Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:34

Dziękuję 8)

Ale nie zgodzę się, że Rooney jest cienki. Oczywiście w porównaniu z tym co prezentował kiedyś - można powiedzieć, że bardzo osłabł. Kiedyś był szybszy, zwinniejszy, w jego grze widać było fantazję. Zachwycał wręcz kibiców Evertonu. Naprawdę cieszył oko.
Teraz trochę wolny jest, nie myśli prawie wcale, ale grać umie ;)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 19:46

kulekfcb pisze:radekutd, trzeba przyjąc do wiadomosci ze rooney jest naprawde cienki, RvN to juz nie jest taki kat jak rok temu, a ty sie kłocisz i wyzywasz dziewczyne, wiem ze juz wszystko wyjasnione ale dopiero teraz zobaczyłem ta kłótnie. Nieładnie, nieładnie...

Futbolowa ma racje... :wink: :wink: :wink:
kulekfcb. Lubie Barce. Ale kategorycznie nie zgodze sie ze Rooney jest cieki. Gdyby nie Rooney w ManU to nienajlepiej by bylo.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 19:58

no teraz ja przesadziłem ze jest cienki, ale własnie chodziło mi o to ze juz nie gra tego co kiedys, kiedy strzelał ze wszystkiego. Moim zdaniem jest teraz bardziej pasywny. Moze to dlatego ze wole bardziej technicznych zawodników niż Roonie i dlatego tak mówie. Hiszpania to nie Anglia :wink: :wink:

POzdrówki dla Was Obojga....

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 20:00

Dziwi mnie to, że najpierw podkreślasz, że lubisz Barcę, a potem zaprzeczasz temu co mówi kulek, ale ja się nie czepiam :D ;)

Jakby nie kupili Roo, za tę cenę sprowadziliby pewnie dwóch zawodników. A może byłoby to dobre wyjście. Nigdy nic nie wiadomo 8) ;)

PS. Mam rozumieć, że argumentów się nie doczekam? No i chciałabym znać podstawy twierdzenia, że jestem idiotką i blondynką [to mnie bardzo interesuje :D] ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 maja 2005, 20:02

Nie no nieźle. Juz doszlo do tego ze wszyscy tyraja Rooneya ze jest slaby i wolny podczas gdy on stzrela przepiekne bramki dla Manu i powoli sie rozkreca i wpasowuje do skladu diabłow. Nadzieja Anglii na przyszlosc

Gratulacje dla kibiców :P

POZDRO

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 20:10

Pisałam o bramkach cieszących oko ;)
Nie umniejszam mu, bo jest naprawdę utalentowany.
Ale przecież widać, że jest wolny! Przecież widzę jak zmienił się przez ostatni rok :?

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 20:11

a widzieliscie bramke Rooneya w polfinale pucharu anglii z Newckastle na 1-1. Bramka ta podbudowa druzyne do walki. ALE JAKA TO BYLA BRAMKA!!!! Kto widzial, to wie o co chodzi.......
POZDRO

P.S.
Odnosnie argumentow blondynka i idiotka to nie mam :roll:
A odnosnie tego ze nie jestes "prawdziwym" kibcem ManU to twoje wypowiedzi odnosnie Ruuda.....
Ciekawi mnie Twoje zdanie na temat odejscia od nas Davida Beckhama

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 20:20

Tak. Ta bramka była fenomenalna. Nawet mój antypiłkarski brat się zachwycał :D :D

To, że nie darzę sympatią jakiegoś zawodnika znaczy, że nie kocham United? :lol: :lol: No proszę Cię... :roll: :lol:

Odejście Beckhama? Pierwsze moje odczucie to żal i złość. Był w United odkąd pamiętam, zawsze go szanowałam i ceniłam. Nie życzyłam mu źle, ale przestałam szanować, za brak konsekwencji [zawsze podkreślał miłość do United i to, że zawsze tam pozostanie].
Przeczytałam jego biografię i zmieniłam zdanie. Doszłam do wniosku, że bardzo się myliłam. To trzeba przeczytać żeby wiedzieć dlaczego z Becksa moja złość przeszła na sir Alexa.
Ostatnio słyszałam, że Beckham ma przejść do ManU na miejsce Ronaldo. Patrząc trzeźwo jestem przeciwna, ale to nie miejsce i pora na wywody na ten temat ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 20:23

pamiętajmy, że Becks miał krótjki epizod w Preston North End

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 20:25

Dla mnie Ruud van Nistelrooy to jest symbol United. Nigdzie indziej nie bedzie gral tak dobrze. Poza tym jest moim ulubiencem :D i mam jego autograf. To samo David, to byl symbol ManU. Widac ze nawet w takiej druzynie,jaka jest Real, tak dobrze juz nie gral.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 20:27

Ruud symbolem United? Nie za wcześnie na takie stwierdzenia? :lol:
Symbolem może być Becks, Cantona, Schmeichel, Best, czy Ferguson, ale na pewno nie van Nistelrooy :roll:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 20:53

Ruud miał poprzednie 2 sezony takie w których był katem jakich mało, teraz naprawde gra niezaciekawie, i trzeba to przyznać i to potrafi Futbolowa, i ja przyznaje ze jestem pod wrazeniem jej kibicowania, bo potrafi przyznac sie do błedu ( tu chodzi oczywiscie o to ze potrafi powiedziec jak ktos z ulubionej druzyny gra ponizej oczekiwan) I to mi sie podoba, trzymaj tak dalej... :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 21:14

:oops: dzięki ;)

Ja cały czas podkreślam, że szanuję Ruuda za to co zrobił dla United, podziwiam go za strzelone bramki i pięknie przeprowadzone akcje, dziękuję za wszystko, ale uważam, że w tym sezonie się nie sprawdza. Wiadomo, że trochę go gnębiły kontuzje, ale jak już mówiłam - czy gra dobrze, czy nie - i tak nie nalezy do moich ulubieńców ;)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 21:20

moze przezucmy sie na forum Manchesteru wkoncu :D

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 21:21

nie ma za co 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”