenastkę w Europie. I tak strzelamy mnóstwo goli.Rossi pisze:Bardzo cieszy mnie to że obecnie w United nie ma typwego strzelca
Sam też nie byłeś pewien, co do Carricka. Zresztą, jedna jaskólka wiosny nie czyni. Dla mnie Anglik jest narazie co najwyżej przeciętny. Pnie się w górę, ale nic wybitnego nie pokazuje. był lepszy w Tottenhamie. Może się do niego przekonam. Jak narazie, wolałbym Scholes - Fletcher.Rossi pisze:Carrick a jeszcze niedawno wiele osób wyśmiewało i Fergusona i polityke United Evil or Very Mad