Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 23 mar 2008, 19:05
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 mar 2008, 19:15
fieldy pisze:Ma ktoś pierwszą bramkę Drogby ? Ta wyrównującą - wydawało mi się, że ze spalonego.
Magnum pisze:a Manchester potknie się z Aston Villą.. A potem tylko wygrać mecz z MAN U i viola Wink
Po golu Sagny się cofnęliśmy i było już bronienie się. To co wychodzi nam słabo. Czemu nie możemy iść za ciosem? Jeszcze ten strzał Robina- żal.Magnum pisze:Tak się dobrze wszystko wydawało po golu Sangy, a potem.....
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 19:23
fieldy pisze:ManU
Co
5 pkt
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 mar 2008, 19:26
Liczyć trzeba tylko na to, że za tydzień wygramy z Boltonem, co powinno być raczej oczywiste biorąc pod uwagę ich pozycję w tabeli, a Manchester potknie się z Aston Villą.. A potem tylko wygrać mecz z MAN U i viola
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 19:29
Raczej staje sie czarno biała. Choć nie wiem dokładnie jak tam dalej wygląda terminarz ale zaraz sobie spojrzęRossi pisze:Walka o mistrzostwo nabiera kolorów Cool
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 23 mar 2008, 19:39
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 19:57
Myślałem że nie będę musiał pisać drugi raz tego samego i wcześniej chciałem wytłumaczyć o co mi chodziło ale nieeSpalony był i nie rozumiem gadki "co to za spalony" bo jeśli jest spalony to bramk isie nie uznaje nie ma spalonych pierwszej czy drugiej kategorii!!! Tym bardziej skoro na spalonym jest 2 zawodnikow Chelsea!!!
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 23 mar 2008, 20:35
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 mar 2008, 20:56
W sumie to 7, niestety - macie przecież dużo lepszy bilans bramek.Rossi pisze:6 ptk
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:03
Może teraz pomożeYukasz pisze:fakt minimalny spalony był i nadal jest to spalony. Wcale też nie twierdzę że nie należało tego nie gwizdać.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 mar 2008, 21:39
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 mar 2008, 22:19
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 mar 2008, 23:13
Też to bardzo dobrze pamiętam, z jeszcze jednego powodu. To sytuacja to klasyczny efekt Motylado dziś zgrzytam zębami na Iwanowa, że nie uznał gola Scholesa z Porto w LM...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 23 mar 2008, 23:28

ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 24 mar 2008, 0:17
Loker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio