na coś te 80 mln funtów trzeba wydać

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 mar 2008, 16:57
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 mar 2008, 17:05
guru
na coś te 80 mln funtów trzeba wydać Cool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2008, 17:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 25 mar 2008, 18:12
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 mar 2008, 18:44
ddworakk pisze:guru mamykrotka lawke a po twooich wypozyczeniach to bysmy praktycznie zadnej nie mieli...
ddworakk pisze:Co od bramkarzy mamy Almunie ktory wg m nie w tym sezonie jest mocnym punktem i gra bardzo dobrze, mamy Fabiana ktory tez rosnie na klasowego bramkarza i narazie wzmocnien mysle ze nie trzeba!
ddworakk pisze:Nasza obrona jest zcesto krytykowana mi osobiscie ten sklad sie podoba, nasza def jest ok i podoba mi is egra Clichego czy Sagny a watpie ze znajdziemy lepsza pare srodkowych niz Gallas i Toure!
No bez zmiennika dla Sagny się nie obejdzie. Mówiło się o sprzedaży Eboue. W sumie bym nie płakał za ni, ale znowu trzeba szukać obrońcy (zmiennika).ddworakk pisze:Cofnał bym Eboue na swoja dawno pozycje jako zmiennika dla Sagny lub Clichego bo tam gral naprawde dobrze!
Mnie tam nie zależy na znanych nazwiskach. Chciałbym podobnych transferów jak w poprzednim sezonie (Eduardo, Sagna, Diarra), tylko więcej.ddworakk pisze:Chociaz moze w tym sezonie jakies bardziej znane nazwiska...?
Też kiedyś o nim myślałem. Transfer jak najbardziej realny. Można go wyrwać z City, tylko najpierw trzeba tego chcieć. Co do prawego skrzydła przypomniał mi się jeszcze jeden z czołówki moich kandydatów- Valbuena.fieldy pisze:Marzy mi się Petrov z City, ale to raczej nierealny transfer.
Tylko Diaby jak jest potrzebny zazwyczaj się leczy. Może dlatego, że zawsze się leczy.fieldy pisze:Co do zmiennika dla Cesca - Diaby powinien własnie takim być.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 mar 2008, 18:52
Myślisz, że Eboue tak chętnie usiądzie na ławce? Byłoby podobnie jak z Gilberto.ddworakk pisze:Cofnał bym Eboue na swoja dawno pozycje jako zmiennika dla Sagny lub Clichego
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 mar 2008, 19:00
A Rosa to gdzie niby gra jak nie na lewym skrzydle? Nikt o nim nie zapomniał. Cały czas się mówi o lewym skrzydłowym.Hanni pisze:no i zapomnieliście o kimś: Rosicky.
Niestety, śmiem w to wątpić.Hanni pisze:Wenger nie jest ślepy i widzi co się dzieje.
Chciałbym w to wierzyć.Hanni pisze:Przez jakiś czas tak patrzał na tą kasę i chyba wolał ją zostawić na później... to później chyba własnie nadeszło. Trzeba będzie wydać trochę kasy tym bardziej, że są ku temu powody.
Hleb to taka cicha woda. Ma już 28 lat, jest ambitny. Nie będzie cały czas siedział w klubie, który rzekomo walczy o najwyższe cele, a od 3 lat daje dupki. Niedawno był na lodach z jakiś wysłannikiem Interu. jak odejdzie nie będę zdziwiony, a to byłaby straszna sprawa. Wenger musi kupić kilku zawodników, bo z czasem trudno będzie zatrzymać tych lepszych. jak tak dalej pójdzie to będziemy traktowani jak taki klub "przejściowy" w karierze zawodnika.Hanni pisze:Hleb
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 mar 2008, 19:06
Spokojnie... zatną się jeszcze nie raz. Czeka ich spotkanie z Romą. W zasadzie 2. Myślałeś co będzie o tym jak przegrają? Jeśli tak się stanieguru pisze:MU na początku sezonie nie zachwycało, ale jakoś wygrywali. u nas obniżka formy i totalna klapa.
guru pisze:Wenger musi kupić kilku zawodników, bo z czasem trudno będzie zatrzymać tych lepszych. jak tak dalej pójdzie to będziemy traktowani jak taki klub "przejściowy" w karierze zawodnika.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 mar 2008, 20:12
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 25 mar 2008, 20:20
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 mar 2008, 20:31
George Jung pisze:chciałbym wrócić do meczu z Chelsea - pamietam jak ktoś kiedyś porównywał Drogbe do Ade , myśle że ostatni mecz pokazał czym się Ci zawodnicy róznią i o ile wieksze umiejetnosci posiada Didier.
Tego nikt nie wie. Wystarczyło zaproponować dobry kontrakt i zapłacić OM tyle co Bayern.George Jung pisze:dlaczego nie kupilismy Ribery'ego?
Tylko Ribery by do nas pasował. Silva, Villa... nazwiska nie grają. Bodmer? Po co?George Jung pisze:marzą mi się Bodmer (Lyon),Ribery, Maxi Rodriguez (Atletico), Silva i Villa (Valencia)
Tobik33 pisze:Jeżeli Adebayor i Fabregas zaczną znowu grać na najwyższych obrotach to macie jeszcze sporo szans. Jednak obecnie wyżej stoi u mnie MU.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2008, 21:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 26 mar 2008, 1:12
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 mar 2008, 9:51
Przed sezonem chciałeś się pozbyć Gilberto ? Przecież przed sezonem wszyscy mówili o odejściu Flaminiego i pamietam, że niektórzy po mnie strasznie jechali, gdy mówiłem, że się może przydaćddworakk pisze:Nie oddałbym z ekipy nikogo poza Lehmanem i Gilberto ale ich chcialem sprzedac jeszcze przed sezonem!
Ale taka jest niestety prawda - Eboue osłabia zespół jak gra na prawym skrzydle. Może nie we wszystkich meczach, bo z Milanem nie zagrał tak źle jak wcześniej [choć też stać go na więcej]. Eboue marnuje w ataku 99% piłek. Albo źle poda do kolegi, albo źle dośrodkuje, albo uderzy prosto w bramkarza i te nie ma kłopotów z obroną strzału, albo też po prostu strzeli Panu Bogu w okno.ddworakk pisze:Zgadzam sie ze Eboue nie blyszczy, nie przesadzalbym rowniez z oslabianiem Arsenalu prze ztego pilkarza!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 26 mar 2008, 12:41
ddworakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio