Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 385

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 mar 2008, 20:17

Hanni pisze:Co do Liverpoolu- w sumie możemy się cieszyć, oni nie są teraz w najwyższej formie. W meczu z ManU nie istnieli.
My też nie istnieliśmy w PL a potem świetny wystep w LM... wiec wiesz...

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 28 mar 2008, 22:54

Hanni napisał:
czy mi się wydaje, czy jesteś takim samym fanatykiem jak Lupek?
Zależy co rozumiesz pod słowem fanatyk i jak się do tego odnosisz.
Poza tym o czym Ty chłopcze mówisz... Gilberto w obronie na The Reds... ja bym go tam nie wystawił nawet w meczu z Derby.
Chłopcze? :D troszke jestem starszy od Ciebie. (ale pominmy to bo nie dotyczy to Arsenalu)
A co od Gilberto to pamietam ze troche grał na tej pozycji gdy Wenger nie mial wyjscia wiec to całkiem realne chociaz wole oczywiscie wariant z Eboue!

Wilmore napisał:
A tak przy okazji - to, że każde zdanie kończysz wykrzyknikiem to próba wkurwienia nas, czy po prostu oznaka szaleństwa?
O ile mi wiadomo to temat o Arsenalu a nie liczbie zdan zakonczonych wykrzyknikami! To nie jest też przestępstwo jak i w regulaminie nie doczytalem sie ze jest to zakazane!
ALE TO TEŻ NIE DOTYCZY ARSENALU

A co do meczu z LFC to obie druzyny beda zmobilizowane maksymalnie i bez wzgledu na to w jakiej formie sie znajduja to mecz 1/4 finału AFC-LFC raczej przesadzi dyspozycja dnia i boiskowe szczescie.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 15:52

ddworakk
Wykrzyknik oznacza w necie podniesiony ton.

ddworakk pisze:ALE TO TEŻ NIE DOTYCZY ARSENALU
Takie zdanie z capsem oznacza bardzo podniesiony ton.

Ale teraz czas na Bolton.

No więc o 16.00 rozpoczyna się mecz na Reebok Stadium z Kłusakami.
Powinniśmy wygrać, choć oczywiście nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli przegramy ten mecz oddalimy się od Mistrzostwa jeszcze bardziej. Ja takiej możliwości do siebie nie przyjmuję. Bolton zajmuje 18 miejsce w tabeli. Poprzedni mecz który z nimi graliśmy (20 Października) zakończył się naszym zwycięstwem 2-0. Teraz nie może być inaczej.

Mecz będzie sędziowany przez Chris'a Foy'a który w tym sezonie pokazał 93 żółte i 5 czerwonych kartek. Nie mamy chyba związanych z tym panem przykrych wspomnień, chyba że o czymś zapomniałem.

Co do składu:
Nie wiemy jak będzie wyglądał wariant obronny, możliwe że na prawej obronie zagra Eboue, ale jest także prawdopodobne to, że wystąpi tam Hoyte-oczywiście wolę tą pierwszą opcję. Nie wiadomo czy wystąpi Adebayor, Arsene coś tam mówił o jego odpoczynku na Liverpool.

Pozostaje załączyć Canal+ Sport, otworzyć piwko, chipsy i delektować się meczem... no i piwkiem też ;)

Trzymajmy kciuki za naszych!

EDIT:
1-0 dla Boltonu. :mać:
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 16:17 przez Hanni, łącznie zmieniany 1 raz.

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 29 mar 2008, 16:01

No i to czego sie spodziewałem Toure na boku obrony.

GO! GO! GUNNERS! :D

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:32

Pięknie: Abou gratulujemy: INTELIGENCJI :?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 mar 2008, 16:34

Chyba zapomnial o tym co sie stalo z jego kolega z druzyny miesiac temu. Kartka jak najbardziej zasluzona.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 mar 2008, 16:35

Nie ma o czym nawet gadac... Jeszcze zaatakował nogę, która nie walczyła o piłkę...

Ade musi wejśc bo Bendtner to dzisiaj porażka.

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 29 mar 2008, 16:36

I co tu mowic? Przegrywamy w 10 :x :( :?

Pilka bywa przewrotna wierze ze wygramy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 mar 2008, 16:38

Tyle krytyki zachowania Taylora zawieszenia do konca sezonu, wiele bzdur na ten temat, a dzisiaj Diaby postepuje tak samo idiotycznie, tylko skutki sa inne.

Druga sprawa tak mnie sie wydaje, ze Arsenal zaczyna wlaczyc z Liverpoolem o podium, a prysly nadzieje na temat ich walki z MU o mistrzostwo. I tak długo szlo im bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 mar 2008, 16:38

Chyba zapomnial o tym co sie stalo z jego kolega z druzyny miesiac temu. Kartka jak najbardziej zasluzona.

Chyba zapomniał też jak złamał nogę Campo w swoim pierwszym sezonie. Dobra reakcja sędziego. Eliminować debili z boisk.
maciek_88 pisze:Ade musi wejśc bo Bendtner to dzisiaj porażka.
Bendtner na tle Ade z ostatnich meczów wygląda dużo lepiej...

Edit:
Jarzinho pisze:Druga sprawa tak mnie sie wydaje, ze Arsenal zaczyna wlaczyc z Liverpoolem o podium, a prysly nadzieje na temat ich walki z MU o mistrzostwo. I tak długo szlo im bardzo dobrze.
Według wielu fachowców i kibiców (także na tym forum) mieliśmy wypaść z top4 na rzecz Tottenhamu, więc... Ja nadal wierzę w mistrzostwo, czy nawet to wicemistrzostwo.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 16:40 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:38

Nie. To nie piłka bywa przewrotna. Po prostu są ludzie i są taborety. I to określenie jest tutaj znakomite. Widząc że przegrywa się 1-0 fauluje się zawodnika, a w zasadzie przejeżdża mu się bezpardonowo po nogach. Mógł uniknąć tego wejścia. Jak najbardziej kartka zasłużona i nie ma o czym dyskutować. Tak jak komentatorzy mówili i tak jak pisaliście-miesiąc temu tak potraktowano Kanoniera-Eduardo, dzisiaj mogło skończyć się dokładnie tak samo.

Co do samego mecz: do tej pory bardzo podoba mi się gra Nicklasa który dużo walczy jak i Robina który jak widać wraca do formy, a to bardzo cieszy. Ciekawe kto zastąpi teraz Diaby'ego na następny mecz...

2-0... no nie mam pytam. 'Nie można kiwać na 16 metrze' panie Flamini...
:evil:
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 16:45 przez Hanni, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 mar 2008, 16:39

Szkoda, że Diaby nie wie co to znaczy myśleć... brakuje jeszcze tylko tego, żeby w drugiej połowie Rasiak nam bramkę strzelił :roll: .

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 mar 2008, 16:53

guru pisze:Według wielu fachowców i kibiców (także na tym forum) mieliśmy wypaść z top4 na rzecz Tottenhamu, więc... Ja nadal wierzę w mistrzostwo, czy nawet to wicemistrzostwo.

Jesli w jakis sposob odbijasz pileczke na moja strone, to moge napisac, jedynie, ze ja nadal uwazam, że Tottenham ma lepsza kadre od Arsenalu. Nie wiem dalczego tak slabo im szlo, czy to byla wina kontuzji kluczowych zawodnikow, czy pozna zmiana trenera. Inna sprawa Tottenham skonczy sezon z CC, Arsenal z niczym.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 mar 2008, 16:53

Przerwa. Jest źle. W przypadku bardzo prawdopodobnym zwycięstwie Manchseteru nad Villa całkowicie tracimy szansę na mistrzostwo...

Co trzeba poprawić w naszej grze? Prawie wszystko. Słabo w ataku, ale to głównie wina pomocników (ale nie ma co się dziwić, w końcu gramy w dziesiątkę).

Nie ukrywam, że jeżeli dzisiaj ugramy choćby jeden punkcik, to będę bardzo zaskoczony...

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 mar 2008, 16:55

Jarzinho pisze:Jesli w jakis sposob odbijasz pileczke na moja strone, to moge napisac, jedynie, ze ja nadal uwazam, że Tottenham ma lepsza kadre od Arsenalu. Nie wiem dalczego tak slabo im szlo, czy to byla wina kontuzji kluczowych zawodnikow, czy pozna zmiana trenera. Inna sprawa Tottenham skonczy sezon z CC, Arsenal z niczym
Ja także nadal uważam że Real ma lepszą kadrę od Barcelony i to właśnie oni wygrają Primera Division w tym sezonie. Co więcej uważam że Villareal ma ogromne szanse na wicemistrzostwo.

Co do Arsenalu Guru: Każdy prawdziwy kibic Kanonierów w to wierzy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”