Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2007, 1:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 1:55
Ufff bo wcześniej czytałem że Kaka w Realu a Ronaldinho w Milanie a tu jak widać i Barca się wzmocniMentor pisze:http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65080,3909652.html
W sumie też mógłbym to dać do zwałyJarzinho pisze:Dzisiaj przegra tylko Phoenix z Zachodu Twisted Evil

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lut 2007, 1:58
Przynajmniej się nie nudziszMentor pisze:Między innymi przez takie artykuły człowiek musi potem nawracać różne forumowe pokemony![]()
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2007, 2:01
Oczywiście, że jest. Kuman o niej wspomina od czasu do czasuYukasz pisze:Mentorze pewnie bardziej się znasz to powiedz czy jest jakaś polska strona Barcy na której piszą w miarę rozsądnie (nie interesyje mnie samo forum a strona główna)
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 5:09

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2007, 8:01
Yukasz - nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ale zwykle w takim przypadku sie smiejeW sumie też mógłbym to dać do zwały
Po pierwsze primo PHX nie przegra
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 12:28
Najlepiej zrobisz jak w ciszy i przeświadczony o mojej niedoskonałości odejdziesz w siną dalcloner pisze:Yukasz - nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ale zwykle w takim przypadku sie smieje Rotfl
Brawo, brawo ale w sumie to zła noc byłacloner pisze:Jarzinho Brawo za typ Brawo
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lut 2007, 13:59
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 lut 2007, 14:34
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 14:49
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lut 2007, 15:13
ten weekend to wogole jest jedna wielka kompromitacjaSiKor pisze:ta zmiana to kompromitacja c+
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2007, 15:20
Oczywiscie, ze nie wszystkie, ale jutro pewnie lige szwajcarska bede ogladal. Tam jest niesamowity klimat na stadionach. Kibice potrafia zrobic naprawde niezly show niekiedy.oglądasz te mecze które podajesz że lecą w TV
Lige portugalska tez czasem ogladam, tak samo lige grecka, do ktorej mam dostep.No może skusiłbym się na Benficę
Zrozum, ze raz moge zaplacic 300-400pln, ale co miesiac nie dam rady wybulic kolejne 50pln na kablowke, czy cyfra badz polsat cyfrowy, lub N. Juz oplaty za komorke czy neta mnie niszcza.Jeśli na tym talerzu nie ma spotkań czołowych lig to przynajmniej dla mnie nie opłaca się tego kupowac
Nie rozumiemOK wiem że jesteś 'p... indywiudalistą' i akceptują Twój wybór
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 16:03
No jak to ktocloner pisze:Nie rozumiem Confused kto "akceptuje moj wybor" Question
Rozumiem bo wiem jak to bolicloner pisze:Zrozum, ze raz moge zaplacic 300-400pln, ale co miesiac nie dam rady wybulic kolejne 50pln na kablowke, czy cyfra badz polsat cyfrowy, lub N. Juz oplaty za komorke czy neta mnie niszcza. Wink
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 lut 2007, 16:57
taaaaaaaaaa opóźnienie masz takie, bo na C+Sport2 leci rugbyczeher pisze:ten weekend to wogole jest jedna wielka kompromitacjaSiKor pisze:ta zmiana to kompromitacja c+![]()
W ligue1 hit, chociaz miejsca tych druzyn dosc odlegle to jednak wzbudza emocjew ostatnich tygodniach pokazywali na zywo mecze LeMans czy Nancy a teraz PSG - Monaco z 45minutowym opoznieniem
W serieA mecz Roma - Parmamogliby pokazac cos porzadnego np Violka - Udine
Atalanta - Lazio (wg mnie bardoz ciekawy mecz)
Milan - Livorno (debiut burgera)
czy chociaz palermo - Empoli
![]()
Jutro tez Arsenal - Wiganczy Atletico - Atletic
![]()
Jedyny dobry mecz na zywo to pewnie beda Derby Sevilli a tak to same mecze potentatow z outsiderami w salbej formie
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2007, 20:09
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio