Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 sie 2006, 20:16
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gila11 » 29 sie 2006, 20:12
Gila11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gila11 » 29 sie 2006, 20:16
heh ale Rui Costa to co?:P Pozdromete pisze:dla mnie Messi jest w tej chwili najlepszym pilkarzem mlodego pokolenia a Robinho tylko jednym z wielu poniewaz nie gra tak dobrze w Realu jak w Santosie nie gra na miare swojego talentu...
co do tego Messi=nowy Maradona Ronaldinho= nowy Pele...wedlug mojego skromnego zdania Messi jest lepszy od Maradony a Ronaldinho od Pele(100 %) dlaczego??poniewaz ci pilkarze byli najlepsi ale w swoich czasach wtedy nie bylo takiego poziomu pilki jak teraz...bramki padaly po solowych akcjach co chwila a teraz czesto sie zdarza ze sam pilkarz przejdzie cale boisko i strzeli gola???raczej nie....czasy w ktorych grali ci pilkarze minely teraz sa nowe...nie neguje ze byli slabi oni byli najlepszymi i w tych czasach tez by byli gwiazdami ale nie takimi jak w swoich czasach...teraz jest trudniej o bramke o rajdy kilkudziesiat metrowe a kiedys to byla codziennosc....uwazam Pelego i Maradona za najwyzszej klasy pilkarzy ale teraz powinno sie szukac nastepce Zidana(osobiscie go nie lubie ale jest jednym z najlepszych pilkarzy na swiecie) mozna powiedziec ze Ronaldinho jest lepszy bo jest ale Zizu trzymaj poziom kilkanascie lat jezeli Ronnie utrzyma to on dla mnie bedzie najlepszym pilkarzem w historii...bo nie mozna go juz uznac za takiego bo jak sie mu stanie z forma cos takiego jak z Ronaldo(nie daj Boże) to co??najlepszy pilkarz ma cala kariere byc najlepszy a nie sezon czy dwa...i tak jak mowilem w tej chwili Messi dla mnie jest lepszy niz Maradona a R10 niz Pele ale musza utrzymac forme do konca kariery i zakonczyc ja na szczycie(np jak Zizu nie liczac incydentu z Matrixem ale to co gral na MŚ to poezja)...swego czasu wszyscy mowili Ronaldo=nowy Pele...mial takie aspiracje przez kilka lat a teraz co dalej mozna tak o nim mowic??
Gila11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 29 sie 2006, 20:22
Co??? Widziales chociaz jeden mecz w wykonaniu tego chlopaka?? Messi gra skutecznie do tego widowiskowo czasami gra lepiej od RonaldinhoGila11 pisze:Dla mnie to Messi to tylko roztwór komentatorów nic takie wspaniałego nie robi nie zabardzo go lubie za to Robinho ma siwetną techne i bajkowy drybling jak grał w Santosie lepiej grał blee:P Gilardino i Rui Costa jest najlepszy...
siata111

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 sie 2006, 21:13
skąd sie tacy ludzie biorąGila11 pisze:Dla mnie to Messi to tylko roztwór komentatorów nic takie wspaniałego nie robi
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2006, 23:46
Własciwie to masz nawet racje Messi nic nie robi. Pamietam takze Robinho z Santosu, tylko szkoda, ze na przeciwko niego biegało 30 Alexow jeszcze wiecej rodirgo Kleberow itp. szkoda, ze teraz tak nie gra. Szkoda, ze wogole nie gra, choc ten ostatni epizod mozna jeszcze mu zaliczyć...Gdybyś moze miał mozliwosc zobaczenia chocby skrotow pierwszej kolejki....Robinho pokazał co moze zaoferowac w Europie Realowi w meczu z Cadizem w pierwszej kolejce poprzedniego sezonu i od tej pory jak dla mnie nic wiecej nie pokazał...Dla mnie to Messi to tylko roztwór komentatorów nic takie wspaniałego nie robi nie zabardzo go lubie za to Robinho ma siwetną techne i bajkowy drybling jak grał w Santosie lepiej grał blee:P Gilardino i Rui Costa jest najlepszy...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2006, 23:49
O co chodzi? Katar uniemożliwił mi wyczucie ironii czy na serio pisałeś?Messi E2 Ronaldinho pisze:Własciwie to masz nawet racje Messi nic nie robi.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikolak » 03 wrz 2006, 13:32
mikolak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 wrz 2006, 17:23
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 17:50
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2006, 17:55
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 18:04
Cris7 pisze:(grał coś w ogóle z Villarealem?)
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 wrz 2006, 18:12
kaczy pisze:Porownując gre Messiego z Robinho mozna powiedziec 'niebo a ziemia' .
kaczy pisze:No weszedl z lawki , zrobil z 2,3 akcje ale nie zablyszczal ogolnie jak i caly Real
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 wrz 2006, 18:47
przeciez Messi sie wyroznia w reprezentacji Argentyny mial kilka strat a wiekszosc jego akcji konczy sie pozytkiem dla albicelestesPorownując gre Messiego z Robinho mozna powiedziec 'niebo a ziemia' .
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2006, 18:52
Ostatnia jego strata zakończyła się ogromnym pożytkiem ,ale dla....Brazylii.mete pisze:przeciez Messi sie wyroznia w reprezentacji Argentyny mial kilka strat a wiekszosc jego akcji konczy sie pozytkiem dla albicelestesPorownując gre Messiego z Robinho mozna powiedziec 'niebo a ziemia' .
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio