1/8 FINAŁU: USA - Belgia (7.07.2026 2:00) - Strona 5

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1315

1/8 FINAŁU: USA - Belgia (7.07.2026 2:00)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » dzisiaj, 9:15

League pisze:
dzisiaj, 8:54
Zaraz okaże się że wizy Belgów były nielegalne i będzie walkower
Bo wydano je Belgom, a w kadrze nie ma ani jednego Belga. Tylko jacyś Waloni i Flamandowie 😅

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1494
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » dzisiaj, 9:36

League pisze:
dzisiaj, 8:54
Zaraz okaże się że wizy Belgów były nielegalne i będzie walkower
Zaśmiane, choć Belgowie nie potrzebują wiz do USA.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 33 min temu

Tennessee pisze:
dzisiaj, 0:13
Ale Wy nic nie kumacie. Właśnie USA ma wygrać, a Balogun ma strzelić decydującą bramkę. Właśnie po to żeby ludzie w końcu się wkurwili na maksa, żeby środowisko futbolu się w końcu postawiło, żeby zaczęto chronić sport przed takim gównem. Jak Belgia wygra, a Balogun się kopnie w czoło, to wszystko się rozmyje i będzie cacy. Myśleć trochę ludzie, myśleć.
:D
FIFA przez lata wychodziła z wszelkich afer nie tylko obronną ręką, ale wladza się wręcz zwiększała i centralizowała w rękach jednego człowieka - nagle upadnie/zostanie zreformowana bo jakiś zawodnik zagrał w 1/8 MŚ i pomógł wygrać swojej ekipie. No to jest bardzo daleko posunięte myślenie życzeniowe.

Ps:
Moi drodzy Amerykanie.
Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi.
Mówią, że Belgia wygrała 4:1. Naprawdę? Ja widziałem zupełnie inny mecz. Moi ludzie widzieli inny mecz. Miliony patriotów widziały inny mecz. Tak naprawdę to Stany Zjednoczone wygrały. Ile? Wciąż liczymy.
Każda belgijska bramka była podejrzana. Bardzo podejrzana. Sprawdzimy to. Słyszałem, że ci ludzie są tutaj nielegalnie. Nigdy czegoś takiego nie widziałem.
Belgowie? Lubię ich. Naprawdę. Ale muszą przestać kraść gole. To nie jest w porządku. Nie można przyjechać do Ameryki, zdobyć czterech bramek i udawać, że wszystko jest w porządku.
Dlatego podpisuję dziś rozporządzenie wykonawcze. Wynik zostaje odwrócony. Oficjalny rezultat brzmi: USA 4, Belgia 1. Jeśli komuś się to nie podoba… cóż, nie powinien był strzelać do Ameryki. Nikt, powtarzam, nikt nie będzie tak robił. Ostrzegam innych. To lekcja dla świata.
FIFA będzie musiała to zaakceptować. Nie mają wyboru. Rozmawiałem z wieloma ludźmi. Najlepszymi ludźmi. Wszyscy mówią: „Panie Prezydencie, to najbardziej sprawiedliwy wynik, jaki kiedykolwiek widzieliśmy”.
A Belgii radzę jedno. Skupcie się na czekoladzie. Skupcie się na piwie. Jesteście w tym dobrzy, wiem co mówię. Piłkę nożną zostawcie zwycięzcom.
God bless America. I gratulacje dla prawdziwych zwycięzców… Stanów Zjednoczonych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”