Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 38

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 14:02

Manumef, piszesz tak wielkie poematy, że aż ciężko to przeczytać :wink:

Dzisiaj spotkanie z Blackburn Rovers. Niestety nie będzie mi dane obejżeć tego meczu, z powodów osobistych :cry: Bentley zapowiada, że strzeli hat-tricka. Zobaczymy. Ja obstawiam na gładką przeprawę 3:0.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 14:05

Bentley ostatnio miał dobra forme - strzelał w lidze, strzelał Wiśle w Uefa Cup, jest byłym Kanonierem więc pewnie bardzi chce wam coś strzelić :P

i patrząc na mecze sprzed lat - może mu się udać - łatwo na pewno mieć nie będziecie. Blackburn gra bardzo siłowo, może być duzo walki na boisku, mniej pięknej gry - wszystko się może zdazyć.
osobiście życzyłbym sobie jakies straty pkt z waszej strony :D

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 14:24

fieldy pisze:patrząc na mecze sprzed lat

Mówisz o zeszłym sezonie ? Nie tylko z Blackburn daliśmy dupy. W Lidze Mistrzów nas zdetronizowano, w lidze też szło nam w kratkę. Ale 2 miejsce było :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 16:44

Loczek pisze:Mówisz o zeszłym sezonie ?
nie tylko, mówie o historii spotkań obu drużyn na stadionie Blackburn ...

na 7 ostatnich meczy wyjazdowych ManU przegrał 3 razy, zremisował 4 razy i ani razu z nimi nie wygrał, przed ostatnie 7 meczy - jak było wcześniej - nie chce mi sie sprawdzać.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 23:26

fieldy pisze:nie tylko, mówie o historii spotkań obu drużyn na stadionie Blackburn ...
Ach jakże pięknym przedmiotem jest historia :wink: 1:0 i kolejny komplet punktów. I w głośnikach znów rozbrzmiewa GLORY GLORY MAN UNITED AND THE RED GO MARCHING on on oN !!!!

Ej ZaZa czemu nic nie piszesz o cieniasach z Old Trafford? Pewnie wynik Milan 1:2 z Romą to trzy punkty dla Milanu :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 0:11

Ach jakże pięknym przedmiotem jest historia Wink 1:0 i kolejny komplet punktów. I w głośnikach znów rozbrzmiewa GLORY GLORY MAN UNITED AND THE RED GO MARCHING on on oN !!!!

Szczerze to liczylem, ze Blackburn zrobi mila niespodzianke i wygra najskromniejszym wynikiem. Tak sie jednak nie stalo. To wlasnie MU wygralo tym najskromniejszym wynimiem :? Wynik jak wyni, ale 3 pkt. wedruja na konto MU, ktore ma juz 31 pkt. Niestety...
Loczek pisze:Ej ZaZa czemu nic nie piszesz o cieniasach z Old Trafford? Pewnie wynik Milan 1:2 z Romą to trzy punkty dla Milanu Wink

Po co robisz niepotrzebna napinke, Zazy juz niewidac od jakiegos czasu :roll:

vitalic
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vitalic » 13 lis 2006, 10:34

Ufff...Ale się bałem tego meczu. No ale skończyło sie pomyślnie dla nas. Bardzo cenne 3 pkt.

Aha no i gratulacje dla The Gunners. Ahh ten Benitez i jego taktyka.... Nie żebym narzekał :twisted:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 lis 2006, 19:15

Najważniejsze, że są 3 pkt. Mecz ciężki. Pogoda nie dopisała, ale i w takich warunkach trzeba grać. Blackburn potwierdziło swoją pozycję na liście nieczysto grających ekip. Parę żółci znowu obejrzeli. Co do Rooney'a jestem spokojny. Ferguson raczej nie popełnia tych samych błędów i napewno "pogada" sobie z Rooney'em. Mam nadzieje, że Cris nie ma jakiegoś większego urazu :roll: najważniejsze, że idziemy dalej do przodu i przewaga nad Chelsea została utrzymana 8)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 10:49

Jak narazie, idzie nam wyśmienicie. Co mecz trzy punkty, uciekamy wszystkim do przodu. Żeby tylko zadyszki nie dostać. Następne spotkanie gramy z Sheffield United. Nie sądze, by było trudno. Raczej będzie to dopełnienie formalności. Chelsea nabiera tempa. Ostatnia wygrana 4:0 świadczy o dobrej formie. Chociaż ... jedna jaskółka wiosny nie czyni :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 lis 2006, 16:22

Jak narazie, idzie nam wyśmienicie. Co mecz trzy punkty, uciekamy wszystkim do przodu. Żeby tylko zadyszki nie dostać. Następne spotkanie gramy z Sheffield United. Nie sądze, by było trudno. Raczej będzie to dopełnienie formalności. Chelsea nabiera tempa. Ostatnia wygrana 4:0 świadczy o dobrej formie. Chociaż ... jedna jaskółka wiosny nie czyni
Osobiscie spadkowiczów boje sie bardziej niz mocnych sredniakow, a wiesz jak bylo w tamtym sezonie.

Sheffield pare razy sprawiło niespodzianke.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 18:58

John Travolta pisze:Osobiscie spadkowiczów boje sie bardziej niz mocnych sredniakow, a wiesz jak bylo w tamtym sezonie.
Wiem. Tylko nie zapominaj, że w tamtym sezonie ktoś nam spuścił powietrze z opon i na flaku dojechaliśmy do wicelidera. Poza tym, w tym roku zespół gra jak zaczarowany. Szaman Ferguson działa i to się liczy. Do tego dodam, że gdybym miał porównywać mecze z ubiegłego sezonu z tymi z obecnej edycji to po pierwsze - bylibyśmy za burtą Champions League, po drugie Blackburn by nas ograło już 3 raz na przełomie półtora roku, po trzecie Saha dalej byłby jednym z wielu, po czwarte ... i tak mogę w kółko.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 lis 2006, 19:12

Loczek pisze:. Poza tym, w tym roku zespół gra jak zaczarowany. Szaman Ferguson działa i to się liczy. .
Bronię się przed popadaniem w taki hurraoptymizm. Owszem, jest bardzo dobrze, nawet ciężko porównać to z zeszłym sezonem. Ale Chelsea nie będzie tracić wielu punktów. Dlatego musimy być w każdym meczu w pełni skoncetrowani. Cieszę się przede wszystkim, że dobrze poukładana została defensywa. Vidic znakomicie wkomponował się, Rio rzadziej zdarzają się wpadki. I Evra jak nowonarodzony. Kilka rozmów z Fergiem podziałało. Nie boi się walki przede wszystkim. Ale tak jak wspominałem na początku,nie ma co wpadać w euforię, bo do końca sezonu jeszcze baaardzo daleko. A Chelsea ma mocniejszą ławkę bez wątpienia. W przypadku plagi kontuzji, jak choćby w zeszłym roku(odpukać!) nasze szanse się zmiejszają automatycznie.

Póki co, patrzę w przyszłość z delikatnym uśmiechem :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 19:20

Cris7 pisze:Rio rzadziej zdarzają się wpadki.
Ja bym powiedział nawet więcej. Ferdinand nie tylko wyeliminował niemalże całkowicie swoje luki w wyszkoleniu. On rozbudował swoją grę ofensywną - przepiękna bramka w niedawnym spotkaniu. Może, jeśli dojdzie do jakichś kontuzji - broń Boże jak mówisz - to Rio w ataku stanie u boku drugiego napastnika? :lol:
Cris7 pisze:Nie ma co wpadać w euforię, bo do końca sezonu jeszcze baaardzo daleko
Rozumiem Twoją powściągliwość. Fakt faktem, ale miło tak ucierać nosa kibicom Arsenalu, Chelsea i Liverpoolu. Narazie jest dobrze. Zobaczymy po spotkaniu z Chelsea. Teraz Arsenal gra z nimi, później kolej na nas.

Najgorsze jest to, że z całą pewnością desygnowani do meczu z Celticiem będą najlepsi. 21 na tapecie Celtic, a już 5 dni później arcytrudne spotkanie z teamem Abramowicza. Spotkanie rozegrane zostanie na Old Trafford. Z całą pewnością będą pełne trybuny. Jeżeli ten mecz uda się zwyciężyć ( w co wierzę z całego serducha ) to rundę mamy wygraną.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 lis 2006, 19:42

Loczek pisze: to Rio w ataku stanie u boku drugiego napastnika? :lol:
Na szczęście już w styczniu wraca Giuseppe :lol: Ciekaw jestem czy dokonał już takich postępów, że będzie pełnoawrtościowym zmiennikiem dla Wayne'a lub Louisa. Szczerze mówiąc nie widziałem chyba żadnego jego spotkania w barwach Srok, więc trudno mi oceniać jego dyspozycję. Wszystko zweryfikuje się, gdy powróci z wypożyczenia. A jak już jestem przy wypożyczeniach, to cieszę się, że Alan chce dochodzić do formy na miejscu, a nie w Cardiff. Smithy jeszcze wszystkich zaskoczy, pokazując jak szybko można wrócić do pełnej dyspozycji. 8)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 lis 2006, 20:45

Na szczęście już w styczniu wraca Giuseppe Ciekaw jestem czy dokonał już takich postępów, że będzie pełnoawrtościowym zmiennikiem dla Wayne'a lub Louisa. Szczerze mówiąc nie widziałem chyba żadnego jego spotkania w barwach Srok, więc trudno mi oceniać jego dyspozycję. Wszystko zweryfikuje się, gdy powróci z wypożyczenia. A jak już jestem przy wypożyczeniach, to cieszę się, że Alan chce dochodzić do formy na miejscu, a nie w Cardiff. Smithy jeszcze wszystkich zaskoczy, pokazując jak szybko można wrócić do pełnej dyspozycji.
Rossi nie wraca, przedłuzono wyporzyczenie do konca roku.
Rossi najpierw nie grał prawie wcale, ostatnio dostał pare szans ale cały zespół Newcastle gra żenująco słabo i Rossi tez sie nie wywyzsza.

A co do Smitha to ja mam dziwne przeczucie ze niedługo od nas odejdzie, on nie ma szans na miejsce w pierwszym składzie, a stawiam ze w zime dojdzie do nas nowy napastnik.
Ja uwazam ze lepiej by bylo jakby poszedl do Cardiff, tam mogbly sie odrodzic, Ferguson tez chyba tak chcial, tylko ze Smith sie nie zdecydował, przestraszył sie pewnie ze jak pojdzie to juz nie wróci....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”