Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 sie 2006, 12:07
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 29 sie 2006, 20:20
Aha czyli on nie przyszedł grać do Korony ... on pracuje w Kolporterze ciekawe gdzie... w drukarni ?? Czy może gazetki rozwozii ... ciekawe .
"Z kilku względów chcę przejść do Kolportera. Po pierwsze, to dla mnie awans, po drugie, lepsze pieniądze i możliwość pokazania się na szerszej arenie.
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 29 sie 2006, 21:19
bragiel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 29 sie 2006, 22:53
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 sie 2006, 22:47
bragiel pisze:Na pewno nie będzie to Kiełb czy inny Robak, bo to gracze którzy nawet na 2 ligę są za słabi.
Sprowadzili niby napastników , ale sądziłem ze sprowadzą jakiegoś bardziej renomowanego napastnika . Zobaczymy co z tego będzie mam nadzieje ze wiedzą co robią .W przerwie meczu Kolportera Korony Kielce z Torpedo Moskwa podajemy najnowszą, potwierdzoną już informację. Piłkarzem Kolportera Korony Kielce został Iljan Micański, który ostatnio grał w Lechu Poznań. Bułgarski napastnik trafił do Kielc na zasadzie rocznego wypożyczenia. W ten sam sposób, na zasadzie wymiany między klubami, do Poznania przeszedł Marcin Drzymont.
Micanski ma 21 lat (182 cm, 73 kg). W pierwszej lidze Bułgar rozegrał 20 meczów, w których strzelił 6 goli. Swoją karierę zaczynał w Makedonskiej Sława Simitli, skąd trafił do Pirin Błagojewgrad. W Polsce zasłynął przede wszystkim z gry w Amice Wronki, gdzie bardzo szybko i dobrze się wkomponował do drużyny.
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 31 sie 2006, 11:11
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2006, 11:37
Jesli Wieczorek bedzie grał 2 napadziorami to raczej miejsce ma pewne, chyba, ze trudna bedzie aklimatyzacja. Podobnie bedzie jesli juz wroci Gajtek, bo jakos nie wydaje mi sie zeby Ilan miał mniejsze umiejetnosci od Robaka...Ja załuje, ze nie dostawał szans w LechuMicanski? W ubiegłym sezonie nawet całkiem nieźle sobie radził jeszcze w Amice. W Lechu jednak sobie nie pograł, bo młody i konkurencja trochę duża. Jak będzie w Koronie? Wydaje mi się, że podobnie i będzie jedynie zmiennikiem. Tym bardziej gdy wróci Gajtkowski.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 05 wrz 2006, 23:00
Jak dla mnie jest to najlepszy napastnik Korony i juz widze, ze przewyzsza umiejetnosciami technicznymi wiekszosc naszych zawodnikow, a to co zrobil z linia obronna Torpedo to byla prawdziwa finezja... Jestem przekonany ze na stale zgosci w pierwszej 11 Koronki, oby miał taka skutecznosc jak KielbasaMarco_Van_Basten pisze: Kowalczyk mnie nie przekonuje i myślę, że nie tylko moja osoba ma takie odczucia.
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 wrz 2006, 0:22
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 wrz 2006, 21:52
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 24 wrz 2006, 11:10
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 24 wrz 2006, 12:27
Damien22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 12:57
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 wrz 2006, 14:38