Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 06 sie 2008, 9:49
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibix » 06 sie 2008, 10:16
kibix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bundy » 06 sie 2008, 11:28
kibix pisze:aby zajęli 4 lub lepsze miejsce, po prostu rywale za mocni
Bundy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:32
na ten sezon rywale są za silni. Cool Cool
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 11:36
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:44
Sammyy pisze:Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem...
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 11:51
Ciekawe czy United walczyliby o mistrza, gdyby Ronaldo i Rooney byli kontuzjowani 5 i 6 miesięcy w sezonie. Arsenal bez 2 kluczowych graczy walczył. Nie mówiąc o tym, że inni ważni gracze pauzowali po 2, 3 miesiące.majer13 pisze:Tak ale uwierz że kiedyś stanie się tak że zostanie skreślony słusznie
Że Spurs wyprzedzą Liverpool ?Bundy pisze:a ja moge isc o zaklad ze wyprzedzą Liverpool
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:56
Ciekawe czy United walczyliby o mistrza, gdyby Ronaldo i Rooney byli kontuzjowani 5 i 6 miesięcy w sezonie. Arsenal bez 2 kluczowych graczy walczył. Nie mówiąc o tym, że inni ważni gracze pauzowali po 2, 3 miesiące.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 11:56
Ale to samo tyczy się innych drużyn. Ja sobie mogę pisać, że kiedyś MU wyleci z T4 i też za którymś tam razem będzie to faktem. Tylko jaki to ma sens ? Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.majer13 pisze:Sammyy pisze:Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem...
Tak ale uwierz że kiedyś stanie się tak że zostanie skreślony słusznie
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 12:02
Sammyy pisze:Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 12:08
Wytłumaczę inaczej. Rosicky i rok temu był połamany, razem z Van Persim. Po Flaminim nikt nie spodziewał się dobrej formy, a Eduardo to była nowa twarz w zespole i też nie było wiadomo jak sobie poradzi. Dodatkowo odszedł Henry, przez co wiele osób już skazywało Arsenal o środek tabeli.majer13 pisze:Sammyy pisze:Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.
Jest jedno ale Ja mam argument który popiera moją tezę Ty nieArsenal to całkiem inna drużyna ni w tamtym sezonie jest całkiem inny trzon drużyna została rozsprzedana a Ty jakimi argumentami mówisz że United może wypaść z T4
Arsenal w porównaniu zeszłym sezonem wygląda dużo gorzej odeszli Flamini Hleb a Rosicki i Eduardo są kontuzjowani a w zamian przyszli Vela i Nasri a to nie wystarczy żeby utrzymać formę z tamtego sezonu ... Pewnie mi powiesz że przyjdą młodzi ale skąd wiesz że wytrzymają trudy całego sezonu i że w ogóle się sprawdza
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 12:12
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 12:13
Sammyy pisze:Teraz sytuacja jest mniej więcej ta sama.
Sammyy pisze:
Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni Wink Wtedy pogadamy Wink
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sie 2008, 12:53
Jak co roku? A mam przypomnieć jak rzutem na taśmę i to w mocno kontrowersyjnych okolicznościach, wywalczyli 4.miejsce?Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem... znając życie Liverpool znowu będzie walczył o T4, a Arsenal o mistrzostwo... i znowu będzie 'UNBELIEVABLE'...
United też mieli sporo kontuzji. A cały sezon praktycznie stracili Saha oraz Neville. Ja od początku sezonu mówiłem, że AFC nie wytrzymają (wystarczyło spojrzeć na kadrę)i nie myliłem się.Ciekawe czy United walczyliby o mistrza, gdyby Ronaldo i Rooney byli kontuzjowani 5 i 6 miesięcy w sezonie. Arsenal bez 2 kluczowych graczy walczył. Nie mówiąc o tym, że inni ważni gracze pauzowali po 2, 3 miesiące.
Ronaldo zostaje, a nawet jakby odszedł to wciąż mamy kilku innych, światowej klasy zawodników.Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni Wink Wtedy pogadamy
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 12:57
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio