Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2009, 19:36
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan » 14 lis 2009, 22:18
Lewan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 lis 2009, 12:01
Skoro ma nadal ochotę bronić mimo wieku, to niech broni, na pewno zarząd będzie jeszcze nadal zadowolony, bo broni na światowym poziomie. Foster dla mnie nadal jest daremnym bramkarzem i żal mi Kuszczaka, chociaż taką prowokującą, odważną gadką, to może sam sobie zapracował na rolę trzeciego bramkarza. Co do kwot wydanych na Anderson'a i Nani'ego. Ten pierwszy jakoś mi jeszcze podchodzi, bo ogólnie gra dobrze ale kompletnie nie potrafi uderzyć z dystansu, jak to kiedyś Scholes potrafił, gdy grał regularnie. Jednak kwoty w/w na pewno nie spłaciły się za obydwóch. Nani, to po Fosterze mój najmniej ulubiony zawodnik. W ogólnie nie lubię go oglądać na boisku. Drybluje czasami na wyrost, próbując zastąpić godnie Ronaldo, ale mu nie wychodzi. Zdecydowanie wolę oglądać dziadka (oczywiście w formie żartu) Giggs'a na lewej lub Valencia'e z tą samą "wajchą" niż Nani'ego na ich pozycji. Ale to jest oczywiście moje zdanie.Lewan pisze:była informacja z 2 tyg temu, moze miesiąc.. Wie, ze ten moment sie zbliza, jednak caigle ma wielka ochote grania w United. wydaje mi sie , że bedzie reprezentowac barwy do momentu, kiedy zacznie zawalac bramy jak to robil Foster na poczatku sezonu. Kuszczak przychodzac myslal ze VdS bedzie bronić moze sezon, moze dwa max i on bierze pierwsze rekawice... a tu prosze, nic sie nie zmieniło, i raczej do konca sezonu 2010/2011 pobroni w United;) o ile to mozliwe fizycznie bronic w takim klubie, w takim wiekujasno daty nie ma
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2009, 9:28
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lis 2009, 9:45
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2009, 10:19
Dokładnie. Rooney trochę obniżył loty ,na początku sezonu to on był najlepszym obok Evry naszym zawodnikiem. A co do tego iż wcześniej nie graliśmy tak źle to ok może nie było jakiejś wielkiej katastrofy ale nie oszukujmy się to była gra yle wygrać zwycięstwa łatwo nie przychodziły ale już w meczu z Chelsea można było zauważyć kilka dobrych prognostyków. Jak napisał red coraz lepiej gra Carrick ,Fletch jest klasą sam dla siebie i w ostatnich czasach obok Essiena jest jednym z najlepszych DM-ów nie tylko ligi ale świata. Zobaczymy jak wróci Owen w święta szeroka kadra jak najbardziej się przyda a Hargraevs może zagrać zarówno w środku pola jak i na boku obrony.red85 pisze:Zdecydowanie najsłabiej za to atak.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 11:26
Jeden fuksiarski strzał (niezwykłej urody - trzeba to przyznać),których np. taki Essien zalicza po kilka w sezonie i już najlepszy defensywny w Premiership (czyli domyślnie na świecie - bo angielska jest najlepszą ligą)?Wczoraj trochę brakowało Berby, ale na całe szczęście fantastyczny gol Fletcha (jak dla mnie najlepszy DM w tym sezonie w lidze) ułatwił nam zadanie.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 lis 2009, 11:33
A wiesz chociaż dla jakiej reprezentacji gra FletcherMazurXIII pisze:Taki laik jak Capello wyżej ceni nawet Carricka
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 lis 2009, 11:36
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 12:00
Mazur kończ waśćMazurXIII pisze:Taki laik jak Capello wyżej ceni nawet Carricka..
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2009, 12:05
Panowie pisali o tym, że jest jednym z najlepszych w lidze. Chyba nie zaprzeczysz?Ja bym nie powiedział, że jest najlepszy w lidze,
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 12:34
Kamil232 pisze:Panowie pisali o tym, że jest jednym z najlepszych w lidze. Chyba nie zaprzeczysz?Ja bym nie powiedział, że jest najlepszy w lidze,
red85 pisze:Wczoraj trochę brakowało Berby, ale na całe szczęście fantastyczny gol Fletcha (jak dla mnie najlepszy DM w tym sezonie w lidze) ułatwił nam zadanie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2009, 12:34
A czy Ty uważasz że strzelanie bramek to najważniejszy element w grze DMMazurXIII pisze:taki Essien zalicza po kilka w sezonie i już najlepszy defensywny w Premiership (czyli domyślnie na świecie - bo angielska jest najlepszą ligą)?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lis 2009, 12:45
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 13:44
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio