Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 19 paź 2008, 22:45
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 paź 2008, 17:39
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 paź 2008, 17:11
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 paź 2008, 17:20
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2008, 18:04
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 paź 2008, 18:12
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 paź 2008, 21:21
Dobrze. Tak jak wyżej, cała drużyna gości rozegrała bardzo poprawne spotkanie.a może ktoś mi napisać jak zagrał Criscito w obronie Genoi
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 23:30
Przepraszam, że się wtrącam, ale Jose poważnie tak powiedział?Sero pisze:jak to mówi Jose "rotacja jest tylko przykrywką dla słabych trenerów"
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 paź 2008, 23:36
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 23:44
Guardiola zdążył już pokazać, że chwilowe odstawienie filarów zespołu nie musi równać się z odpuszczeniem meczu. Powiedziałbym nawet, że niewiele spotkań w tym sezonie rozegraliśmy w optymalnym składzie.Diamen23 pisze:Ja jakoś nie wyobrażam sobie, że nagle ktoś odstawi Maicona, Cambiasso i Ibrę pod pretekstem rotacji, bo ci zawodnicy robią różnicę.
Trener odpowiada za całą kadrę a nie tylko za najlepszą jedenastkę. Jeżeli zmiennicy zawodzą to szkoleniowiec również ponosi za to odpowiedzialność. Szczególnie w takim klubie jak Inter gdzie finanse i renoma pozwalają zbudować szeroką kadrę.Diamen23 pisze:Z drugiej strony zmiennicy mogą zawieść.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 paź 2008, 0:06
No jest w tym jakaś sprzeczność, bo jeśli rotujesz kadrę to możesz znacznie zmienić oblicze drużyny, jej sposób gry, szczególy taktyczne, dzięki temu zespół jest bardziej uniwersalny może czymś zaskoczyć przeciwnika (ostecznie kazdy zawodnik jest trochę inny prawdaPróbuję zastanowić się nad tym rzekomym stwierdzeniem boskiego Mou i jakoś mi nie idzie. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego rotacja jest przykrywką dla słabych trenerów?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 paź 2008, 7:24
Wściekł się, z tego co zrozumiałem, głównie za drugą połowę więc raczej nie o Quaresmę chodziłoSero pisze: Mourinho po meczu podobno strasznie wkurwiony i na następny mecz będą zmiany w składzie. Spekuluje się głównie o Quaresmie i Balotellim.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 paź 2008, 8:10
konferencja przed spotkaniem z Milanem.Jest pan zaskoczony, że Ibra zagrał sześć spotkań na wysokim poziomie bez żadnych problemów?
Jego noga jest w porządku, nie miał żadnych problemów z nią podczas meczów. Nie ma obaw. Jest wrzesień i czasami rotacja jest potrzebna a czasem jest to wymówka dla trenerów bez osobowości, którzy muszą używać wszystkich swoich graczy. To piękna wymówka: rotacja to świetna ochrona dla ciebie jesli boisz się podejmować decyzje.
Quaresma zagrał katastrofalnie, więc jeśli ktoś ma odpokutować za wczorajszy mecz to właśnie on. A Mou mógł być wściekły za drugą połowę bo to po niej zdobyliśmy ten 1 punkt w dodatku grając z przewagą.Wściekł się, z tego co zrozumiałem, głównie za drugą połowę więc raczej nie o Quaresmę chodziło
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 paź 2008, 8:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 paź 2008, 9:35
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio