Jose Mourinho - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 22:20

Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 mar 2005, 22:33

Uchi_UfFy pisze:Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.
Bo to jest całą natura Jode .. skandalista !!!!

No, ale chyba mu sie opłacało :D Jest teraz w Chelsea kosi kase wygrywa .. czego wiecej chciec ??

Moim zdaniem gdyby został w Porto i zostaliby tam Deco, Ricardo C, Ferreira, Carlos Alberto to zdobyłby znow LM tamten skłąd był nie do wyje...ania !!!!

Nie wiem czemu nie wzial do Chelsea Deco a np Paulo Ferreire :? Może go nie lubiał ?? I czemu te Porto sprzedało C. Alberto .. wkońcu Mourinho go pokazał światu jako wspaniałego dryblera i technika. Pamietam tez ze zawsze go sciagal w 60 minucie :D:D:

ach ten Mourinho :D:D:D:d

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 23:17

RoRo pisze:
Uchi_UfFy pisze:Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.
Bo to jest całą natura Jode .. skandalista !!!!

No, ale chyba mu sie opłacało :D Jest teraz w Chelsea kosi kase wygrywa .. czego wiecej chciec ??

Moim zdaniem gdyby został w Porto i zostaliby tam Deco, Ricardo C, Ferreira, Carlos Alberto to zdobyłby znow LM tamten skłąd był nie do wyje...ania !!!!

Nie wiem czemu nie wzial do Chelsea Deco a np Paulo Ferreire :? Może go nie lubiał ?? I czemu te Porto sprzedało C. Alberto .. wkońcu Mourinho go pokazał światu jako wspaniałego dryblera i technika. Pamietam tez ze zawsze go sciagal w 60 minucie :D:D:

No widziałeś jak Deco go jedzie w gazetach :lol:.Albo się nigdy nie lubili, ale Deco się wku...rzył, że nie wziął go do The Blues :wink: .

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 13:40

Uchi_UfFy pisze:
RoRo pisze:
Bo to jest całą natura Jose .. skandalista !!!!

No widziałeś jak Deco go jedzie w gazetach :lol:.Albo się nigdy nie lubili, ale Deco się wku...rzył, że nie wziął go do The Blues :wink: .
Nie no, moim zdaniem Deco lubi gre w Barcy bo tam gra sobie bardzo technicznie .. tzn drybling :D jakieś rajdy itd ... W Chelsea potrzebował Mourinho kogos takiego jak Makelele czyli walecznych i dobrych w defensywie i przede wszytkim silnych a Deco chyba nie jest Herosem ?? :D:D:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 mar 2005, 14:47

Oj RoRo :wink: Deco nie pasuje do angielskiego stylu, chociaż z drugiej strony nie ma co porównywać, gdyż wydawać by się mogło, że Ronaldo to też zbyt techniczny piłkarz na Wyspy.Szkoda, że Porto już się rozpadło...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 mar 2005, 15:14

Coś Wam powiem ciekawego. Wyobraźcie sobie że gdy Murinho był trenerem Porto to on był wspaniały a Porto zasłużenie wygrało LM (przynajmniej tak mówili np w TV). A teraz mówią że Murinho to jest jakiś cham i mówią też ze zwyciestwo Chelsea to porażka futbolu. Przcież w takim samym stylu wygrało Porto LM i Grecja Mistrzostwa Europy. Nie rozumiem tego :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 15:19

podczas meczu z barcą (chyba 2) komentator mówił że mourinho narzekał żeby sedzia sie nie nabierał bo oni (barca) symulują itd.
a Deco na to: co? on jest jakiś dziwny, przeciez sam nasz tego uczył w porto :roll: :roll: normalnie jakiś pacjent z tego trenerczyka :x

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 15:43

Uchi_UfFy pisze:Oj RoRo :wink: Deco nie pasuje do angielskiego stylu, chociaż z drugiej strony nie ma co porównywać, gdyż wydawać by się mogło, że Ronaldo to też zbyt techniczny piłkarz na Wyspy.Szkoda, że Porto już się rozpadło...
No to właśnie pisze, że Deco dobrze czuje sie w Barcy :D Że na wyspy to trzeba wojowników, a nie techników.

Też myśle, że szkoda, że Porto sie rozpadło choć widze, że tworzy sie nowy ciekawy zespół. Diego, L. Fabiano, R. Quaresma. Gdyby nie sprzedali C. Alberto to mogliby troszke zawojować w Europie, ale oni pewnie jak Monaco . Brak $$$$ :|:|:|

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 18:07

Moim zdaniem mourinho to dobry trener i zna sie na tym co robi. Szkoda tylko ze ma taki glupi charakter i nie moze sie czasami z tymi swoimi wyskokami powstrzymac.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 mar 2005, 18:17

Dla mnie i tak jest najlepszym trenerem, taktykiem i opiekunem swych pilkarzy...to on stworzył atmosfere zespołu w Chelsea...Z przeciętnego (patrząc na Europejskie salony) Porto zrobił potęge.Ja jesem pelen podziwu jego nakladu pracy tego co zrobil dla Porto i tego co zrobil dla samego siebie niewątpliwie osiągnol wszystko jednym klubem czas na jakąs rep :lol: 8) w tym juz będzie trudniej każdego nei mozna kupic :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 18:34

Komentator mówił coś raz, że Jose sporządza doskładne dane na temat piłkarzy drużyny przeciwnika i każdemu ze swoich piłkarzy każe nauczyć sie na pamiec stylu gry rywala :D:D:D

Wogole mnie dziwi, że on nie potrzebuje żadnych gwiazd ... on potrzebuje zawodników, którzy maja po dwie nogi kazdy :D aby zrobic z przecietnej drużyny superteam :P

Co do jego charakteru to dobrze, że znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne miny :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:11

że znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne miny
no niepowiedziałbym.. jak chelsea przegrywała to siedział smutny z kamienną twarzą... jak zespół wygrywa to jeszcze nie widziałem niecieszacego się trenera :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:15

Pasztet pisze:
że znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne miny
no niepowiedziałbym.. jak chelsea przegrywała to siedział smutny z kamienną twarzą... jak zespół wygrywa to jeszcze nie widziałem niecieszacego się trenera :roll:
No moze sie troszke źle wyraziłem :D Chodzi mi o to, że poza boiskiem zachowuje sie jak nastolatek :D

No ale jak jest super trenerem to mu wolno :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:20

RoRo pisze:
Pasztet pisze:
No moze sie troszke źle wyraziłem :D Chodzi mi o to, że poza boiskiem zachowuje sie jak nastolatek :D

No ale jak jest super trenerem to mu wolno :D
a skąd wiesz jak się zachowuje poza boiskiem?? kolegujesz się z nim :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:23

Wiesz, czytam prase i w internecie i czytam o jego wybrykach. Wiesz jak jeździ innym trenerom itd :P

Dziennikarze wszystko wychwycą:D Wogole Jose jest najgenialniejszym taktykiem i on Wisłą K by wygrał CL i tyle !!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”