Gry... - Strona 39

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 cze 2005, 23:17

BUNCH pisze:Z czego ściągasz, DC, BearShare, EMul?
Torrenty, cholera ze akurat mam takie wolne łacze, jak zobaczylem w ile Bogi sciagnal, to mi szczena opadla, no ale coz, do wytrwalych swiat nalezy :wink:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 09 cze 2005, 23:25

Ja chlopaki probowalem na Bearsherze zassac i zenada normalnie :?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 cze 2005, 23:28

Lakier pisze:
BUNCH pisze:Z czego ściągasz, DC, BearShare, EMul?
Torrenty, cholera ze akurat mam takie wolne łacze, jak zobaczylem w ile Bogi sciagnal, to mi szczena opadla, no ale coz, do wytrwalych swiat nalezy :wink:
Nie chcę Cię dołować, ale ziomek który teraz ode mnie bierze, jest z tej samej podsieci, i pół godziny to góra, ile do niego szło :roll: .Torrenty i eMule są zdradliwe, bo mój kolega dowloaderował ładnie, około 5 dni, robi sobie nadzieję, a okazało się, że ściągnął TOCA 2 :shock: .Chyba zaczynają się bezsenne noce... :lol: I co ja bym zrobił bez neta ? :)

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 10 cze 2005, 10:35

w takie gry na konsoli jest duzo lepiej grac....ale nie kupowalem (mailem okazje juz dawno) bo znajomi mowili ze ta gra szybko sie nudzi....czy to prawda?

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 10 cze 2005, 11:06

To nie do konca tak z tym udzeniem sie 8) gra jest cholernie dluga, a jak wiadmo nie ma tez regulowanego poziomu trudnosci, niektore misje jak przechodzisz je po raz 5 moga sie znudzic :wink: , ale za ta nastepna juz zaskakuje i ciekawi bo misje sa naprawde bardzo ciekawe i urozmaicone. W sumie nie powinna sie raczej nudzic ja na poczatku to ze 3 dni latalem tylko wszedzie samolotem i sie podniecalem jakie to wszystko duze i fajne :lol: nie ma dwoch zdan to obecnie !! NAJLEPSZA GRA NA SWIECIE !! (ale drugi jest PES 4 8) )

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2005, 15:08

W poniedziałek powinni mi przysłać pirata SA za 15 zł. 8)
Miałem mieć oryginałke, ale premierę przełożyli na 18 lipca. Niech się w dupe ugryzą. Jest tylko dostępna wersja kolekcjonerska za chyba 260 zł.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 cze 2005, 15:10

Musicie byc zarejestrowani i GTA SA ściągniecie stąd: http://peb.pl/ftopic5311.html

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 cze 2005, 18:24

Zajebista gra, wlasnie kumpel mi na DVD przyniosl - boska...joz troche gram i powiem ze gra roku chyba.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 cze 2005, 18:37

Na stronie www.osiolek.com są linki do San Andreas. Teraz zacząłem sciągac, a już się nie moge doczekac :twisted: Tym bardziej, że mam nowego kompa: Athlon 3500 64/ Radeon x800 256 gddr3/ Lg 17 LCD :D

POZDRO!!!!! [/code]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 cze 2005, 20:18

Andreyew pisze:Zajebista gra, wlasnie kumpel mi na DVD przyniosl - boska...joz troche gram i powiem ze gra roku chyba.
Fajnie bo moj kumpel chce mi wcisnac na 7 plytach CD bo nie ma nagrywary DVD :lol: :lol: :lol:

W GTA mozna chodzic na silownie, jezdzic na desce, na rowerze nie ?? No to wypas bo uz sie nie moge doczeakac az zagram ale to jeszcze portwa bo nie mam narazie 7 plyt ....

POZDRO

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 11 cze 2005, 10:47

ej jak zrobic zeby dzialal cm5 przez ten caly blindwrite bo go sciagnalem i ze tak powiem nie wiem co dalej zdzialac.prosze o pomoc

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 cze 2005, 18:42

moze ktos podac torrenta ale do wersji cd a nie dvd

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 12 cze 2005, 19:17

W GTA mozna chodzic na silownie, jezdzic na desce, na rowerze nie ??
no za wyjatkiem tej deski , bo szkoda ale tego nie ma no i oczywiscie plus kupowanie ciuchow, tuningowanie furek !!, zarcie w fast foodach, wlasna laska, i o boze tu by mozna bez koca wymienaic a wogole te samoloty no i spadochron absolutny waypas ta gierka
RESPECT dala Rockstar North
POZDRO :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 cze 2005, 19:27

Tak was to jara ,że możecie iść coś zjeść, jeżdzić na rowerze?? Ja nie widze w tym żadnego sensu, to czysta głupota. Już nie lepiej samemu pojeżdzic na rowrze. A opcja posiadania dziewczyny to chyba ukłon dla tych,którzy nie mogą sobie jej w rzeczywistości znaleść.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 12 cze 2005, 20:01

Tak was to jara ,że możecie iść coś zjeść, jeżdzić na rowerze?? Ja nie widze w tym żadnego sensu, to czysta głupota. Już nie lepiej samemu pojeżdzic na rowrze. A opcja posiadania dziewczyny to chyba ukłon dla tych,którzy nie mogą sobie jej w rzeczywistości znaleść.

Absolutnie nie przecze , ale tak chyba jest w Stanach a nie u nas bo ja bym mojej laski growa nie zastapil a tak samo jedzeniem przyjaciolmi no i codziennym szwedaniu sie po swiecie :wink: [/b]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”