MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 cze 2006, 20:37

Wreszcie doczekalem sie meczu USA.
Dlugo czekalem zeby zobaczyc w jakiej sa formie i nie spodziewalem sie ze przegraja 3:0 z Czechami. Rosicky zagral bardzo dobrze. Prawie strzelil hat-tricka. Nedved tez jest w formie. Szkoda troche Kollera.
Czechy moga zrobic wielka niespodzianke na tych MS. To jest ostatnia szansa dla wielu z tych pilkarzy na osiagniecie czegos wielkiego.
Zaraz sie zacznie drogi mecz Wlochy-Ghana, w ktorym Italia jest faworytem, ale ja licze ze Ghana dzisiaj nas zaskoczy. :D

Awatar użytkownika
danon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 12 cze 2006, 20:45

snake pisze:Zaraz sie zacznie drogi mecz Wlochy-Ghana, w ktorym Italia jest faworytem, ale ja licze ze Ghana dzisiaj nas zaskoczy.
szcególnie że drużyny z "tropików" czyli Trynidad i Afryka pokazały już naprawdę bardzo dobrą piłkę... WKS narobił problemów Argentynie, a Trynidadu chyba nie trzeba komentować, chociaż cieszyłbym się bardzie gdyby wygrali ze Szwedami...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 cze 2006, 20:46

Kurde wspaniały mecz! Jak narazie dwa meczyki i dużo emocji, teraz czas na Włochy! Nedved i Poborsky chociaż są dość starzy, jeszcze wiedzą jak się gra w piłke. Szkoda Kollera bo kontuzja może go całkiem wykluczyć z rozgrywek. Rosicky zachował się wspaniale przy dwóch pięknych bramkach, do tego jeszcze poprzeczka. Janek jak zawsze z główki hehe liczę, że Włosi dzisiaj zagrają ładnie i ograją Ghane, która fakt faktem ma dobrą drużynę.

W ekipie USA trzeba pochwalić młodego Johnsona, który parę razy poważnie zagroził bramce Czechów. I na koniec jeszcze jedno, za co Rosicky dostał żółtą kartkę? Za kopnięcie piłki po gwizdku? :?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2006, 20:47

Ja tam wierze w Azzurich 8) Mam nadzieje, ze pokaża niezly futbol :) I wygraja pewnie :) Niby graja bez Gattuso i Zambrotty, ale wg mnie maja wystarczajaco mocnych zmiennikow, zeby roznicy nie bylo widac :wink:

FORZA ITALIA :twisted:

Usa-Czechy - liczylem na zwyciestwo Amerykanow, ale niestety sie przeliczylem, emeryci z republiki czeskiej pokazali dobry futbol, moga daleko zajsc, ale musza uwazac na kartki :lol:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 cze 2006, 21:41

cloner pisze:Ja tam wierze w Azzurich 8) Mam nadzieje, ze pokaża niezly futbol :)
I niezawodny cloner :D Włochy prowadzą po pięknym strzale Pirlo. Respekt dla niego. Chociaż Ghana miał kilka sytuacji z których mogły posypać się gole, to Włochy wyszły na prowadzenie ;)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2006, 21:50

Swietny mecz.Ghana nie odpuszcza.
Pirlo maly sukinsynek cala druga czesc sezonu w Milanie gral piach widac szykowal forme na MS :P
Podoba mi sie zawodnicy z formacji defensywnej Italii szczegolnie Cannavaro chociaz z dwa razy dopuscili do groznych sytuacji pod bramka Buffona.Na szczescie pilkarze Ghany sie podpalili i nie wyszly im uderzenia.
Totti nie pokazuje swoich mozliwosci spodziewam sie po nim duzo wiecej.Moglby lepiej bic rzuty rozne biorac pod uwage ze bramkarz Ghany na przedpolu jest bardzo niepewny.
Mam nadzieje ze Azzurri doloza jeszcze przynajmniej jedna bramke w drugiej polowie bo ich atak jest dzisiaj niezle dysponowany.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2006, 21:54 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 cze 2006, 21:53

Mecz dobry. Imponuje mi postawa Ghany bo to dzięki ich grze cieszy się oko. Dochodza do b.dobrych sytuacji strzeleckich ale brakuje im celnosci. Bramkarz do wymiany bo jest strasznie niepewny na przedpolu. Essien w pierwszej połowie najlepszy na boisku. Czekam na kolejne gole ze strony Ghany bo zaslugują na bramki.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2006, 21:56

Toudinho pisze:Czekam na kolejne gole ze strony Ghany bo zaslugują na bramki.

Taa.

Pirlo odzyskal forme :jupi: Milaniscie pewnie sie ciesza :wink: :P

Co Totti robi na boisku ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 cze 2006, 21:59

Totti out.

Tu nawet nie o to chodzi, ze go nie lubie, on po prostu gra zle. Albo nie, gra slabo jak na swoje duzo mozliwosci. Nie wiem czemu nie ma Camora ( ;( ) ale przyadlby sie. Pirlo 8) Eh, on jest niesamowity.

No i Canna ^^

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2006, 21:59

Lakier pisze: Pirlo odzyskal forme :jupi: Milaniscie pewnie sie ciesza :wink: :P
Na razie sie ciesza fani reprezentacji Wloch w tym milanisci bo nie wiadomo czy ta forme do startu sezonu utrzyma :P
Lakier pisze:Co Totti robi na boisku ...
Prezentuje nowa fryzure?
Pamietam podczas pierwszego meczu Euro 2004 mial jakies kolorowe warkoczyki.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 12 cze 2006, 22:00

Nie lubie Włochów i kibicuje Ghanie, nie wiedziałem że grają aż tak dobra piłke, na poczatku Włosi byli zaskoczeni , mogli dostać 2 bramki ale wszyli cało. Toni super !
Ghana musi strzelić bramke, widac że mają kondycje.. licze na 2:2 :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 cze 2006, 22:00

Lakier pisze:Taa.

W końcu coś musi wejsc, okazji im nie brakuje.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2006, 22:02

Chlopaczek pisze:Totti nie pokazuje swoich mozliwosci
I chyba ich nie pokaze :!: wkoncu w kadrze to standard

Mecz ciekawy :lol: chyba oprocz meczu ARG - WKS najlepszy wg mnie chociaz moze niektorzy beda polemizowac iz jednak number 1 - zobaczymy jak rozwinie sie akcja w 2polowie
Szkoda mi Ghanijczykow, gdyby zachowali zimna krew mecz moglby zupelnie inaczej wygladac :D widac sa mocni i napewno powalcza przynajmniej o remis :P (mam taka nadzie ze zremisuja) -
Widze ze Luca rowniez w niezlej dyspozycji ladnie wlanal ..... w poprczeczke :lol: moze wejdzie Pimpong i pozamiata :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2006, 22:16

Chlopaczek pisze:Prezentuje nowa fryzure?
Pamietam podczas pierwszego meczu Euro 2004 mial jakies kolorowe warkoczyki.

No cudowna, ale moglby juz zejsc :wink:
Toudinho pisze:W końcu coś musi wejsc, okazji im nie brakuje.

Kolejne :lol:

Lakier chce DP!
bagg pisze:Nie wiem czemu nie ma Camora ( Crying ) ale przyadlby sie.

Na szczescie wszedl juz za niewidocznego Tottiego.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 cze 2006, 22:51

No i 2:0 :) Piękne podanie Kuffoura do Iaquanity :) Powinni nasi chłopcy to trenować. Nie tak serio, to Ghana źle nie grała. Nie mieli szczęścia i do tego mieli wyregulowane celownki dzisiaj. W następnym meczu będzie lepiej ;)[/url]

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”