AS Roma (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 paź 2005, 20:30

Mysle ze Cisse nie wchodzi wogole w gre, o transferze Cassano zadecyduja albo Zielone albo ktorys z graczy Juve mysle tu o Mutu...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 paź 2005, 22:00

janiofcb pisze:Co się dzieje z Romką??
No właśnie nie mam pojęcia, coś ostatnio nie daje :|.
Uchi_ pisze: dać szanse primaverze, która będzie gryzła trawę by się tylko pokazać.
Jeden zawodnik, który pogrążył naszych - Okaka. Przed nim widzę poważnie rysującą się przyszłość.
<LILI> Romanista pisze:No masz racje a co do cassano to myślę że można by go wymienić na Cisse
Nie czas na żarty :roll:.
dzieciol31 pisze: albo Zielone albo ktorys z graczy Juve mysle tu o Mutu...
Całkiem realne, choć myślę, że wartośc Cassano nieco spadła. Mimo wszystko wydaje mi się, że Juventus najpierw pozbędzie się Zalayety, następnie dołoży kapusty i zakupi Cassano. O ile w ogóle Antonio zasili nas zimą. Gdyby pozostał do końca sezonu w Romie najprawdopodobniej zabrakłoby go na MŚ, a tego chyba nikt nie chce. Nowy pracodawca musi znaleźć się zimą, kiedy cena PP będzie zaskakująco niska.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 paź 2005, 12:20

Może naprawde po cześci słaba postawa Romy jest zależna od zamieszanie z Kaszano :lol: (jak to jeden z fanów Romy napisał :wink:)

Wczoraj widziałem dwa reportarze. Na jednym był pokazany przyjazd piłkarzy na trenig. Było to kręcone amatorska kamerą i :shock: :shock: wygladało tak jak by chciali go zlniczować... Tifosi byli tak naładowani że chyba by go na kawałki pokroili. On do nich mówił a przed sobą miał kordon ochroniarzy ...

Drugi materiał był już stacja i pokazywał też tłumaczenie się Kaszano :wink: tylko z bardziej cywylizowany sposób :wink: i rozmowe Tifosich z Francesco Tottim przed bramą wjazdową do ośrodka treningowego. Potem taki zdjecie jak kibice chce przez murek wejśc na tereno środka. Jak ochrona pomaga Antonio wyjechac z tego terenu. :shock:

Oj oby to sie szybko zakończyło. Oni mówi ze to Roma chce sie go pozbyć a piękna Rossell mówi że to Cassano wali w kuli. Może by tak przedstawili mu kontrakt na oczach Tifosich ? i ciekawe co by zrobił :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 14:15

Dzisiaj Włochy będą przeżywać kryzys :wink:
Wielkie derby Rzymu Roma-Lazio...(kibice się ciesszą a zwłaszczcza pseudo :x ). W Serie A obydwie drużyny nie zachwycają i (chyba) żadna nie gra w pucharach...Więc na czym te teamy się koncentrują skoro grają tylko lige i puchar ??. Ale chyba Roma jest trszeczke lepszym zaspołem niż Lazio. W Romie jest pare dobrych gwiazd: Totti,Cassano, Perotta,Mexes,Kuffiour. Ale mimo to grają nadzwyczaj słabo. Może wina trebera :shock: . Ale i tak wydaje mi się że te derby nie będą tak pasjoujące jak wcześniejsze.. W tym sezonie te dwie drużyny nie liczą już się w walce o Scudetto...Więc ten mecz jest raczej o prestiż....

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 paź 2005, 14:22

Dombroś pisze:W Romie jest pare dobrych gwiazd: Totti,Cassano, Perotta,Mexes,Kuffiour.

Gwiazdy?

Dombroś pisze:W tym sezonie te dwie drużyny nie liczą już się w walce o Scudetto...Więc ten mecz jest raczej o prestiż....

aha, myslalem ze graja o 3 punkty.

Dombroś pisze:Ale i tak wydaje mi się że te derby nie będą tak pasjoujące jak wcześniejsze..

No poprzednie byly baaaardzo pasjonujace.

Dombroś pisze:W Serie A obydwie drużyny nie zachwycają i (chyba) żadna nie gra w pucharach...Więc na czym te teamy się koncentrują skoro grają tylko lige i puchar ??.

No nie Roma nie gra w pucharach, tylko cos sie pojebalo bukom, ze zostala faworytem do wygrania pucharu UEFA.

Dombroś pisze:Koszulka Arrow 200 zł, szalik Arrow 80 zł - Być CULES Arrow bezcenne
Jestes tego idealnym przykladem.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 paź 2005, 15:16

ales sie przejechal po nim lakier:) daj chlopakowi spokoj,pomylilo mu sie po prostu:D:D:D zdarza sie,nawet CULES:):)

a co do meczu,to bedzie zwyczajne,ligowe spotkanie dwoch przecietniakow-temperatura jednak stadionie Olimpico,polozonym mniej wiecej na granicy scislego centrum (zona romanisti) i blokowych przedmiesc (zona biancocelesti) bedzie jak zwykle goraca,mysle ze carabinieri wyciagneli wnioski z ostatnich spotkan i w koncu zrobia cos zeby bylo wzglednie chociaz spokojnie-udaje im sie to gdy przyjezdza Juve,z ktorym Roma ma mniej wiecej taka kose jak z Lazio wiec moze uda sie i dzis?pewnie nie i niestety znowu komus cos sie stanie:(

FORZA GRANDE JUVENTUS

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 28 paź 2005, 16:21

no i chyba wracamy po dalekiej podrozy, bo tak trzeba to nazwac. Po przegranych ze Siena i Empoli wygrana z Interem na wyjezdzie i to nie jakies szczesliwe 1-0 tylko raczej wypracowane zwyciestwo! w Pierwszej polowie nikt nie mial watpliwosci kto jest lepszy w drugiej gra sie wyrownala ale wynik na szczescie nie! Zostalo 2-3 piekne bramki (Totti Adriano) akcje, walka zolte i czerwone kartki nerwy... nikt nie ma watpliwosci ze mecz byl piekny i to ze nasza Roma ma potecjal ktory w pierwszych meczach sie nie ujawnial, ale teraz... teraz mysle ze lokomotywa o nazwie ASRoma ryszyla na dobre i nikt jej nie zatrzyma do stacji Liga mistrzow:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 paź 2005, 17:03

FORZA GRANDE ROMA !!!
Zwycięstwo wymęczone w końcówce, ale zawsze zwycięstwo 8)
Niepokojące jest tylko, że bez Tottiego ofensywni gracze nie zdobywają goli i muszą ich wyręczać obrońcy :?
Brawo Mexes - może wreszcie da mu to większą pewność w grze, bo chyba tego potrzebuje.

PS. Brawa dla Lazio :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2005, 17:07

Brawo Mexes :!: masz umnie browar dziekuje Ci Romo :!: Dziekuje Ci Viola :!: na to czekałem - nerwy do 92 ale warto :) wczoraj Milan nie zawiódł dzis sznuta piłkarska :) Ale jatka :)))))

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 30 paź 2005, 17:07

Roma wygrała po wielkich bólach z Ascoli 2-1. :brawo: .Od 39 inuty Roma wygrywała 1-0 po golu Pannuci'ego i do końca połowy wynik nie uległ zmianie. Wszystko się sypnęlo kiedy Rumun Chivu dostał czerwoną kartkę :angry2: . Przeciwnicy bezwłocznie to wykorzystali i już dwie minuty potem...Piłkę do bramki wpakował Dommizi, i zapowiadała się emocjonująca końcówka spotkania. Na szczęście dla kibiców Romy w 90' gola zdobył Francuzki obrońcsa Mexes :smile2: .
I ostatecznie Roma wygrała 2-1. Czyżby Roma wracła powolutku do formy?? :think:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 paź 2005, 17:55

Zaza czyżbyś wygrał jakieś pięniążki u buka czy tak z czysto sportowych względów się cieszysz :?: ::>:
A co Twoja piłkarska sznuta przepowiada na dzisiejszy mecz Barcy?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 paź 2005, 18:33

od razu tabela lepiej wyglada...:) ale to jeszcze nie koniec ruszamy do trudnej Messiny, gdzie trzeba sciac trzy punkty i po sprawie:) lokomotywa ruszyla na dobre!!! szkda tylko czerwieni dla Chivu.... ale do messiny jedzie juz Totti wiec mysle ze nie bedzie zle!!!! Wierze w Rome!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2005, 16:18

janiofcb pisze:Zaza czyżbyś wygrał jakieś pięniążki u buka czy tak z czysto sportowych względów się cieszysz :>
A co Twoja piłkarska sznuta przepowiada na dzisiejszy mecz Barcy?

Mowa Janio :smoke: wczoraj buki 5 setek w plecy dzięki Mexesowi i Jorgensenowi.

Miały być pewki a były nerwówki do ostatniej sekundy - Mexes w 92 głową a wcześniej Chivu łokciem trafił Sasza :p w głowe (ale czerwień ? bzdura !) i woda na maxa. Jednak Sami mu pięknie zgrał akcja dwóch nowych obrońców w ekipie Romy. :wink:

Najgorsze było to że Viola tylko remis w 80 minucie i Ja zagotowany na maxa strzela Martin 2;1 i już cool Nie zabiroa im tego :!: a...a... a tu Domizzi strzela z wolnego w okno Doniemu na Olimpico w 90 minucie i 1:1 ... szok w trampkach :lol:

Barca ? stawiałem na Real :roll: bo mnie buki skusiłu :lol: mała był stawka na "Dume Kataloni" ale powiem szczerze nie wytypował bym 5:0 za chiny :wink:. Cenie Nihata więc sądziłem że coś ustrzeli :roll: Ale i tak Barca wygra. A tu nawet Tarzan brame walna także czapki w głów - 5:0 i nie ma Basków. Eto'o rozczarowany nie udało mu się :roll: to mu może jeszcze na dobre wyjśc :p Mina jego z ławki po bramkce Heni dużo mówiłe :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 04 lis 2005, 16:20

Po meczu trudnym jakim byma przeprawa z Ascoli ruszamy do Messiny bez Chivu, De Rossiego... ale za to juz z Tottim, na pewno trudny mecz po tym jak messina nieoczekiwanie wygrala z Lecce na ich stadionie, i paradoksalnie bramki strzelal De'agostionio, wyporzyczony z Rzymu. Sam jednak nie chce wracac do Romy:/

Licze tutaj ze Roma podola zadaniu wygrawajac na ciezkim terenie i zajmujac dobra pozycje w przededniu meczu z liderem.

PS nie wie ktos czy nie ma tego meczu na Polsat Sporcie???

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lis 2005, 16:34

No własnie ja postawiłem na Roma mimo tego że nie zagrają Chivu i De Rossi a teraz sobie przypomniałem ostatnio wypowiedz D' agostiono który troche psioczył. Nie lubie takich mecz bo może zacisnąć zęby i pokazać pazurki. Mecz przerwy pewnie Tottiemu dobrze zrobił. Zwłaszcza że wrygrali z Ascoli. Faworty jest jeden mimo ze buki dobrze płacą. Stawiam 0;2 Mancini i Totti.

Chyba incydent z treningu nie wpłynie na ich gre :roll: Ja sądzisz ? już po sprawie ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”